Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352136 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
@aktar_ismail yeni açığa baktıkca obitaşın neden 40 yıldır buişi yaptığını birkez daha anladım :icool:
Mustafa bugün bana,  yeni açık tarafından resim çekerken burnuma acayip tecrübe kokusu geliyor çok etkilendim dedi,  diğer taraflardan asla öyle bir koku gelmiyormuş  :evillol:

Çevrimdışı arda

En ucuz enerji, tasarruf edilen enerjidir.
En etkili enerji ise yeni açıkta şu an var olan enerjidir.

ahahahahahah :kop: :kop: :kop: :kop: :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

sonuc olarak günes ama abiii :D elektrikde uretilir sadece
O sistemi koyacan sadece
üretilmez demedikki sadece arkadaşların kârlı olduğunu düşündükleri kadar değil suyu güneşe koy kovadada ısıtırsın :D

Çevrimdışı Oktay

Mustafa bugün bana,  yeni açık tarafından resim çekerken burnuma acayip tecrübe kokusu geliyor çok etkilendim dedi,  diğer taraflardan asla öyle bir koku gelmiyormuş  :evillol:
40 yıllık tecrübe sonuçta :D

Çevrimdışı arda

Güneş enerjisine döndü mevzu iyice şimdi Necip Hoca çekecek kulağımızı ama ilgili arkadaşlara enteresan bulduğum bir videoyu paylaşmak istedim.

Yenilenebilir enerji gelecek nesilin! Beşiktaşımızda öyle! Böylece denklemi kurdum basit  :busted_cop:
Beşiktaş = Yenilenebilir enerji Çevreye duyarlı Vatana Millete yararlı :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı A_Aydin

Ben Mersin de oturuyorum.Yayla evimizde elektriği güneşten sağlıyoruz.2 tane güneş paneli aldık (80*50 cm-1 paneli 400 tl ye almıştık geçen yaz) sadece ışık ve tv çalıştırıyor o da yaz aylarında.Bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yaklaşık 40-50 bin tl maliyet çıkardılar.Matematiğim çok iyi değil buradan stada kurulacak sistemin maliyetini ve ne kazandıracağını belki hesaplayan çıkar diye fikir vermesi için yazdım.

Çevrimdışı ilhan mansız

Zaten bir stadı zorla yapmaya çalışıyoruz güneş enerjisi falan boşverin arkadaşlar sakatlık çıkar  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Maç akşamı tartıştığınız şeye bak bu forumda fazla elitist olmaya başladı ama iyidir iyidir

Çevrimdışı Kemal

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 23:53:28 Necmi ]

Çevrimdışı Mustafa_UK

Yazdigim mesaj ne amacla ve hangi site yoneticisi tarafindan silindi anlamadim?
Ha yeri bu sayfa degilse burada stadla ilgili olmayan butun mesajlari silmenizi bekliyorum!!!
Hakaretmi ettik?Kufurmu ettik?
Ne yapcaz burda 24 saat fore kazik,kamyon,testere kirisi saydik ne kaldi konuscak?Birakinda ara dusunce fikir,elestiri paylasalim baska sayfalara ilgi yok!
Bazi seyler varki herkes bilmeli duymali!

Çevrimdışı Fatih

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 23:52:27 Necmi ]
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Furkan Sarper

eski açıkta kesinlikle bir şeyler var. bekle talimatı aldılar demekki. yoksa şu ana kadar alır başını giderdi orası hala yerinde sayıyor.

hayırlı bir sonuç çıksında bekleriz bir süre daha

Çevrimdışı Kemal

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 23:51:34 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Güneş enerjisine döndü mevzu iyice şimdi Necip Hoca çekecek kulağımızı ama ilgili arkadaşlara enteresan bulduğum bir videoyu paylaşmak istedim.

Yenilenebilir enerji gelecek nesilin! Beşiktaşımızda öyle! Böylece denklemi kurdum basit  :busted_cop:
Beşiktaş = Yenilenebilir enerji Çevreye duyarlı Vatana Millete yararlı :D
Düzelteyim Necip değil Necmi  kızmam hocam neden kızayım direk stadımızla ilgili bir konu ve daha önce hiç konuşulmamış gibi birşey
ve bence önemli konulardan biri en azından her dakika kaç bilet satıldığını konuşmaktan daha önemli bir konu iki gündür burda her iki mesajdan biri kaç bilet satıldı
diğeride ona cevap mesajı sanki burası bilet satış gişesi hayır onu konuşacak arsenal maçı konusuda var burda yazmanın anlamı yok
en kalabalık başlığı bilete esir ettiler buraya insanlar stad takibi için giriyor bilet satışını merak etseler arsenal başlığını takip ederler
yok acil bir durum olur en kalabalık başlığa yazarsın yok ısrarla buraya en sonunda bana burda mesaj sildirdiler ya bütün arkadaşlara
teşekkür ederim özgürlük hakkı başkalarının özgürlük alanlarına girmediğin sürece haktır.

Çevrimdışı ilhan mansız

Biraz da ben bilgi vereyim. Türkiye güneş enerjisi konusunda dünyada en avantajlı ülkelerden bir tanesi. Bu enerji sistemini yaymak için ilgili kuruluşların bir araya geldiği bir dernek de var. Güneşe doğru derneği gibi bir ismi vardı yanılmıyorsam. Sistemin kendisini 15 yılda amorti ettiği doğru, ancak yapılacak yasal düzenlemelerle bu süre çok daha aşağı çekilenilir. Almanlar TÜrkiyenin potansiyelini çok iyi biliyor ve bu işi bizimle birlikte yapmak istiyordu. Bildiğim kadarıyla türkiye de en çok hangi bölgelerde verim alınacağına dair harita da hazırlandı. Antalya nem dolayısıyla daha düşük verimli. Bu işin pazarı çok büyük. Buradan milyar dolarlar çıkar.Türkiye bu işe neden yönelmedi hala?????? Bilmiyorum farkında mısınız ama saatlerdir çok kritik bir konuyu konuşuyorsunuz. Baktım kimse maçtan söz etmiyor bende yazmak istedim

Çevrimdışı Oktay

Ha yeri bu sayfa degilse burada stadla ilgili olmayan butun mesajlari silmenizi bekliyorum!!!
Ne yapcaz burda 24 saat fore kazik,kamyon,testere kirisi saydik ne kaldi konuscak?Birakinda ara dusunce fikir,elestiri paylasalim baska sayfalara ilgi yok!
Silinen mesajın altına bakarsan benim (Oktay) tarafından silindiğini görürsün .... Msg niçin silindiğide yazılı ..! Mesajın  zerre kadar konuyla alakalı olmadığını sen bile biliyosundur sanırım

Çevrimdışı Efe

40.000 bilet satildiysa eger yarin stadi fulleriz...Bire ikilerle o stad dolar abi...

bilet satışları doğruysa çok az maalesef ben bugün bilet kalmaz diyorudum neyse stad başlığına yazmayalım artık herkes kızıyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Maç akşamı tartıştığınız şeye bak bu forumda fazla elitist olmaya başladı ama iyidir iyidir
maç konusunu konuşacak maç başlığı var konuşmak isteyen arkadaşlar orda konuşuyor
konuşmak istemeyenede zorla empoze edemezsin bu başlığı insanlar stad için takip ediyor

Çevrimdışı Mustafa_UK

Silinen mesajın altına bakarsan benim (Oktay) tarafından silindiğini görürsün .... Msg niçin silindiğide yazılı ..! Mesajın  zerre kadar konuyla alakalı olmadığını sen bile biliyosundur sanırım

mesaj yönetime hakaretten silindi
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 00:02:59 Necmi ]

Çevrimdışı ilhan mansız

maç konusunu konuşacak maç başlığı var konuşmak isteyen arkadaşlar orda konuşuyor
konuşmak istemeyenede zorla empoze edemezsin bu başlığı insanlar stad için takip ediyor
ok. Şaka yapmıştım  :ok:

Çevrimiçi Necmi

senin mesajının altındaki ve üstündeki mesajlarda konu dışı olduğu için silindi bir kaç sayfa önce uyarı yaptım mesajlarınızı ilgili konulara atın
burda konu dışı mesajlar silinecek diye bundan sonra bu konuda konu dışı mesajlar silinecek iki gündür kaç bilet satıldığını sormaktan insanlar mesaj
atamaz oldu mabet bilgi verirken mabete bile kaç bilet satıldı diye sorup artık konuyu içinden çıkılmaz bir hale soktular ve bana mabetin mesajını bile sildirdiler
bizde böyle bir karar almak zorunda kaldık

Çevrimdışı Oktay

Benim yazdiklarim stadtan daha onemli bir konu!
Hem ne alakasi var icinde stadla ilgili kisimda vardi!
Tekrar oku istersen aynen soyle yazmistim;
Bu baskan ve yonetim o stadi ALTIN KAPLAMA yapsa bile hakkimi helal etmiyorum yaziklar olsun tafaftarini dolandiran yonetime!
b. Yönetim Kurulu, üyelik başvuru formunu bir hafta içinde Seçme ve Sicil Kurulu’na alındı belgesi karşılığı verir. Seçme ve Sicil Kurulu, başvuru ve eklerini, tüzük hükümlerine uygun olup olmadığını araştırarak, kulüp binasında 10 (on) gün süre ile askıya çıkarır ve kulübün resmi internet sitesinde duyurur. Gerektiğinde adayla sözlü görüşme yaparak, adı geçen hakkında yapacağı inceleme sonucunu, başvurusuna karşılık olarak bildirilmek üzere 15 (on beş) gün içinde Yönetim Kurulu’na verir. Yönetim Kurulu’nun vereceği karar kesindir. Başvurular, Genel Sekreterliğe yapılan başvuru tarihinden itibaren en geç 30 (otuz) gün içinde karara bağlanır ve sonuç ilgili kişiye, kulüpte kayıtlı iletişim bilgilerine göre yapılan bildirimler yoluyla bildirilir.

Tüzüğü oku sonra gel burda ahkam kes.. Demekki sıkıntın varki üyeliğini bekletiyolar

Çevrimdışı arda

Biraz da ben bilgi vereyim. Türkiye güneş enerjisi konusunda dünyada en avantajlı ülkelerden bir tanesi. Bu enerji sistemini yaymak için ilgili kuruluşların bir araya geldiği bir dernek de var. Güneşe doğru derneği gibi bir ismi vardı yanılmıyorsam. Sistemin kendisini 15 yılda amorti ettiği doğru, ancak yapılacak yasal düzenlemelerle bu süre çok daha aşağı çekilenilir. Almanlar TÜrkiyenin potansiyelini çok iyi biliyor ve bu işi bizimle birlikte yapmak istiyordu. Bildiğim kadarıyla türkiye de en çok hangi bölgelerde verim alınacağına dair harita da hazırlandı. Antalya nem dolayısıyla daha düşük verimli. Bu işin pazarı çok büyük. Buradan milyar dolarlar çıkar.Türkiye bu işe neden yönelmedi hala?????? Bilmiyorum farkında mısınız ama saatlerdir çok kritik bir konuyu konuşuyorsunuz. Baktım kimse maçtan söz etmiyor bende yazmak istedim

Eline sağlık!!!!! Geleceğimizi konuşuyoruz 10 numara! Maç bilet yorumu yaplır.. tabi heyecan dorukta! Bir anımı paylaşıyım kısa Beşiktaş Barcelona maçı Amcama numaralı bileti gelmiş dedi sen git yeğen biz zaten yenemeyiz! Deli gibi ister yenmemizi de işte Anadolu insanında olan alçak gönüllülükle kötümserlik bir duyguydu onunkisi bide hayatımın jestiydi tabi onun verdiği mutlulukta vardı Amcamın gözlerinde neyse çok uzatmadan! maçtan önce Eurosport elemanları anket yaptırıyolardı! Millerlar heryerde bu arad aTürkiye piyasasına yeni giriş yapıyodu promosyon neyse oradaki ortama baktım herkes yok Rivaldo şöle böle yapar 3 olur 5 olur! tepem attı ilk yarı 1-0 maç sonu 4-0 Beşiktaş yazdım attım kutuya!! Ben promosyonun tadını çıkarırken bi baktım elemanın biri gevşek gevşek almış milletin kağıtlarını okuyo benimkine gelmiş olacak sıra aldı yanındaki hatunlara gösteriyo oha biri 4-0 yazmış felan makara kukara! O gece 3-0 dan sonra Nihatın topu direkten dönmüştü! Dedim Allahım ne büyüksün! Yarınki maçıda 3-0 alacaz Inşallah ama Stad mevzuları hele güneş enerjisi mevzuları geleceğimiz. Düşünen yazan bütün arkadaşlara helal olsun! Beşiktaşım Şampiyon OLSUN!!! INSALLAH

Obitaş neredeyse her gün beton döküyor yarın 1200m3 temel betonu dökülecek.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-18.08.2014-93.jpg[/url]

@Necmi @Efe abi bu fotoda gözüküyor. kapalıda çatı için demir aparatlar takılıyordu neden devamı gelmedi onların? varmı haberiniz?

çok gereksiz bir soru ama geçenlerde dikkatimi çekmişti :)

Etiketler: