Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346977 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kyiv

Beton mikserleri Vodafone Arenada " fink " atıyor. Şu anda  6 mikser var. Bu akşam uzun olacak anlaşılan.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 01:15:19 kyiv ]

Çevrimdışı izorlu85

numaralıda müthiş bi hareketlilik var. Beton dökülüyor grobeton dökülmüş. harika harika.... :claps:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Başarslan

Fışkırtıcı 2 tane mi 3 tane mi ... ben 3 gibi görüyorum ama 3 Fışkırtıcılık ne iş var ki...

Çevrimdışı TØLGA

Fışkırtıcı 2 tane mi 3 tane mi ... ben 3 gibi görüyorum ama 3 Fışkırtıcılık ne iş var ki...
hatta 4 tane vardı galiba abi biri gitti simdi ikisi numaralıda biri yeni açıga döndü
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı manyak1903

stat için düşündüğüm tek konu artık akustiği.en az inönüdeki gibi olursa statta çok canlar yakarız.inşallah söylenenler gibi özel çalışılıyordur bu konu hakkında.

olimpiyatta bile sesimiz gür.her statta daha çok çıkıyor çünkü besteleri çok kişi biliyor.çok katılım oluyor.maç hakkında değil de örnek vermek için bugünkü gibi ıslık ile rakiplerimiz arenada boğulur biz bile boğuluruz  : D

bu arada stat şeffaflığı için tanıtım resmindeki kadar şeffaf olmayacak deniyorya ,onu resimdeki gibi yapıp ,şeffaflığı az olması gereken yerlere açılıp kapanabilen panjur gibi  bir sistem yapılsa tavana iyi olur.güneş batınca açılır mesela.konuşulduysa bu konu görmedim.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Günaydın Besiktaş Arena,  günaydın Vodafone Arena

Çevrimdışı Ozan E.

Mesaj konu dışı mesajlar silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz...!
Stadla ilgili konu alanına stadla alakasız yazı yazılanlar mesajları siliniyor...!
Kombine 28 kadar diyorsa 28 dahildir...!
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 10:15:41 SaLVaDoR ]

xuz

• Ziyaretçi

@Hakan Başarslan abicim hoşgeldin. Forumda sen wow'daki gibi sık göremiyoruz, özlettin kendini.

Çevrimdışı klassblok

Herkese günaydın. İşçiler arı gibiler son günlerde.

Çevrimdışı klassblok

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Günaydın Besiktaş Arena,  günaydın Vodafone Arena

Günaydın Abi.

Kapalıda bugün prekastlarda hareket bekliyorum hadi hayırlısı :)

Günaydın Abi.

Kapalıda bugün prekastlarda hareket bekliyorum hadi hayırlısı :)

İnşallah 3 taneden fazla takarlar  :lol:

Çevrimdışı selçukaras

her şey iyi güzelde vallahi şaşı olacam gözüm sulanıyor şu inşaatı izleyeceğim diye.

ayıptır abi böyle bir kamera, bence hiç bir şekilde hiçbir şey bahane olamaz bu berbat kamerayla ilgili.

kötü anadolu kulüpleri bile ne kadar net ne kadar güzel açılarla izledi izliyor.

Çevrimdışı Yakup

İnşallah 3 taneden fazla takarlar  :lol:

3 tane uzun 1 tane de kısa (merdiven yanı) o zaman bu işimizi görür  :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Ozan E.

Böyle bir durum olursa indirimli satışları geniş kitlelere ulaşabilmek için  uzatırlar. İnşallah olur....

inşallah olur aynen.çok da güzel olur

Çevrimdışı Ozan E.

işyerinde kamera açılamıyor.rica etsem ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz :) ?

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaşlar kamera görüntüsünü tam ekran yapamıyorum. Bu herkeste geçerlimi? önceden sayfayı aşağı çekip çözünürlüğü artırıp tam ekran oluyordu. Şİmdi ekran aşağı inmiyor. Sayfa bu kadarmış gibi gözüküp görüntüye müdahale edeiyorum. Bilgisi olan varmı?

slmlar arkadaşlar.dün maçtaydım güney tribününde.olimpiyat stadı futbol için değil hatta olimpiyatlar için bile yapılmış bir stad değil.şu maç vodafone arenada olsaydı akustikle inanın arsenal için maç çok daha zor geçerdi.

Çevrimdışı Altuğ

arkadaşlar kamera görüntüsünü tam ekran yapamıyorum. Bu herkeste geçerlimi? önceden sayfayı aşağı çekip çözünürlüğü artırıp tam ekran oluyordu. Şİmdi ekran aşağı inmiyor. Sayfa bu kadarmış gibi gözüküp görüntüye müdahale edeiyorum. Bilgisi olan varmı?

Burdan deneyebilirmisiniz birde.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=3.0

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Sanırım yeni prekast vincinin parçaları gelmiş. Hareket var yeni açık kapalı köşede :)

Çevrimdışı Efe

Evt grobetonumuz atıldı isler gayet hizli dun bi cok bolumde calismalar suruyordu ay sonuna kadar iyi yol alinacak sonrasinda hizlica bitise yaklasacagiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Evt grobetonumuz atıldı isler gayet hizli dun bi cok bolumde calismalar suruyordu ay sonuna kadar iyi yol alinacak sonrasinda hizlica bitise yaklasacagiz :)

Bugün inşallah bi aksilik olmazsa resimlerde çok detay göreceğiz diye düşünüyorum. :)

Etiketler: