Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8349489 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı attila_metu

Numaralıdaki kolonlar çok tatlı görünüyor :)

Çevrimdışı attila_metu

107. blok ortaya çıksa obitaş psikolojik savaşı kazanacak.

Çevrimdışı ozan062

tvnet sivasın stadını ilk ekolojik stad diye lanse edilmesinden doalyı

yaptıgı seye bakın kucumseme yok tabiki ama bumu:)) su detayları soyluyorum yagmur sularını depolucak elektrik üreticek bumuydu?:)) yahu bizimkide yeşil stad aynı zamanda esas ekolojik stad bizimkisidir:))  :pissed: :pissed: :bur2:

:evillol: :icool:

kısmen düzeltildi...!
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 12:04:29 Oktay ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı brci

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 11:53:01 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Valla o köşe biraz enteresan geldi bana. Yaklaşık 1  aydır o köşede azımsanmayacak işçi var ama hala ilk katın betonu atılamadı. Sanırım görünmeyen ince işçilikler var.
Arada trabzonun stadının websitesindeki fotolara bakıyorum. Kıyaslamak için söylemiyorum tabiki, oranın imkanları farklı ancak muazzam işçi sayısı var ve acayip hızlı iş çıkarıyorlar. Albüm yaklaşık haftada bir güncelleniyor. Değişim de farkediliyor. Bakmanızı tavsiye ederim.
Bizim hız da fena değil. Şükretmek lazım, ne yavaş günler gördük biz  :)
bizim bir sürü lokasyondan kaynaklanan sorunumuz var birincisi fazla emekçi barındıracak yer yok ikincisi malzeme giriş çıkışı ancak
gece yapılabiliyor orda stadı devlet yaparken burda devletin kurumlarının engellemelerine ramen yapılıyor onlarla stad temeli aynı zamanda atıldı
onlar sadece stad yapmakla uğraşırken biz büyük oranda hafriyat ve fore kazık işi yaptık onlarda fore kazık attı ama dolguya attılar biz kaya deldik
birde hafriyatı sadece gece almak zorunda kaldık iki stadyum aynı şartlar altında olsaydı mukayese edilirdi hafriyat görmezden gelinemez o zaman şöyle bakmak gerekir
biz çukur açarken onlar deniz doldurdu buna görede onlar bizden çok önce başladı birde biz orda mevcut olan bir stadyum yıktık onlar beton dökerken
biz numaralıyı yıkıyorduk yani kesinlikle mukayese olmaz ikisi arasında

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Ozan E.

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 11:51:05 Necmi ]

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Vay arkadas ne goz var sizde. 5 dakika baktim, koltuklar sira atlamaya basladi dile gelecek kadar oldular ama renk ayrimini farkedemedim.
:D bende göremedim ama gözlerimdendir dedim birazdan stada gideceğim birde orda çıplak gözle bakarım artık :tabe:

Çevrimdışı FARUK

Ali Kaygısız twitter hesabından alıntı

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Trabzonsporun stad resimlerine baktım darlandım arkadaş. Ne kolonu belli ne perdesi çok rahatsız edici görünüyor. Bizim stadın inşaat aşaması bile daha tatlı :)

Çevrimdışı FARUK

:D bende göremedim ama gözlerimdendir dedim birazdan stada gideceğim birde orda çıplak gözle bakarım artık :tabe:

abi birde ıslak bir bez rica edelim mabet ten :)

Çevrimdışı brci

Ali Kaygısız twitter hesabından alıntı

bu fotoya baktığımızda an itibari ile kabanın yüzde kaçı bitmiş gözüküyo ?

Çevrimdışı Sedat_BJK

izlenimlerini ve mumkunse fotosunu merakla bekliyorum.. :busted_cop:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Necmi abi şu konuyu netleştirelim artık Eski açık araç giriş çıkışı nasıl olacak o toprak hepmi kalacak orada yoksa oraya yol mu yapılacak. ?

Çevrimdışı brci

Necmi abi şu konuyu netleştirelim artık Eski açık araç giriş çıkışı nasıl olacak o toprak hepmi kalacak orada yoksa oraya yol mu yapılacak. ?

bende bayadır merak ediyordum

Çevrimiçi Necmi

%50 gibi görünüyor kabanın biten kısımları

Çevrimdışı Sedat_BJK

%55-%60  :by2:

Çevrimdışı Sedat_BJK

%55-%60  :by2:
cok iyimser bir cevap oldu heralde, dusundukce oran dusuyor... :iscrewy:

Çevrimdışı brci

%50 lerde ise üzüldüm sanki daha fazla gibi geliyo bakınca ama tabi daha eski açığın üst kirişleri yok ... hadi be kartalım sürat azıcık

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

%50 gibi görünüyor kabanın biten kısımları

8 ay sürdü desek %50 bi 8 ay daha kaba sürer demek ki mart gibi kaba bitmiş olur.  :by2:

Çevrimdışı brci

8 ay sürdü desek %50 bi 8 ay daha kaba sürer demek ki mart gibi kaba bitmiş olur.  :by2:

bi umut sürhatlenirsek belki o 8 ayı 5-6 aya çekebiliriz diye umutlarım var ama ... en çok şu ince işçilik zamanı çim falan serilirken çekeceğin fotoları merak ediyorum çok keyifli olacak Allah izin verirse :)

Çevrimiçi Necmi

orda bittiğindede hafif bir rampa olacak yoldan daha alt bir seviyede şöyle söylersek gazi büfenin oraya kadar yolu alacaklar
orda peyzajla birlikte yol bağlantıları yapılacak ordan çıkacak toprağıda saha zeminine serecekler stadın bitmiş görüntülerine bakarsanız
orda yolun kodu bayağı düşük şu an sanırım yol bağlantıları nedeniyle indiremiyorlar orda belediyenin bağlantı çalışmalarıda yapması gerekiyor
belkide yukardan tekrar otopark girişi açma kararını bu yüzden aldılar Belediye sorun çıkarttıysa bilemiyorum

ysariusta

• Ziyaretçi

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz
TS stadı adlı başlıgını kullansanız...!
http://besiktasarena.com/index.php?board=50.0
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 17:39:49 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Oktay

şantiyedeki şartlar 3-4 ay önceki şartlar değil ama

Etiketler: