Güneş enerjisine döndü mevzu iyice şimdi Necip Hoca çekecek kulağımızı ama ilgili arkadaşlara enteresan bulduğum bir videoyu paylaşmak istedim.
Yenilenebilir enerji gelecek nesilin! Beşiktaşımızda öyle! Böylece denklemi kurdum basit 
Beşiktaş = Yenilenebilir enerji Çevreye duyarlı Vatana Millete yararlı 
Düzelteyim Necip değil Necmi kızmam hocam neden kızayım direk stadımızla ilgili bir konu ve daha önce hiç konuşulmamış gibi birşey
ve bence önemli konulardan biri en azından her dakika kaç bilet satıldığını konuşmaktan daha önemli bir konu iki gündür burda her iki mesajdan biri kaç bilet satıldı
diğeride ona cevap mesajı sanki burası bilet satış gişesi hayır onu konuşacak arsenal maçı konusuda var burda yazmanın anlamı yok
en kalabalık başlığı bilete esir ettiler buraya insanlar stad takibi için giriyor bilet satışını merak etseler arsenal başlığını takip ederler
yok acil bir durum olur en kalabalık başlığa yazarsın yok ısrarla buraya en sonunda bana burda mesaj sildirdiler ya bütün arkadaşlara
teşekkür ederim özgürlük hakkı başkalarının özgürlük alanlarına girmediğin sürece haktır.