Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346944 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

şuan numaralı temel genişlemesi için açılan yer tamamlanıp betonlandığında araçları eski açıktaki rampanın devamından numaralı temeli üzerine çıkarıp sahaya girmesi sağlanabilir böylece eski açıkla arasındaki kalan yerinde temeli atılır

Çevrimdışı arda

inşallah aksilik olmazsa gideceğim. Yeni açıkta kocaman bir demir görüyorum sanki testere kiriş demiri mi acaba.

Evet sanırım sarıkız testere kiriş üçgenini tamamlıyor!!

hadi Bismillah :D Ha gayret
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

@Efe yeni açık köşedeki sarı vinç napıyor ???

Heralde prekast tasiyor ama tam net goremedim simdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Heralde prekast tasiyor ama tam net goremedim simdi

@A.Ozkul lun dediği gibi yeni açıktaki çeliklerin ucuna testere kirişe eşlik eden parçasını takıyorlar biri takıldı sanırım görünüyor kamerada

Çevrimdışı quentine83

şu an neredeyse her yerde çalışma var.çok heyecan verici... :busted_cop:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Tolga

stattaki bu çalışma gerçekten takdir edilmeli emekçilerimize kolay gelsin :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı arda

Deligibi calisiyorlar harika calisma var :ok:

Aynen Maşallah!!!!!

Valla bence burda çalışan emekçi kardeşlerimize kombine verilmeli  :construction:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı quentine83

izolasyon işini şimdilik kamerada görünen kadarını mı yapacaklar yoksa tribün başlangıcına kadar gelecekler mi.malum çiçeklerde alıştık parça parça işlere...
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Aynen abicim testere kirişleri baya zahmetli olacak belli. Bu arada numaralı temelde izolasyonda başlamış :)

Evet hayırlısı olur inşallah kaba inşaat bitmeye yaklaşmalı artık heyecandan yerimizde duramayalım.

Çevrimdışı quentine83

birde eski açık görünmeyen kısımlarda da çalışma var mı acaba yoksa sadece eski açık köşe ve numaralıya mı yoğunlaştılar ??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Şimdi bu çalışma sıcak paraninda oldugunu gosteriyor kombine forma ve olimpiyat geliri 7 milyontlye yakın tur parası son 1 ayda sıcak para girisi sağladi taraftar uzerine duseni yapti duyebileriz yeterli tabiki hayir ay sonuna kadar en azindan kombineler kapali koltuklat dahil 20 bini bulmali forma satislari 100 bini gecmeli
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 13:41:49 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

Anlaşılan bu akşam Mustafa'ya büyük iş düşüyor :) Çıldırt bizi delirt bizi Mustafaaaa  :busted_cop:

Büyük iş yapıyorsun kardeş! Sayende an an takip edebiliyoruz bu kadar uzaktan. Allah senden bidaha razı olsun. Bide çoğu resim açıları hemen hemen aynı olduğundan ilerde stad bittince. Senin bu resimlerden süper akan resim yapılır. Youtubedaki timelapse dediklerinden daha "tatlı" olur :D  :ok:

Çevrimdışı sallapati

stadın heryerinde çalışma var 15 gün içinde stadın tamamında temel olacak

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Şimdi bu çalışma sıcak paraninda oldugunu gosteriyor kombine forma ve olimpiyat geliri 7 milyontlye yakın tur parası son 1 ayda sıcak para girisi sağladi taraftar uzerine duseni yapti duyebileriz yeterli tabiki hayir ay sonuna kadar en azindan kombineler kapali koltuklat dahil 20 bini bulmali forma satislari 100 bini gecmeli

Arsenal'i elersek gelecek ciddi bir para var bu da stat'a inanılmaz sıcak para girişi sağlar. Ama stat için yine söylüyorum kaynak yaratmalı yönetim.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Anlaşılan bu akşam Mustafa'ya büyük iş düşüyor :) Çıldırt bizi delirt bizi Mustafaaaa  :busted_cop:

Büyük iş yapıyorsun kardeş! Sayende an an takip edebiliyoruz bu kadar uzaktan. Allah senden bidaha razı olsun. Bide çoğu resim açıları hemen hemen aynı olduğundan ilerde stad bittince. Senin bu resimlerden süper akan resim yapılır. Youtubedaki timelapse dediklerinden daha "tatlı" olur :D  :ok:

Sağol Kardeşim :ok: Allah cümlemizden razı olsun.

Çevrimdışı Oktay

Arsenal'i elersek gelecek ciddi bir para var bu da stat'a inanılmaz sıcak para girişi sağlar. Ama stat için yine söylüyorum kaynak yaratmalı yönetim.
feyenoord ve arsenal maç hasılatlarından gelen sıcak para umarım stad icin gerekli olan  para akışına bir nebze çare olmuştur.. takımın başarısıyla gelir aynı orantılı hem stadyum için nakit dengesi hem futbol takımına yatırm gerçekten yönetim için bıcak sırtı bir iş

Çevrimdışı attila_metu

@A.Ozkul lun dediği gibi yeni açıktaki çeliklerin ucuna testere kirişe eşlik eden parçasını takıyorlar biri takıldı sanırım görünüyor kamerada

Yeni açık-kapalı birleşiminde balkonun üzerine bir kat daha çıkılmayacak mıydı?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

feyenoord ve arsenal maç hasılatlarından gelen sıcak para umarım stad icin gerekli olan  para akışına bir nebze çare olmuştur.. takımın başarısıyla gelir aynı orantılı hem stadyum için nakit dengesi hem futbol takımına yatırm gerçekten yönetim için bıcak sırtı bir iş

Yönetim tecrübe kazanıyor bence konuyu dağıtmayalım Oktay Abi  :D Dediğim gibi prekast bugün iyi gidiyor sarıkızın paydos etmesine son 3 saat 2-3 prekast daha bekliyorum.  :evillol:

Çevrimdışı quentine83

izolasyon yarım yarım mı yapılacak.tam ortada bıraktılar.bu çiçeklerin yarım iş yapmasına da ayrıca ayar oluyorum.bir çiçekler fanı olarak...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

tabiki emege saygi olsun tabiki onlem alinsin ama filigran tam ortali olmasa olur mu? Varimiz yogumuz bu resimler, Allah razi olsun cekenlerden....
ortaya değilde alta koyunca bu sefer resmi alttan kesip kendileri çekmiş gibi yayınlıyorlar buda yetmiyor küfür ve hakaret ediyorlar
ismimizi vererek yayınladığı zaman arkadaşlar ismimize sansür uyguluyorlar gelecekte resimler güncelliğini yitirdiğinde arşiv niteliğini koruması için
fligranı kaldıracağız

Çevrimdışı ahmett.67

Vodafone Arena İnşaatının an be an izlenmesi ve fotoğraflanması, gelişmelerden haberdar edilmesi hem Beşiktaş'ın gündemde kalmasını sağlamakta hem de ratingini artırmakta, aynı zamanda kombine satışlarını da artmasına yardımcı olmaktadır. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler... :claps:

Çevrimdışı FARUK

eski açık üst kapalı tarafındada artık sütunlar olmaları gereken seviyeye kadar betonlandı ordada çalışmaya başlanır artık

Çevrimdışı quentine83

prekast işide  iyi gidiyor bugün.ekranın karşısından kalkasım gelmiyor valla...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı A.Ozkul

Yeni açık-kapalı birleşiminde balkonun üzerine bir kat daha çıkılmayacak mıydı?

çıkılacak hocam paint terk halimle anlatmaya çalıştım. Şuan yeni açık tarafında kalıplanan alan var onun üstüne şu uzun kolonlardan çıkılacak ve testere kirişler oraya bağlanacak.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 14:22:31 A.Ozkul ]

Etiketler: