Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345647 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

efeden canlı yayın malzeme geldi demir yüksek ihtimal :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

3 haftalık değişim gifleri hazırladım tribünlerdeki değişimleri daha iyi görebilirsiniz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

3 haftalık değişim gifleri hazırladım tribünlerdeki değişimleri daha iyi görebilirsiniz
eline sağlık teşekkür ederiz yeni açık ve numaralıda değişim büyük

Çevrimdışı Efe

3 bölgede fışkırtıcı var numaralı yalıtım üzeri beton yeni açık temel yeni açık perde  :claps: perdeyi ne ara ördüler onuda bilmiyorum fotolarda çıkmıyor o bölüm
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sarı kız bir yüksekliğe kadar diziyor prekastları haftaya yeni vinçle biter kapalı prekastları görüntüyü çok merak ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

:lol: :lol: Aktar Abim benim 10 numara insansın Obitaşta tur bindiriyor çiçeklere keyfimize diyecek yok valla  :)
Ne zaman yetişti de tur bindirdi :alala: Dün biz başka stadı mı izledik acaba :alala:

Çevrimdışı ZEKI

sarı kız bir yüksekliğe kadar diziyor prekastları haftaya yeni vinçle biter kapalı prekastları görüntüyü çok merak ediyorum
Sari kizin annesi gelecekte sadece kapali icin, gelmesi maliyetli olmaz mi kapaliyi dosedikten sonra yatacak.  Diger tribunleirn ust katlari hazir degilki..

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitaşa birisi yavaş mı dedi forza obitaş  :ok: :ok: :ok:

:lol: :lol: Aktar Abim benim 10 numara insansın Obitaşta tur bindiriyor çiçeklere keyfimize diyecek yok valla  :)
Her gün aradaki kalite ve hız farkını yerinde görüyor ve bizlere aktarıyorsun,  emeğin çok büyük teşekkür ederiz.   :D

Teşekkürler @Deniz hürmetler

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı quentine83

hızdan bahseden kardeşlerime, bir tane bitmiş ,bir tanesi 1 aya kalmaz bitecek .bir tanesi de 3 ay sonra bitecek olan çiçekler ürünlerine bakmalarını tavsiye ederim...
çiçeklerin yaptıgı işi komple çıkar şu an inşaat alanından geriye çok acayip çeyrek dilimlik bişey kalır.paint çi arkadaşlar bi yapsa da görsek...
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Teşekkürler Deniz eline sağlık  :ok:

Çevrimdışı sallapati

döküm üstüne döküm yapılıyor bu aralar.. nazar değmesin

hızdan bahseden kardeşlerime, bir tane bitmiş ,bir tanesi 1 aya kalmaz bitecek .bir tanesi de 3 ay sonra bitecek olan çiçekler ürünlerine bakmalarını tavsiye ederim...
çiçeklerin yaptıgı işi komple çıkar şu an inşaat alanından geriye çok acayip çeyrek dilimlik bişey kalır.paint çi arkadaşlar bi yapsa da görsek...
Ciçeklerin şu ana kadar yaptığı iş yeni açığın bitmiş hali olmuyor ve 2 ay öncesinden başladılar ve her tribün için para alıyorlar.

Çiçekler son 9 ayda sadece yeni açığı yapsaydı bitiremezdi demek oluyor bu. 

Çevrimiçi Necmi

Ne zaman yetişti de tur bindirdi :alala: Dün biz başka stadı mı izledik acaba :alala:
yok anıl bunlar bir şey alıyor galiba halisinasyon görüyorlar yarın bunlar stadda maçta seyretmeye başlarlar  :evillol: :bandit:

Çiçekler sadece yeni açığı yapsaydı diğer 3 tribünüm toplamından daha az para alacak ve şu anki kadar işçi çalıştıramayacaktı.

Çevrimiçi Necmi

Ciçeklerin şu ana kadar yaptığı iş yeni açığın bitmiş hali olmuyor ve 2 ay öncesinden başladılar ve her tribün için para alıyorlar.
hadii leyyn  :evillol: algı yönetimimi yapmaya çalışıyorsun hiç uğraşma burası Beşiktaş forumu burda Türkiyenin en akıllı
insanları var yemezler :bandit:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Bir şekilli soru sorayım, şimdi bu kırmızı ince çizgiler tribün boylarını gösteriyor. Yeni açıkta loca olmağı için ordan bi avantajımız olacak malum toplam yükseklik çatının oturacağı kalın kırmızı oval alanda gerçekleşecek. Kuleler yüzünden bu alan eski açıkta kullanılamıyor benim sorum yeni açık tıpkı kapalı gibi dış hat kulelerine bitişik yapılamazmı? çok mu yükselir yeni açık kule boylarını geçer mi? gri olan alan kazanılamaz mı?

Tribünlerin üst sınırı, çatıyı taşıyacak kiriş hizasına gelmeli. Sonuçta çatı ile tribün arasında planlanmış bir mesafe var. Eğer yeni açık bahsettiğin yerdeki alanı kapatacak kadar basamak eklenecek olsaydı(aşağı yukarı 10 basamak) çatı ile tribün arasında planlanmış mesafe diye birşey kalmazdı.

hadii leyyn  :evillol: algı yönetimimi yapmaya çalışıyorsun hiç uğraşma burası Beşiktaş forumu burda Türkiyenin en akıllı
insanları var yemezler :bandit:
Algı felan değil.  Cevabı oldukça basit.
Çicekler şu ana kadar ne kadar iş yaptı ortada,  yeni açığın bittiğinde ne kadar olacağı da ortada.  Bunları kıyaslamak yeterli.

Çevrimdışı sallapati

loca kenarlarında pay bırakmışlar kodamanlar rahatsız olmasın diye  :D

Çevrimdışı sallapati

aktar baba ;  çiçeklerciyiz ölümüne   :sevinc

Çevrimdışı Deniz

Rİca ederim arkadaşlar benim yaptığım gifler @mustafa_(87) @TimeLapse @SDemirsoy gibi emektarların yanında devede kulak kalır  :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: