Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8344225 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

taa caddeye kadar yolu metraj içine sok  :D sonuçta orasıda eski açığın bir parçası
temel diyip duruyor orayada temel atılacak yanlara tek yüz perdeler geliyor anla işde şişir şu eski açığın metrajını :evillol:

:lol: Orayı da betonladıkları gün metraja dahil ederim. Dökülen miktar o güne kadar o kadardı yapacak birşey yok şimdilik ama senin hatrın için güncel versiyonunda biraz şişirebilirim. :evillol:
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2014, 01:18:43 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Necmi

Obitaş'ın şu ana kadar yaptığı iş metrekare bazında numaralı ve kapalının toplamının bitmiş hali kadar. Bunu biliyor muydun?
:alala: :alala: sen yeni açığa mikroskoplamı bakıyorsun :D :D :D

Çevrimdışı arda

numaralıda beton kurudu bile yarın temel işlemleri başlar

Efe Hocam çok afedersin ama nerden gördün daha kuruduğunu sabahtan beri bakıyorum bende, bu da değil sadece yeni açıkta kolonlar perde beton felan tee oraları nası görüyosun? :D tam ekran yaptım 720p çok şükür gözlükte kullanmıyorum. Ama bu işin sırrını bi de hele :) ne yiyosun ne içiyosun, pideli köfteye havuçmu katmaya başladırlar yeni adet  :ebebe: :ebebe:
Sayende canlı yayına dönüp dönüp lan hakkaten oluyorum. Eyvallah
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

:lol: Orayı da betonladıkları gün metraja dahil ederim. Dökülen miktar o güne kadar o kadardı yapacak birşey yok şimdilik :)
desene ismailin manipilasyonlarını daha dinleyeceğiz :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Efe Hocam çok afedersin ama nerden gördün daha kuruduğunu sabahtan beri bakıyorum bende, bu da değil sadece yeni açıkta kolonlar perde beton felan tee oraları nası görüyosun? :D tam ekran yaptım 720p çok şükür gözlükte kullanmıyorum. Ama bu işin sırrını bi de hele :) ne yiyosun ne içiyosun, pideli köfteye havuçmu katmaya başladırlar yeni adet  :ebebe: :ebebe:
tecrübe meselesi Türkiyedeki bütün stadları takip eden birine soruyorsun bunu :D

Çevrimdışı Necmi

:lol: Orayı da betonladıkları gün metraja dahil ederim. Dökülen miktar o güne kadar o kadardı yapacak birşey yok şimdilik ama senin hatrın için güncel versiyonunda biraz şişirebilirim. :evillol:
:evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı arda

Konu dışı belki ama vallaha yeni öğrendim şoktayım :busted_cop: :busted_cop:

Karakartalın yeniden doğuşu:

Süleyman Seba'dan sonra endüstriyel futbola ayak uydurmaya çalışan Beşiktaşımızda Yeni stadımızla beraber gelirleri arttırma konusunda dev bir adım atıyor olsada Bizi biz yapan değerleri! Süleyman Seba ilkelerini duruşunu yeniden, yeni stadımışla beraber bizimde yeniden doğuşumuz olsun. Dikilitaş 2.lige çıksın. Altyapımız A2 miz orda gidip tecrübe kazansın. Yeni MAF lar Şifolar Yusuflar Gökhanlar gelsin. Bağlayamadım konuyu :) Neyse Necmi abi şunu diyodum Yeni stadımız sonuça bizim kartal yuvamız yani.  :alala:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı FARUK

Necmi abi hata yaptığım birşey yoktu nerde hata yapmışım? :)

abi kapalıda sanki hata var gibi temelden sonraki kısım 3 kat aynı olmuş 2 si aynı 1. tabla biraz fazla olması lazım değilmi
Kapalı tribünde yapılmış inşaat alanı(Çiçekler)
---------------------------------------------------
Kırmızı alan=4152m2
Yeşil alan=2781m2 ------> sarı ve turkuaz metrajından fazla olmalı?
Sarı alan=2781m2
Turkuaz alan=2781m2
Pembe alan=1685m2 
  ------->sarı turkuaz pembe eşit olmalı?

Toplam = 14180m2
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2014, 01:39:01 FARUK ]

Çevrimdışı Efe

ben senelerdir inşaatları takip ederim bursada 3 bursaray metro hattı bitirdim yollar kaldırımlar büyük binalar timsah arena hepsinden antrenmanlıyım seyirci olarak tabi :icool: o yüzden siz ilk baktığınızda fark edemeyebilirsiniz ama ben hemen çözerim işi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EagleForce

Guzel hikaye ama dogru degil hocam.

Çevrimdışı Necmi

Süleyman Seba'dan sonra endüstriyel futbola ayak uydurmaya çalışan Beşiktaşımızda Yeni stadımızla beraber gelirleri arttırma konusunda dev bir adım atıyor olsada Bizi biz yapan değerleri! Süleyman Seba ilkelerini duruşunu yeniden, yeni stadımışla beraber bizimde yeniden doğuşumuz olsun. Dikilitaş 2.lige çıksın. Altyapımız A2 miz orda gidip tecrübe kazansın. Yeni MAF lar Şifolar Yusuflar Gökhanlar gelsin. Bağlayamadım konuyu :) Neyse Necmi abi şunu diyodum Yeni stadımız sonuça bizim kartal yuvamız yani.  :alala:
Evet sancılı oluyor ama buda bizim yeniden doğuşumuz :tabe:
birde bu olayı her kartal yapamaz yapanlarında bir kısmı bu süreçte ölürmüş bu süre zarfında beslenemiyorlar ve tarifsiz acılara katlanıyorlarmış
bu bilinen bir şey sen nasıl yeni duydun :alala: bizim pençelerimizde tribünlerimiz, yeni açık kısmıda bayağı acılı oluyor umarım bizi öldürmeden
yeni pençemiz uzar :evillol: işte konu stada böyle bağlanır. Yoksa salvadorun ünlemli gazabına uğrarız :bandit:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

abi kapalıda sanki hata var gibi temelden sonraki kısım 3 kat aynı olmuş 2 si aynı 1. tabla biraz fazla olması lazım değilmi
Kapalı tribünde yapılmış inşaat alanı(Çiçekler)
---------------------------------------------------
Kırmızı alan=4152m2
Yeşil alan=2781m2 ------> sarı ve turkuaz metrajından fazla olmalı?
Sarı alan=2781m2
Turkuaz alan=2781m2
Pembe alan=1685m2

Toplam = 14180m2

Hayır bu, ilk paylaştığım tabliye alanı ile ilgili. Bizim bahsini yaptığımız 2. paylaşımım olan beton metrajı. :ok: Ayrıca tabliye alanlarında da bir hata yok ve hatta ilk paylaşımım ile ikinci paylaşımım arasında 3 hafta kadar bir zaman farkı var. :ok:

Çevrimdışı arda

Guzel hikaye ama dogru degil hocam.

Aynen :) ama güzel hikaye 92/93 sezonu, Samsun maçı felan derken inşallah yeni stadımızla beraber artan nüfuz gücümüzle yedirmeyiz birdaha hakkımızı. Baktım Univ of Minnesota aynen külliyen yalan bu bir mit felan demiş :))

Çevrimdışı FARUK

Hayır bu, ilk paylaştığım tabliye alanı ile ilgili. Bizim bahsini yaptığımız 2. paylaşımım olan beton metrajı. :ok: Ayrıca tabliye alanlarında da bir hata yok ve hatta ilk paylaşımım ile ikinci paylaşımım arasında 3 hafta kadar bir zaman farkı var. :ok:

yok geçen öyle bakarken gördümde kırmızıdan sonra yeşilin biraz azalması sonra sarınında yeşilden biraz azalması sonra sarı turkuaz ve pembe aynı olmalı sanki

Çevrimdışı Efe

beton mikseri yeni açıkta perdeye beton atan fışkırtıcıya gelebilmek için yeni açığın en arka taraflarını kullanıyor o şekilde yanaşıyor zahmetli iş uzun sürmesi çok normal perdenin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Şişir şişir @Necmi abiyi üzmeyelim  :lol:

:alala: :alala: sen yeni açığa mikroskoplamı bakıyorsun :D :D :D
Bitkilerden yaptığım likör tarzında içkiler var önce biraz yudumluyorum sonra Mustafa'nın fotolara bakıyorum  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Bitkilerden yaptığım likör tarzında içkiler var önce biraz yudumluyorum sonra Mustafa'nın fotolara bakıyorum  :evillol:

mustafa fotolar: alt başlık yeni açık: olması gereken bizim gördüğümüz aktar abini gördüğü 2 katı :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

yok geçen öyle bakarken gördümde kırmızıdan sonra yeşilin biraz azalması sonra sarınında yeşilden biraz azalması sonra sarı turkuaz ve pembe aynı olmalı sanki

Aaa evet doğru diyorsun kopyala yapıştırda 1685 değil de 2781 yapmışım. Bak işe. :D Klavyenin azizliğine uğramışım orada düzelteyim bari. Yalnız, beton metrajı asıl işi ortaya seriyor. :ok:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı FARUK

Aaa evet doğru diyorsun kopyala yapıştırda 1685 değil de 2781 yapmışım. Bak işe. :D Klavyenin azizliğine uğramışım orada düzelteyim bari. Yalnız, beton metrajı asıl işi ortaya seriyor. :ok:

evet hocam eline sağlık net rakam oldu sayende elimizde

Çevrimdışı TURKahvesi

Evet sancılı oluyor ama buda bizim yeniden doğuşumuz :tabe:
birde bu olayı her kartal yapamaz yapanlarında bir kısmı bu süreçte ölürmüş bu süre zarfında beslenemiyorlar ve tarifsiz acılara katlanıyorlarmış
bu bilinen bir şey sen nasıl yeni duydun :alala: bizim pençelerimizde tribünlerimiz, yeni açık kısmıda bayağı acılı oluyor umarım bizi öldürmeden
yeni pençemiz uzar :evillol: işte konu stada böyle bağlanır. Yoksa salvadorun ünlemli gazabına uğrarız :bandit:

:lol:

Çevrimdışı Adanali_Kartal

icimde öle bi his varki stad bittiginde ne bize gösterilen maket ( lansman ) te nede anlatilanlarla hicbir alakasi olmayan bisi cikacak karsimiza...  : :by2:

insallah ben yaniliyorumdur...

Çevrimdışı ALI RIZA

icimde öle bi his varki stad bittiginde ne bize gösterilen maket ( lansman ) te nede anlatilanlarla hicbir alakasi olmayan bisi cikacak karsimiza...  : :by2:

stad çıkacak karşımıza mabet çıkacan @bjk_mabet değil efsane görünmeyen halk kahramanı  :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

şu an projeye uygun gidiyor anlatılanlardan farklı bir durum yok ne söylendiyse o yapılıyor
sadece çatı soru işareti oda malzeme değil tasarım olarak sonuçta mimarın projede çizdiği pek önemli değil
göstermek için yapılmış çatıyı tasarlayan firma işin tekniğine göre ve statik hesaplara göre yapacak burda mimara bir şey diyemeyiz
bilme ihtimali yok firma ne çıkartırsa ortaya artık o yapılır tamamen teknik bir çatı onlarda renderlere en uygun mümkün olan tasarımı yapacaklardır
lansmanın görevi hatları göstermektir imalat kullanılan malzemenin izin verdiği ölçüde projeye uymaktır birebir aynısı olmaz bitene kadar
sürekli detay değişikliğine uğrar bu her yapıda böyledir

Etiketler: