Valla o köşe biraz enteresan geldi bana. Yaklaşık 1 aydır o köşede azımsanmayacak işçi var ama hala ilk katın betonu atılamadı. Sanırım görünmeyen ince işçilikler var.
Arada trabzonun stadının websitesindeki fotolara bakıyorum. Kıyaslamak için söylemiyorum tabiki, oranın imkanları farklı ancak muazzam işçi sayısı var ve acayip hızlı iş çıkarıyorlar. Albüm yaklaşık haftada bir güncelleniyor. Değişim de farkediliyor. Bakmanızı tavsiye ederim.
Bizim hız da fena değil. Şükretmek lazım, ne yavaş günler gördük biz 
bizim bir sürü lokasyondan kaynaklanan sorunumuz var birincisi fazla emekçi barındıracak yer yok ikincisi malzeme giriş çıkışı ancak
gece yapılabiliyor orda stadı devlet yaparken burda devletin kurumlarının engellemelerine ramen yapılıyor onlarla stad temeli aynı zamanda atıldı
onlar sadece stad yapmakla uğraşırken biz büyük oranda hafriyat ve fore kazık işi yaptık onlarda fore kazık attı ama dolguya attılar biz kaya deldik
birde hafriyatı sadece gece almak zorunda kaldık iki stadyum aynı şartlar altında olsaydı mukayese edilirdi hafriyat görmezden gelinemez o zaman şöyle bakmak gerekir
biz çukur açarken onlar deniz doldurdu buna görede onlar bizden çok önce başladı birde biz orda mevcut olan bir stadyum yıktık onlar beton dökerken
biz numaralıyı yıkıyorduk yani kesinlikle mukayese olmaz ikisi arasında