Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351256 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@aktar_ismail uyuduğu zaman Necmi abi obitaşa methiyeler düzüyo :D
şşşııııttt yerin kulağı vardır ses etme hem benim derdim obitaş değilki benim derdim aktar
ona sataşmaktan ayrı bir keyif alıyorum hem bu tür şakalaşmaların konuya faydasıda oluyor
farkında olmadan sırları açık ediyoruz :evillol: yeni bir taktik geliştirdim o bana sataşınca görmezden geliyorum :evillol:
bekliyorum en zayıf anında nakavt

Çevrimdışı Efe

hadi canım stad en büyük hızını yaşıyor şu aralar :D obitaş bile iş üretmeye başladı başımıza taş yağacak :evillol:

evt başımıza beton yağdırıyorlar kalıpçılar demirciler çalışıyor her 2 şirkettede obitaş hızlandıya daha dillerinden kurtulamayız :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben son bir haftada en büyük hıza numaralıda ulaşıldı diye düşünüyorum.yada numaralıda yapılan iş daha net gözüküyor.
numaralı ve yeni açıktaki hız çok iyi çiçekler ağırlığı numaralıya verdi yeni açıkta şu temel işleri bitsede ilk kat kolonların hepsi betonlansa ay sonuna kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ben son bir haftada en büyük hıza numaralıda ulaşıldı diye düşünüyorum.yada numaralıda yapılan iş daha net gözüküyor.
evet bu gün mabetlede konuştum oda benim söylediğimi söyledi stadın en zor tribünü umarım bu hızda devam eder
oturduğu alan olarak küçük ama iş olarak çok büyük zorlukları var içersi labirent gibi soyunma odaları hakem odaları UEFA odaları
daha bir sürü adını unuttuğum odalar ve hep çift yüz perdeyle dönüyor birde tek yüz perde duvarın özel itinayla yapılması gerekiyor

Çevrimdışı Oktay

evet bu gün mabetlede konuştum oda benim söylediğimi söyledi stadın en zor tribünü umarım bu hızda devam eder
oturduğu alan olarak küçük ama iş olarak çok büyük zorlukları var içersi labirent gibi soyunma odaları hakem odaları UEFA odaları
daha bir sürü adını unuttuğum odalar ve hep çift yüz perdeyle dönüyor birde tek yüz perde duvarın özel itinayla yapılması gerekiyor
Loca katına kadar baya meşakkat li loca katına gelince daha da hızlanırlar

Çevrimdışı Fatih

1- Yeni aciga yapilan rampalar dar degil mi? Yani mac gunu cok fazla arac giris cikisi olacak..Kotu bir trafik olusturmaz mi?
2- Alt kattaki localar suan ki gorunume gore tribunle neredeyse bitisik bir vaziyette..Alt tribunden ayiran ozellik 50-60 santimlik bir duvar mi olacak? Bir de merak ettigim fiyatlandirmasini biliyor musun bilmiyorum ama ust kattaki localarla fiyatlari ayni mi?
3- Kapali ust tribundeki bloklar mi kirisler mi adi herneyse onlarin yapimi cok uzun surdu..Buradan okudugum kadariyla da egitim gormus ustalarin orada calistigini soylenmis...Diger tribunlerin ust katlarinin yapiminda yine ayni ustalar mi yapicak, yoksa takviye yapilacak mi bu bolumde calisan insanlarin yanina? Takdir edersin ki kapali ustteki bu calismalar cok uzun surdu. (en azindan bana gore, alt tribunle kiyaslarsak)

Bilgilisi olan cevaplarsa cok sevinirim...Kac zamandir aklimda...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı A_Aydin

Desene stadın en zor kısmı (numaralı-yeni açık) daha yeni başladı.Obitaşıda işe yeni başladı kabul edersek. :D

Çevrimiçi Necmi

Loca katına kadar baya meşakkat li loca katına gelince daha da hızlanırlar
orasıda biraz apsürt protokol VIP longları basın bölümleri canlı yayın
arkada protokol girişi basın girişi fazladan bir kat gibi bir sürü detay var dışardan yürüyen merdiven asansörler
ve bunların hepsi üst seviye kaliteli olmak zorunda diğer yerlerde sağlam olsun estetik önemli değildi ama burda
estetikte önemli stadın yüzünü yapıyorlar

Çevrimdışı murat

hakem odasının temel betonu atıldımı?

Çevrimdışı ddc1979

wow, dh forum derken son durağımız burası oldu. misafirlikte bir yere kadar... yeni üye olarak herkese merhaba...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı murat

wow, dh forum derken son durağımız burası oldu. misafirlikte bir yere kadar... yeni üye olarak herkese merhaba...
:hosgeldin

Çevrimdışı FARUK

merhaba hoşgeldiniz

Çevrimiçi Necmi

1- Yeni aciga yapilan rampalar dar degil mi? Yani mac gunu cok fazla arac giris cikisi olacak..Kotu bir trafik olusturmaz mi?
2- Alt kattaki localar suan ki gorunume gore tribunle neredeyse bitisik bir vaziyette..Alt tribunden ayiran ozellik 50-60 santimlik bir duvar mi olacak? Bir de merak ettigim fiyatlandirmasini biliyor musun bilmiyorum ama ust kattaki localarla fiyatlari ayni mi?
3- Kapali ust tribundeki bloklar mi kirisler mi adi herneyse onlarin yapimi cok uzun surdu..Buradan okudugum kadariyla da egitim gormus ustalarin orada calistigini soylenmis...Diger tribunlerin ust katlarinin yapiminda yine ayni ustalar mi yapicak, yoksa takviye yapilacak mi bu bolumde calisan insanlarin yanina? Takdir edersin ki kapali ustteki bu calismalar cok uzun surdu. (en azindan bana gore, alt tribunle kiyaslarsak)

Bilgilisi olan cevaplarsa cok sevinirim...Kac zamandir aklimda...
dar değil fotolara aldanma orda iki araç yan yana gecer sonuçta TIR geçmeyecek
duvar veya büyük ihtimal kırılmaz cam ayıracak fiyatları bilmiyorum
eğitim dediğin bir günde verilen bir şey güvelik eğitimi kapalıda işin gecikme nedeni Beşiktaş AŞ idi kalıpları hazır edemedi
sonra hatalı geldi tekrar gitti tekrar hatalı geldi sonrasında projede detay problemi çıktı daha sonrasında yetersiz iskele olduğu için hızlanamadılar
çokta önemsenmedi işin doğrusu acele etmeyi gerektirecek bir durum yoktu ama şimdi aynı sorunların yaşanacağını sanmıyorum daha seri iş üretimi olur

Çevrimdışı A_Aydin

Tabi misafirlik 1 gün 2 gün bilemedin 3 gün.Hoşgeldin sefa getirdin. :friendship:

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin

Çevrimdışı Fatih

dar değil fotolara aldanma orda iki araç yan yana gecer sonuçta TIR geçmeyecek
duvar veya büyük ihtimal kırılmaz cam ayıracak fiyatları bilmiyorum
eğitim dediğin bir günde verilen bir şey güvelik eğitimi kapalıda işin gecikme nedeni Beşiktaş AŞ idi kalıpları hazır edemedi
sonra hatalı geldi tekrar gitti tekrar hatalı geldi sonrasında projede detay problemi çıktı daha sonrasında yetersiz iskele olduğu için hızlanamadılar
çokta önemsenmedi işin doğrusu acele etmeyi gerektirecek bir durum yoktu ama şimdi aynı sorunların yaşanacağını sanmıyorum daha seri iş üretimi olur

Cevapladigin icin tesekkur ederim Necmi abi..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ddc1979

cümleten hoşbulduk...Necmi abi alıntılardaki harf karakterlerinin puntoları biraz küçük geldi bana... okumak zor... haber vereyim dedim.
(aman konu dışı diye atma sakın beni :)   )
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ALI RIZA

cümleten hoşbulduk...Necmi abi alıntılardaki harf karakterlerinin puntoları biraz küçük geldi bana... okumak zor... haber vereyim dedim.
hoş geldin  :hosgeldin  dışındakileri stadla alakasızları ucuruyorum...!

Çevrimiçi Necmi

:D büyükte denedik yorucu oluyor her şey birbirine karışıyor en son forumca böylesinin iyi olduğuna karar verdik
çok deneme yanılma yaptık birde smf nin yazılımından bir yeri büyütüyorsun başka tarafta büyümemesi gereken yerde büyüyor
biz kimseyi atmayız Beşiktaşımıza saldırmadığı sürece rahat ol burası evimiz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Arada geriye dönüp bakmak güzel oluyor...

4 AYLIK DEĞİŞİM. FOTOĞRAFLAR @yeniinonustadi HESABINDAN ALINTIDIR...

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Günaydın beyler,
Bildiğiniz üzere artık konu dışı mesajları siliyoruz.  Lütfen her konuyu ilgili başlıklara yazalım. Hürmetler.
Arsenal maçıyla ilgili başlığımız :
http://besiktasarena.com/index.php?topic=494.0

Etiketler: