1- Yeni aciga yapilan rampalar dar degil mi? Yani mac gunu cok fazla arac giris cikisi olacak..Kotu bir trafik olusturmaz mi?
2- Alt kattaki localar suan ki gorunume gore tribunle neredeyse bitisik bir vaziyette..Alt tribunden ayiran ozellik 50-60 santimlik bir duvar mi olacak? Bir de merak ettigim fiyatlandirmasini biliyor musun bilmiyorum ama ust kattaki localarla fiyatlari ayni mi?
3- Kapali ust tribundeki bloklar mi kirisler mi adi herneyse onlarin yapimi cok uzun surdu..Buradan okudugum kadariyla da egitim gormus ustalarin orada calistigini soylenmis...Diger tribunlerin ust katlarinin yapiminda yine ayni ustalar mi yapicak, yoksa takviye yapilacak mi bu bolumde calisan insanlarin yanina? Takdir edersin ki kapali ustteki bu calismalar cok uzun surdu. (en azindan bana gore, alt tribunle kiyaslarsak)
Bilgilisi olan cevaplarsa cok sevinirim...Kac zamandir aklimda...
dar değil fotolara aldanma orda iki araç yan yana gecer sonuçta TIR geçmeyecek
duvar veya büyük ihtimal kırılmaz cam ayıracak fiyatları bilmiyorum
eğitim dediğin bir günde verilen bir şey güvelik eğitimi kapalıda işin gecikme nedeni Beşiktaş AŞ idi kalıpları hazır edemedi
sonra hatalı geldi tekrar gitti tekrar hatalı geldi sonrasında projede detay problemi çıktı daha sonrasında yetersiz iskele olduğu için hızlanamadılar
çokta önemsenmedi işin doğrusu acele etmeyi gerektirecek bir durum yoktu ama şimdi aynı sorunların yaşanacağını sanmıyorum daha seri iş üretimi olur