Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8349581 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı brci

Kadıköy iskelesinde polis gbt sorgusu yapiyor benimde gbt baktı.dedim stad calışanıyım mabeti taniyormusun dedi ilk defa evet benim dedi abi bi selfie cekelim mi diyo arkadasina birak gbt yi resmimizi cek diyo ne guldum sabah sabah :)

bir mabet kolay olunmuyor  :icool:

Çevrimiçi Necmi

abi hoşgeldinleri de tanışma başlığında yapalım o halde :) konu içi değil çünkü
abartmayalım istersen  :D elbette evimize gelene hoş geldin diyeceğiz burda biliyorsun müdahale etmiyorduk
ama konunun içine ettiler 100 mesajdan onu stadla ilgili değil

Çevrimdışı TURKahvesi

şu kapalıya bi prekastlari koyalım önce :)

tmm mabet  :friendship:

Necmi abi senin tayfan Beşiktaş ailesi  :D
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 12:50:37 dbay41 ]

Çevrimiçi Necmi

Kadıköy iskelesinde polis gbt sorgusu yapiyor benimde gbt baktı.dedim stad calışanıyım mabeti taniyormusun dedi ilk defa evet benim dedi abi bi selfie cekelim mi diyo arkadasina birak gbt yi resmimizi cek diyo ne guldum sabah sabah :)
:D

Çevrimdışı Sedat_BJK

ts'nin stadi cok kötü.
bittiginde o da cevre duzenlemesi ek binalari ile guzel bir stad olacaga benziyor. Ama bu normal stadlarin standartlarinda... Arenamiz ulkede stad standartlarinin baya bir disinda. manzarasi, cevreye uyumu, dis kolonlari, bir okadarda yerin altinda boyu var taniminin cuk diye oturmasi, teknolojisi, catisi...baska bir sey iste. Henuz bir katagori yok, turunun tek ornegi... Allahim asik miyim neyim... :ssss:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

tmm mabet  :friendship:

Necmi abi senin tayfan Beşiktaş ailesi  :D
benim tayfa bayağı kalabalık o zaman sırtım hayatta yere gelmez :evillol:

Çevrimdışı Ozan E.

abartmayalım istersen  :D elbette evimize gelene hoş geldin diyeceğiz burda biliyorsun müdahale etmiyorduk
ama konunun içine ettiler 100 mesajdan onu stadla ilgili değil

Haklısın abi tamamdır :)

Çevrimiçi Necmi

bittiginde o da cevre duzenlemesi ek binalari ile guzel bir stad olacaga benziyor. Ama bu normal stadlarin standartlarinda... Arenamiz ulkede stad standartlarinin baya bir disinda. manzarasi, cevreye uyumu, dis kolonlari, bir okadarda yerin altinda boyu var taniminin cuk diye oturmasi, teknolojisi, catisi...baska bir sey iste. Henuz bir katagori yok, turunun tek ornegi... Allahim asik miyim neyim... :ssss:
inşallah yenge forumu okumuyordur :by2:

Çevrimdışı TURKahvesi

benim tayfa bayağı kalabalık o zaman sırtım hayatta yere gelmez :evillol:

eski açığın tribün lideri sen olacakmışsın doğru mu abi  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet özelden mesaj attım şimdi telefonda göremezsin  :)

Çevrimdışı Taylan Kutlu

sabah kalkıyorum canlı yayını açıyorum bitmez bu stad deyip sinir oluyorum. akşam eve geliyorum fotograflara bakıyorum iyi az kaldı stad bitecek deyip mutlu oluyorum nasıl bir iş anlamadım.

Çevrimiçi Necmi

eski açığın tribün lideri sen olacakmışsın doğru mu abi  :evillol:
yok öyle bir niyetim @aktar_ismail  var o iş için şimdi mesajların silinmeye başlayacak konu dışı diye :evillol:
yok benimkinide silecekler  affetmiyorlar

Çevrimdışı Sedat_BJK

inşallah yenge forumu okumuyordur :by2:
onceki gun konusu oldu. Misafirle stadin muhabbetini yapiyorduk. Tabi formdan edindigim bilgileri ballandira ballandira anlatiyorum. Esim nikah tarihimiz ne zamandi dedi, evde buyuk bir sessizlik. Misafir gittikten sonra  :boxin:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TURKahvesi

yok öyle bir niyetim @aktar_ismail  var o iş için şimdi mesajların silinmeye başlayacak konu dışı diye :evillol:
yok benimkinide silecekler  affetmiyorlar

tmm abi haklısın

konu dağılıyor farkındayım

k.bakmasınlar bir daha olmaz  :evillol:

bu arada mabet aklıma gelmişken çatı ile ilgili yeni gelişmeler varmı ? (evet veya hayır desen bile kafi bizler için)

son olarak tasarımcı Muhammed Saatçi yaşıyormu kaç gün hafta oldu tık yok  :o_o:

Çevrimdışı arda

Sarıkız yine kabardı hay maşallah heybete bak  :claps: :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Engin

mabet gelmiş bir dakika mabet eski yazımı bulayım bi soru sorcam
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Engin

Selam arkadaşlar, Discovery de yayınlanan  TRT HD de de bazı bölümleri olan Mega İnşaatlar (Build It Bigger) programını görenleriniz olmuştur. Daha önce Türkiye'den boğaz tüp geçit ve bir baraj inşaatını yayınlamışlardı yapımı zor olan değişik inşaatları gösteriyorlar, bence Vodafone Arena bu program için uygun bir proje. Boğazda saray arkasına yapılan, yapımında binlerce metre fore kazık kullanılan, binlerce kamyon hafriyat alınan, deniz seviyesisinin altında, özel çatısı olan başka bir stad varmı bilmiyorum. Mabete bi danışmak lazım bizim stadı da çektirebilsek çok iyi bir reklam olur hem Vodafone hem Beşiktaş açısından sonra büyük bir organizasyon almamızda kolaylaşır diye düşünüyorum ne dersiniz bir şekilde Discovery Channel a ulaşmalıyız bence.

eski yazımı kopyaladım :) yöneticilerin başvurması gerekmiyorsa bizde mail falan atabiliriz bi sorayım dedim
ne dersin mabet
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı capo di capi

Selam arkadaşlar, Discovery de yayınlanan  TRT HD de de bazı bölümleri olan Mega İnşaatlar (Build It Bigger) programını görenleriniz olmuştur. Daha önce Türkiye'den boğaz tüp geçit ve bir baraj inşaatını yayınlamışlardı yapımı zor olan değişik inşaatları gösteriyorlar, bence Vodafone Arena bu program için uygun bir proje. Boğazda saray arkasına yapılan, yapımında binlerce metre fore kazık kullanılan, binlerce kamyon hafriyat alınan, deniz seviyesisinin altında, özel çatısı olan başka bir stad varmı bilmiyorum. Mabete bi danışmak lazım bizim stadı da çektirebilsek çok iyi bir reklam olur hem Vodafone hem Beşiktaş açısından sonra büyük bir organizasyon almamızda kolaylaşır diye düşünüyorum ne dersiniz bir şekilde Discovery Channel a ulaşmalıyız bence.

10 numara olur. Bu konuya eğilelim.  :super:

eski yazımı kopyaladım :) yöneticilerin başvurması gerekmiyorsa bizde mail falan atabiliriz bi sorayım dedim
ne dersin mabet
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Efe

Catı icin birakilan vida benzeri aparatlar bunlar dun konusulmustu sizin icin çalısıyorum bakin :ok: :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

Aralık ayında biter kaba inşaat, demedi demeyin.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

soyle bir durum var:))

cok nadir birkaçı haricinde hiçbir belgeselde tek stad olmuyor,, olanlarda zaten butce olarak inanılmaz,, doalyısıyla bizim gibi bir bütceli bir stadın çekilicek cok bir detayı olmayabilir onlara gore,, mesela yap iki farklı sey,, mesela 360 :evillol: :)) bizde teknolojik oalrak diğerlerinde olmucak bir detay varmı ona bakmak lazım,, ekimdeki vodafone tanıtımda ogrenicez daha cok detayını biliyoruz heryerde kamera heryerde lcd ,,genis bant  hız vs vs ama bunlar dunya kupasındaki statlarda zaten vardı onlardan farklılık olması lazım,, tarih desek biliyoruzki yerel anlamda bircok sey var,, manzarasını kimse katılmaz ama bizimkinde artık pek bi anlam teşkil etmicek,, amaaa simdi geldi aklıma inanılmaz ticari anlamda yenilik var bunları paylasırlarmı bunlar ilgi cekermi orasını bilemeyiz,,konser alanları vardı noldu bilmiyorum mesela onlar kesinlikle ilgi ceker,,
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 13:29:34 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfun

107. blok ortaya çıksa obitaş psikolojik savaşı kazanacak.
107 candır gerisi heyecandır. :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: