Selam arkadaşlar, Discovery de yayınlanan TRT HD de de bazı bölümleri olan Mega İnşaatlar (Build It Bigger) programını görenleriniz olmuştur. Daha önce Türkiye'den boğaz tüp geçit ve bir baraj inşaatını yayınlamışlardı yapımı zor olan değişik inşaatları gösteriyorlar, bence Vodafone Arena bu program için uygun bir proje. Boğazda saray arkasına yapılan, yapımında binlerce metre fore kazık kullanılan, binlerce kamyon hafriyat alınan, deniz seviyesisinin altında, özel çatısı olan başka bir stad varmı bilmiyorum. Mabete bi danışmak lazım bizim stadı da çektirebilsek çok iyi bir reklam olur hem Vodafone hem Beşiktaş açısından sonra büyük bir organizasyon almamızda kolaylaşır diye düşünüyorum ne dersiniz bir şekilde Discovery Channel a ulaşmalıyız bence.
eski yazımı kopyaladım
yöneticilerin başvurması gerekmiyorsa bizde mail falan atabiliriz bi sorayım dedim
soyle bir durum var:))
cok nadir birkaçı haricinde hiçbir belgeselde tek stad olmuyor,, olanlarda zaten butce olarak inanılmaz,, doalyısıyla bizim gibi bir bütceli bir stadın çekilicek cok bir detayı olmayabilir
onlara gore,, mesela yap iki farklı sey,, mesela 360

) bizde teknolojik oalrak diğerlerinde olmucak bir detay varmı ona bakmak lazım,, ekimdeki vodafone tanıtımda ogrenicez daha cok detayını biliyoruz heryerde kamera heryerde lcd ,,genis bant hız vs vs ama bunlar dunya kupasındaki statlarda zaten vardı onlardan farklılık olması lazım,, tarih desek biliyoruzki yerel anlamda bircok sey var,, manzarasını kimse katılmaz ama bizimkinde
artık pek bi anlam teşkil etmicek,, amaaa simdi geldi aklıma inanılmaz ticari anlamda yenilik var bunları paylasırlarmı bunlar ilgi cekermi orasını bilemeyiz,,konser alanları vardı noldu bilmiyorum mesela onlar kesinlikle ilgi ceker,,