Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama ben bu konuya Efe'den canlı anlatım dinlemek, Mustafa'nın eklediği resimleri görmek, Necip abinin yorumlarını görmek ve mabetten bilgi almak için geliyorum. Obitaş vs Çiçekler adı altında geçen takışmalara bile tamamım çünkü arada bilgi kapıyoruz ve statla ilgili bir şeyde eğleniyoruz. Eğer kombine, Fikret Orman, Kart 1903, passolig vs gibi konuları tartışmak isteseydim, ya bunların başlıklarına gider, yoksa başlık açar veyahut başka yerlerde takılırdım. Bilgi almak için 4-5 sayfa geri gitmek ve cımbızla seçmek zorunda değilim başka arkadaşların keyfi yüzünden. Çünkü Eğer bu forumun ömrü stat bitene kadar olmayacaksa, lütfen yönetici arkadaşlar biraz daha katı olsunlar. Niye benim seçme veya özgürlük hakkım alınıyor passolig veya kaç bilet satılmış muhabbetlerine? İlk defa da şu forumda konu dışı yorum giriyorum ama lütfen artık biraz bilinçli ve anlayışlı olalım. Şöyle güzel bir platform oluşturulmuş lütfen hep beraber tadını çıkaralım. Hepimiz Beşiktaş'lıyız.