Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348294 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

bursa stadından yola çıkarsak hatırladığım kadarıyla prekastlar bitmeden çatıyla ilgili herhangi bir kurulum yapılamadı

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

şubat sonu gibi kaba biter bence bekleyelim görelim.

Çevrimdışı Akcatas45

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz
Maçla İlgili Yorumlar vs
http://besiktasarena.com/index.php?topic=494.msg47692;boardseen#new
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 18:19:27 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

Yıkım hariç sekiz ay abi hafriyat alındığı doğru ama zaten o süreçte esk iaçık ve yeni açıkta başlamıştı. Hadi taş çatlasın 7 ay olsun şubat sonu gibi kaba biter.
MUSTAFA MORALİMİZİ BOZMA NECMİ ABİNİN DEDİGİNE İNANIRIZ BİZ ARALIK  :tabe:
A-DEM BA BA

Çevrimdışı ozan062

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz
Kişisel kararı sanırım
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 18:34:09 SaLVaDoR ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mehmetthedum

Kabası Aralıkta da şubatta da bitse, açılış seneye ilk maçla olacak gibi, yani aralık şubat kavgası boş. Izleyip keyif alalım.

Not: belki şampiyon olabilirsek son hafta kutlama için çimensiz de olsa kullañilabilir ama o açılış sayılmaz herhalde.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Prekastlar için yeni vinç gelecek mi?
evet gelicek mabet söylemisti bu hafta gelicekti ama cenaze nedeniyle
Bir hafta ertelendi diye biliyorum ama birde söyle bisey var
Sadece kapalida üst kiris imalati bitti orasi yapildikdan sonra
Vinc yatacak kirasida fazla oldugu söyleniyor simdilik gelmemesinin
Sebebi bu olabilir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

evet gelicek mabet söylemisti bu hafta gelicekti ama cenaze nedeniyle
Bir hafta ertelendi diye biliyorum ama birde söyle bisey var
Sadece kapalida üst kiris imalati bitti orasi yapildikdan sonra
Vinc yatacak kirasida fazla oldugu söyleniyor simdilik gelmemesinin
Sebebi bu olabilir
Eyvallah kardeşim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı capo di capi

Beyler önümüz kış. Biraz hızlandık diye 3-4 ayda bitmez. Şubat sonu anca biter. Kasım, aralık, ocak yağmur,kar faktörü var. Önümüzde kurban bayramı var. Bunları dikkate alalım lütfen. Yok Obitaş şöyle yok Çiçekler böyle demenin mantığı yok. Her iki firmada baştan beri elinden geleni yapıyor. Ama inanıyorum yeni sezonun ilk maçına mabedimiz eksiksiz olarak hizmete girecektir.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Tolga

Beyler önümüz kış. Biraz hızlandık diye 3-4 ayda bitmez. Şubat sonu anca biter. Kasım, aralık, ocak yağmur,kar faktörü var. Önümüzde kurban bayramı var. Bunları dikkate alalım lütfen. Yok Obitaş şöyle yok Çiçekler böyle demenin mantığı yok. Her iki firmada baştan beri elinden geleni yapıyor. Ama inanıyorum yeni sezonun ilk maçına mabedimiz eksiksiz olarak hizmete girecektir.
aynen kışın çalışmalar yavaşlayacak her türlü havalar bozmadan önce hızlı olabildiğimiz kadar hızlı olmalıyız en iyimser tahmin şubat-mart civarıdır ince işçilikler devam ederken çatının montaj işlemleri de başlar ve gelecek sezonun başında yeni stadımız açılmış olur diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay

Gelecek sezona kocaman bir sene var Altı ay çatı montajı ve cim serme desek geri kalan altı aydada kabası biter herhalde ;)
Ince işcilik zaten çoktan başladı oda kapalı mekan olduğu için kardan kıştan etkilenmez .. Bundan gayri daha nolsun;)

ysariusta

• Ziyaretçi

Maçla İlgili Yorumlar vs
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 21:10:43 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı doctore

Maçla İlgili Yorumlar vs
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 21:11:08 SaLVaDoR ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

ysariusta

• Ziyaretçi

Sözünü tutan obitaşçı aktar İsmail e teşekkürler

Çevrimdışı murat

Mesaj konu dışı mesajlar silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz...!
Maçla İlgili Yorumlar vs
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 21:21:01 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı doctore

Alıntı
Stadtan

* IMG_20140819_204505_1408470460377_1.JPG (259.82 KB , 1024x768 - Gösterim: 28 kez.)

:claps: :claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ALI RIZA

Mesaj: konu dışı mesajlar silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz...!
Maçla İlgili Yorumlar vs
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 00:18:26 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Oktay

Stadın yokluğu böyle bişeymiş klasik olucak ama gerçekten stadı özledik  :ok:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Numaralıda beton dökümü sürüyor,temel'de genişlemiş.

Çevrimdışı EagleForce

Bugun Vodafone Arena'da oynasaydik almistik maci bir sekilde. Cok bekledik ama 1 yil kaldi kavusmaya.

Çevrimiçi Kartal Ç

bu gece bolca betonlama göreceğiz gibi. yeni açıktaki temel alanı da nasibini alacak mı bu betonlamadan?

Çevrimdışı Tolga

bir an evvel şu stadımız bitse de kavuşsak mabedimize  :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı izorlu85

Forum daha maçtan dönemedi herhalde kimseler yok..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Etiketler: