Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351244 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mustafa_UK

b. Yönetim Kurulu, üyelik başvuru formunu bir hafta içinde Seçme ve Sicil Kurulu’na alındı belgesi karşılığı verir. Seçme ve Sicil Kurulu, başvuru ve eklerini, tüzük hükümlerine uygun olup olmadığını araştırarak, kulüp binasında 10 (on) gün süre ile askıya çıkarır ve kulübün resmi internet sitesinde duyurur. Gerektiğinde adayla sözlü görüşme yaparak, adı geçen hakkında yapacağı inceleme sonucunu, başvurusuna karşılık olarak bildirilmek üzere 15 (on beş) gün içinde Yönetim Kurulu’na verir. Yönetim Kurulu’nun vereceği karar kesindir. Başvurular, Genel Sekreterliğe yapılan başvuru tarihinden itibaren en geç 30 (otuz) gün içinde karara bağlanır ve sonuç ilgili kişiye, kulüpte kayıtlı iletişim bilgilerine göre yapılan bildirimler yoluyla bildirilir.

Tüzüğü oku sonra gel burda ahkam kes.. Demekki sıkıntın varki üyeliğini bekletiyolar

Bu konun basligi neresi orda seninle bu konuyu tartismak isterim!

Bizleri biraz bilgilendir engin tecrube ve bilgi dagarciginla!

Benim basvurumda Ali Ece ve Ergin Aslanin imzalari var ayric

Çevrimdışı arda

Obitaş neredeyse her gün beton döküyor yarın 1200m3 temel betonu dökülecek.

Maşallah  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Berat

Sorduğum soruya baya kafa yormuşsunuz,hepinize birer birer teşekkürler.Bir Enerji Mühendisi adayı olarak şiddetle yapılmasını istiyorum ancak ülkemizde maalesef yenilenebilir enerji kaynaklarına verilen önem çok az,ne kadar potansiyelimiz çok çok yüksek olsa da.Maaliyet konusu bir kerelik geçerli olacağı için ve bahsedildiği gibi uzun sürede kendini geri ödemeyeceği aşikar umarım bu güneş paneli konusunda da takımımız öncü olur.

Çevrimdışı Efe

@Necmi @Efe abi bu fotoda gözüküyor. kapalıda çatı için demir aparatlar takılıyordu neden devamı gelmedi onların? varmı haberiniz?

çok gereksiz bir soru ama geçenlerde dikkatimi çekmişti :)

demirler bırakıldı sonrakilerde ise  yuvarlak vida gibi bırakıldılar yanlış görmediysem demir uzatmadılar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi @Efe abi bu fotoda gözüküyor. kapalıda çatı için demir aparatlar takılıyordu neden devamı gelmedi onların? varmı haberiniz?

çok gereksiz bir soru ama geçenlerde dikkatimi çekmişti :)
aslında gerekli bir soru kaçtır bende soracağım bir türlü aklıma gelmedi sanırım proje değişikliğine gittiler demir aparat takılıyormu bilmiyoruz çünkü görünmüyor artık ama demir filizlerini bırakmıyorlar

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

Bu konun basligi neresi orda seninle bu konuyu tartismak isterim!

Bizleri biraz bilgilendir engin tecrube ve bilgi dagarciginla!

Benim basvurumda Ali Ece ve Ergin Aslanin imzalari var ayric

Benim Engin tecrübem yok gir resmi siteye orda tüzük var  ben okudum sende oku..!
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 00:21:42 Oktay ]

Çevrimdışı Mustafa_UK

Benim Engin tecrübem yok gir resmi siteye orda tüzük var  ben okudum sende oku..! Başkana dolandırıcı diyosun eğerki az biraz tüzüğü okusan paranın üye olamazsan geri alacağını bilirdin

Burası resmi site değil senin derdine burda çare yok sıkıntını git kulüpte hallet burda Başkanda yok yöneticide
bu mesajda konuyla ilgili olmadığı için silindi
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 00:28:32 Necmi ]

Çevrimdışı manyak1903

maliyet düzgün değil derdim ben o konuya girmeden şunu yazayım.

kaynak yok deniyor sık sık.değişik bir kaynak olarak şöyle bir fikir geldi aklıma.hani burada mantıklı iyi bulunursa, iletebilecek kişiler yönetime sunsun yönetim tartışsın.

-40 liralık kartlar çıkaracaklar ,bu kartlar stat bittikten sonra kullanıma açılacak.
-kartın kopyalanmasına karşı önlem alınabilir veya direkt kartı alanların kimlik bilgileri bu iş için açılacak sisteme kaydedilir.

-40 liraya aldığımız bu kartla ,kartal yuvalarından yapılacak alışverişte 30 liralık indirim için stat bittikten sonra kullanılabilecek.hatta yanında kartalyuvasında o gün fiyatı 10-15 lira olan atkı anahtarlık gibi bir üründe hediye edilebilir.

Örnek olarak ,stat bittikten sonra normalde 130 liraya forma alacak biri ,kartı olduğu için 100 liraya formayı alacak ve yanında 10-15 liralık kartalyuvası ürününü de hediye olarak seçebilecek.

-Bu karta alternatif olarak 20 liralık kart yapıp bununla da yine stat bittikten sonra mağazamızdan 10 liralık indirim ve yine 10-15 lira fiyatında bir ürün hediye alabilirler.

tahvil gibim bir şey.bugün için biraz para kazandırır.ve taraftar verdiği para ile ileride indirim kazanır.

Ayrıca bunu stat bittikten sonra da her zaman düzenli satıp 40 liraya yıl içinde kullanabileceği 30 liralık indirim ve 10-15 liralık hediye verebiliriz.İsteyen de kartı kullanmaz yıl geçtiği için geçersiz sayılır ve para kulübe kalır.

Bence denenmeli.Statla alakası olduğundan buraya yazdım , yani kaynak yaratmak için bir düşünce.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

kısaca parayı şimdi verecek ve zamanı gelince karşılığını alacak.

Çevrimdışı Oktay

Konun basligi neresiyse gecelim aydinlat bizleri!
Iliginen arkadaslarda katilsin!

Bir sene once 60 lira vererek Kart1903 aldim simdi ogreniyoruz ki bu proje patlamis magduriyetimiz ne olacak?

@erginaslan Başkan "Kart1903'ü olmayanı stada sokmayacağım" diyeli 1 yıl olmadan Kart1903 projesi çöktü. Hayırlı da oldu, zaten kulübün aleyhineydi...

Buda tuzukte yaziyormu?

Arkadaşım sen üye olamıyosun diye niye başlığa gelip bizi polemiğe çekiyosun ... Ali Ece iyi bir Beşiktaşlı ve gazeteci burda nefesini tüketeceğine beraber gidin kulübe anlatın derdinizi

Çevrimdışı Mustafa_UK

Burası resmi site değil senin derdine burda çare yok sıkıntını git kulüpte hallet burda Başkanda yok yöneticide
bu mesajda konuyla ilgili olmadığı için silindi

Sana bu yetkiyi kim verdi anlamis degilim ama komiksin sadece guluyorum :)

Isine gelmeyen mesaji siliyorsun!

Buradaki diger arkadaslarin bilgi alma hakkini ellerinden alamazsin!

Konu basliginda tartisalim konusalim dedim hala mesaj siliyorsun!

Bu forma yakismayan bir davranis!

Çevrimdışı manyak1903

Arkadaşın yazdığı mesajları göremedim ancak bir tartışma var sanırım.

Şu bölüme "Kart1903 mağduriyeti" diye bir konu açabilirsin veya problem her neyse.Bence oraya aç ,ilgilenen arkadaşlar olursa tartışmanızı orada yapabilirsiniz diye düşünüyorum.Hem stat konusu da farklı yere gitmez.

Şu bölüm http://besiktasarena.com/index.php?board=3.0

Çevrimdışı Altuğ

@Mustafa_UK stadyum projesi ile ilgili konu içerisinde bu şekilde paylaşımlar artık yapmak istemiyoruz sorununu varsa ilgili konu oraya yaz yok ise sorunu soracağın ilgili konu içerisinde başlat ve elimizden geldiğince bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışalım sadece senin mesajların değil şahsi algılama lütfen.

Çevrimdışı Mustafa_UK

Arkadaşın yazdığı mesajları göremedim ancak bir tartışma var sanırım.

Şu bölüme "Kart1903 mağduriyeti" diye bir konu açabilirsin veya problem her neyse.Bence oraya aç ,ilgilenen arkadaşlar olursa tartışmanızı orada yapabilirsiniz diye düşünüyorum.Hem stat konusu da farklı yere gitmez.

Şu bölüm http://besiktasarena.com/index.php?board=3.0

Buraki herkesten yer ve zaman isgali icin ozur dilerim...
Burada tartismanin bi anlami ve sonucu olmayacagini  anladim..

Çevrimiçi Necmi

Sana bu yetkiyi kim verdi anlamis degilim ama komiksin sadece guluyorum :)

Isine gelmeyen mesaji siliyorsun!

Buradaki diger arkadaslarin bilgi alma hakkini ellerinden alamazsin!

Konu basliginda tartisalim konusalim dedim hala mesaj siliyorsun!

Bu forma yakismayan bir davranis!

o zaman yazacağın mesaj ilgili konu başlığını yazmak ve bu konuda ilgili ardaşları davet etmek
konu yoksa yeni konu açarsın lingini verirsin o zaman mesajın silinmez bir yanlışım varsa yetkiyi veren kişi değerlendirir :D
yada burdaki arkadaşlar beni uyarır burada koyunlar yok burası bir Beşiktaş forumu yanlışımı görselerdi beni direk uyarırlardı
sen bu forumun işleyişini anlayamamışsın farkındaysan senin mesajına cevap yazanda olmadı sadece yöneticiler müdahale etti
demekki kimse ilgilenmiyor bu ısrar niye sıkıntını anlıyorum ama biz burda Beşiktaş değerlerine hakaret ettirmeyiz burda kimsenin öyle bir
özgürlüğü yok bu konuyu daha fazla uzatmayalım biraz sonra bu mesajlarıda sileceğim sende ilgili başlıkta ilgilenen arkadaşlarla tartışmanı sürdür
her türlü eleştirini yapabilirsin ama küfür hakaret ve aşağılayıcı kelimeler kullanamazsın :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Buraki herkesten yer ve zaman isgali icin ozur dilerim...
Burada tartismanin bi anlami ve sonucu olmayacagini  anladim..
Forum Kurulu olarak Forum düzenlememiz lazım konu başlıgına göre konuları konuşmamız lazım...!
Bu başlık stadla alakalı konu yazılacaktır artık, stad la alakasız konu olursa  Admin Denetçiler vs mesajları da silinecektir...!
Yarın forma girenler stadda arsenal maçı yazışmaları olursa silinecektir...!
Konu uzamasının anlamı yok konu uzatanların da mesajları silinecektir...!
Konu başlıkları alt formlarda mevcuttur o bölümlere konu açarak sorularınızı vs paylaşabilirsiniz...!
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 00:53:03 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı karakartalım

stad bu aralar yavaşmı ilerliyo banamı öyle geliyo uzun zamandır takip edemiyorum bi değişme yok gibi geldi geçen baktığımda. bide bitiş tarihinde bi değişme sarkma yoktur inşallah.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama ben bu konuya Efe'den canlı anlatım dinlemek, Mustafa'nın eklediği resimleri görmek, Necip abinin yorumlarını görmek ve mabetten bilgi almak için geliyorum. Obitaş vs Çiçekler adı altında geçen takışmalara bile tamamım çünkü arada bilgi kapıyoruz ve statla ilgili bir şeyde eğleniyoruz. Eğer kombine, Fikret Orman,  Kart 1903, passolig vs gibi konuları tartışmak isteseydim, ya bunların başlıklarına gider, yoksa başlık açar veyahut başka yerlerde takılırdım. Bilgi almak için 4-5 sayfa geri gitmek ve cımbızla seçmek zorunda değilim başka arkadaşların keyfi yüzünden. Çünkü Eğer bu forumun ömrü stat bitene kadar olmayacaksa, lütfen yönetici arkadaşlar biraz daha katı olsunlar. Niye benim seçme veya özgürlük hakkım alınıyor passolig veya kaç bilet satılmış muhabbetlerine? İlk defa da şu forumda konu dışı yorum giriyorum ama lütfen artık biraz bilinçli ve anlayışlı olalım. Şöyle güzel bir platform oluşturulmuş lütfen hep beraber tadını çıkaralım. Hepimiz Beşiktaş'lıyız.

Çevrimiçi Necmi

stad bu aralar yavaşmı ilerliyo banamı öyle geliyo uzun zamandır takip edemiyorum bi değişme yok gibi geldi geçen baktığımda. bide bitiş tarihinde bi değişme sarkma yoktur inşallah.
hadi canım stad en büyük hızını yaşıyor şu aralar :D obitaş bile iş üretmeye başladı başımıza taş yağacak :evillol:

Çevrimdışı Anıl

hadi canım stad en büyük hızını yaşıyor şu aralar :D obitaş bile iş üretmeye başladı başımıza taş yağacak :evillol:
:kop::kop: İsmail abi bu işe çok seviniyor, onun mutlu olması demek hepimizin mutlu olması demek :lol:

Çevrimdışı manyak1903

http://besiktasarena.com/index.php?topic=521.0

Bu başlık stadla alakalı konu yazılacaktır artık, stad la alakasız konu olursa  Admin Denetçiler vs mesajları da silinecektir...!

Sanırım bu mesajımda konuyu açtığımı söylemiştim ve arkadaşlara konuya gelmesi için konu linkini verdim ve yorumlarını yazmalarını için oraya davet etmiştim.Bu konuda cevap yazmamaları için.Bu konuya yazmamaları için görenleri oraya çağırdım.Sizin yapmak istediğinize destek olmak için.Mesajı silip linki bırakmışsınız.Geri kalan mesaj da pek ala durabilirdi.Sonuç olarak forum bu konuda dönüyor.Görmeyenler için konu linkini buraya verip ilgili konuya çağırmak gayet doğal.Ha konusu açılmış bir mesaja bu başlık altında cevap verilirse sonrakiler silinebilir.

Böyle sonunda ünlemli olarak herkese tek ağızdan mesaj yazarsanız sadece tepki alırsınız.Başka bir işe yaramaz.Demin ben de yazdım yetkili arkadaşlar yazdıktan sonra.Özür bile diledi o arkadaş..Yani etki tepki yapıyorsunuz.Daha insancıl daha yumuşak bir şekilde yapmanız gerekir.

Yani olay şu , arkadaşlar stat harici de mesajlarınızı forumumuzda paylaşabilirsiniz ancak şu bağlantıdaki bölüme konu açarak buradaki konuyu dağıtmadan yapın.

Sizinkisi ne "dedim dedim dedim !"

yanlış yani.

Bu mesajı okuyan arkadaşlar alıntı yapmasın , cevap da vermesin.Sadece gerekli gördüm bunu yazmayı.Forum sağlığı açısından.Boş yere konu sulanmasın.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 02:04:37 manyak1903 ]

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail uyuduğu zaman Necmi abi obitaşa methiyeler düzüyo :D

Çevrimdışı murat

@aktar_ismail uyuduğu zaman Necmi abi obitaşa methiyeler düzüyo :D
ben son bir haftada en büyük hıza numaralıda ulaşıldı diye düşünüyorum.yada numaralıda yapılan iş daha net gözüküyor.

Çevrimdışı Anıl

ben son bir haftada en büyük hıza numaralıda ulaşıldı diye düşünüyorum.yada numaralıda yapılan iş daha net gözüküyor.
Eski açık üst tarafta bir bekleyiş var gibi yoksa kalıpları falan da döşediler testere kirişleri örmek 1 günlük iş. Var orada birşeyler bakalım çıkar yakında kokusu :alala:

Etiketler: