Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345428 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

çıkılacak hocam paint terk halimle anlatmaya çalıştım. Şuan yeni açık tarafında kalıplanan alan var onun üstüne şu uzun kolonlardan çıkılacak ve testere kirişler oraya bağlanacak.

Hiçte paint terk değil gayet net ve anlaşılır :)

Çevrimdışı attila_metu

çıkılacak hocam paint terk halimle anlatmaya çalıştım. Şuan yeni açık tarafında kalıplanan alan var onun üstüne şu uzun kolonlardan çıkılacak ve testere kirişler oraya bağlanacak.

Sağol hocam. Şuan vinç ile koyulan demirler 3 numara değil mi?
Bir de 1 numaranın üst yarısı betonlanmadı bildiğim kadarıyla. Orada demirler varken testere demirleri nasıl yerleştirildi merak ettim.
Akşam Mustafa kardeşimiz fotoğrafları yüklediğinde görürüz artık.

Çevrimdışı attila_metu

eski açık üst kapalı tarafındada artık sütunlar olmaları gereken seviyeye kadar betonlandı ordada çalışmaya başlanır artık
Maşallah o kadar çok değişiklik var ki orayı farketmemiştim bile..

Çevrimiçi Necmi

çok iyi açıklamışsın :ok:

Çevrimdışı Altuğ

Konuya anket eklenebilir mi stadın ne zaman biteceği ile ilgili ?

Bu konu içerisinde çok tartışmalar yaşanıyor @Deniz ama istersen Vodafone Arena Stadyum Projesi konusu içerisinde sen veya bir üye tarafından düzenlenebilir.

Çevrimdışı tayfun

kombinelerde 119 hariç kayda değer gelişme yok,10 gün olamayacağım için cuma günü bütün blokları güncelleyip gidicem kısmetse.
dünkü maçta ise ortalama bir hesap ile 3 000 000 tl bilet hasılatı elde ettik.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Yakup

Arkadaşlar forum hangi bölümden kombine alıyor acaba? Bende kombine almak istiyorum yakın zamanda da alt katlardan mı önerirsiniz, üst katlardan mı?

121. blok 19-20ve21. sıralarda gördüğün yoğunluktayız  :D tahmini olarak 40-50 kişiyiz bekleriz :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı doctore

stadın inşaatını hiç bu kadar yoğun görmemiştim. her tarafta çalışma var. maaşallah diyelim. nazar değmesin  :ok: :ok: :claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Burak

121. blok 19-20ve21. sıralarda gördüğün yoğunluktayız  :D tahmini olarak 40-50 kişiyiz bekleriz :ok:

Tamamdır, yakın zamanda elime para geçince alayım oradan :) bir de bu fiyatlar indirimliydi sanırım, ne zamana kadar bu indirim :)

Çevrimdışı Anıl

Tamamdır, yakın zamanda elime para geçince alayım oradan :) bir de bu fiyatlar indirimliydi sanırım, ne zamana kadar bu indirim :)
28 Ağustosa kadar  :ok:

Çevrimdışı Efe

:claps:

Guzel bi cizim bilgilendirici
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kombine alacak arkadaşlar bilgi amaçlı yaziyorum 28 AĞUSTOS 2014 gunu indirimli kombineler icin son gundur hemen alın vodafone arenaya para lazım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

efe izolasyon yarıya kadar yapıldı .grebeton yarım yarım mı yapılacak.çiçeklerin yarım işleri meşhurdur...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Ozan E.

Kombine alacak arkadaşlar bilgi amaçlı yaziyorum 28 AĞUSTOS 2014 gunu indirimli kombineler icin son gundur hemen alın vodafone arenaya para lazım :D
arsenali elersek son gün patlama olacak satışlarda :D

Çevrimdışı KAP

:claps:

Guzel bi cizim bilgilendirici

izolasyon konusuna yabancı kaldım nereye yapılıyor sahanın tabanına mı? Ne kadarının yapıldığını bu kameradan nasıl anlıyorsunuz bir de ? :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı quentine83

eski açık köşe neydi arkadaş ör ör bitmiyor.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi twitter hesabından alıntıdır. 20.08.2014 Vodafone Arena

Çevrimdışı FARUK

özetlemek gerekirse
prekast çalışmaları devam ediyor 3 parça yerleştirilmiş

eski açıkta sütunların kalıplanması devam ediyor, arkada 3. kat için kalıp çalışması devam ediyor, numaralı köşe dönüşünde 1. kat kalıbı ve ve hazırlanan testerelerin demirlenme işlemi bitmek üzere

yeni açıkta çelik desteklerin testere kiriş için olan kısımların montajına başlandı 2 adet takılmış durumda buranın arkasında son kat tablası için demir örme devam ediyor
yeni açık arka rampa kenarında 1. kat için bir kısım tabla betona hazır halde
1200m3 lük temel betonu dökümü yarılanmış durumda
yeni açık numaralı dönüşte tüm kolonlar dikilmiş durumda kalıp için beklemede
yeni açık arkada 1. kat tabla betonu dökülen yerdeki 3 oval kolon kalıplanmış durumda buranın ön kısmında 2 oval kolon arası 1. kat iskele kurumuna başlanmış
numaralı dönüşte son kalan temel için ilk demirler konmuş

numaralıda 1. kat tablası için kalıp çalışması genişleyerek devam ediyor
aynı bölge de demir örme işlemleri deva ediyor
eski açık tarafında grobeton atılan yerde izolasyon devam ediyor.
numaralı vinci önündeki testere kirişlerinin olduğu belge temel seviyesine kadar betonlanmış
numaralıda temel atılan yerde tüm kolon ve çift yüz perde işlemleri  tamamlanmış görünüyor

arkadaşlar @mehmetgelir1 twitter adresinde bugünün fotoğrafları var ekleyebilen arkadaşlara selam olsun

Çevrimdışı Oktay

obitaşta şantiye şefi değişikliği gerçekten fark etmiş  eskisi kesin beşiktaşlı değildi bu yeni gelende siyah-beyaz ruhu var sanki :icool:

Çevrimdışı FARUK

mehmet gelir @mehmetgelir1 twitter hesabından alıntıdır. sitemizdede hesabı var arkadaşımızın ama şuan hangisiydi hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ağustos 2014, 16:43:03
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaşlar twitter hesabimdan fotoğraf paylastim ekleyebilenlet buraya atarsa sevinirim @mehmetgelir1  :icool: :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ağustos 2014, 16:44:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı FARUK

Faruk teşekkürler hesabim da tsk2166  :icool:

eline sağlık hocam bende tam buldum hesabını sen yazmışsın benden önce :)

Etiketler: