Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353910 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Tüm tribunler açık.80.000 fazla taraftar bekleniyor
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Tolga

cidden mi o zaman çok iyi :super:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Taylan Kutlu

evde tamir varda aklıma geldi bizim stadın elektrik sayacı nerde olacak?

Çevrimdışı ozan062

evde tamir varda aklıma geldi bizim stadın elektrik sayacı nerde olacak?

çatılarda :kop: :kop: :iscrewy:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı doctore

mabet :hosgeldin . bir arkadaş seni profesyonel manipülasyoncu olarak yazmış. :lol: onun yazısında dikkatimi bişey çekti. görsellerin aksine stadın tamamı kapalı demişsin ben kaçırdım onu sanırım, doğrumu bu??  tamamı kapalı derken orta kısımda mı?? görsellerin aksine dediği için öyle anladım..
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

alacalı ya hakedişini hep gecikmeli alıyorsa ???? yada alamıyorsa ??? Necmi abicim yüzeysel konuşmuş olucam ama POWER OF MONEY  sen akıt bu inşaata para çalıştır şuankinin iki katı personel gör bak prekastmı kalıyor kiriş mi kalıyor :)
Yok dostum alacalı yeni döktüğü prekastlara yer bulamıyormuş depolama alanı dolmuş bir an önce
yerine koymak için bastırıyor en azından stada getirmek istiyormuş sanırım sağ tarafta henüz testere kirişler mukavemet süresünü doldurmadı
bir kısmının iskelesi bayramdan sonra söküldü sol baştan yürümeleri lazım ordada bir sıra boş bırakıyorlar vinçte daha yukarı koyamıyor yani
tıkandılar büyük vinç kurulunca hızlı bir şekilde yaparlar büyük vincide erken getirmek istemiyorlardır sonuçta kirası çok yüksek gereksiz yere acele etmek için maliyeti şişirmenin anlamı yok
burda en profesyonel çalışan alacalı gibi görünüyor :D eski açıkta üst testereler bitme noktasına gelirse ancak büyük vince iş çıkar ötesinde getirselerde
o makine her gün zarar yazar kabanın takvimin gerisinde kalması alacalının planını bozdu sanırım

Çevrimiçi Necmi

Gün gelecek bu forumda vodafone arenaya takılan  klozetleri konuşacağız resimlerini paylaşacağız.   :evillol:
bende ilk klozetten kim bahsedecek diye merak ediyordum :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Normalde dewe erol yapar pankartları ama böyle büyük pankartlarda ben yardım ediyorum çizimi ben yapıyorum yardıma gelen diğer arkadaşlarsa zemin ve iç boyamayı yapıyor. Yazıları dewe erol yazar hep ama bu sefer ben çizdim. Dün hürriyette çıkan kartal pankartınıda ben yapmıştım.

Yani işin aslı ne tek başına dewe erol ne tek başıma ben yapıyorum pankartı. Yardıma gelen onlarca kişi olmazsa böyle bir pankartın 5 saatte bitme imkanı yok
@raif_junior  teşekkürler elinize sağlık güzel pankartlar :)
bu mesajı teşekkür alıntısı olduğu için silmedim
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 18:32:42 Necmi ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

bende ilk klozetten kim bahsedecek diye merak ediyordum :kop: :kop:
Saçtan girip bir yerden çıktığım için tabiki ben konuşacağım ilk  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet :hosgeldin . bir arkadaş seni profesyonel manipülasyoncu olarak yazmış. :lol: onun yazısında dikkatimi bişey çekti. görsellerin aksine stadın tamamı kapalı demişsin ben kaçırdım onu sanırım, doğrumu bu??  tamamı kapalı derken orta kısımda mı?? görsellerin aksine dediği için öyle anladım..
nerede yazmiş merak ettim :) tribunlerin uzeri kapalı sahanın üstü açık...

Çevrimdışı bjk_mabet

prekast montajında kule vinçler kullanılmaz mı ki??? :alala: :alala:
kule vinç o kadar agırlığı kaldiramaz :)

Çevrimdışı Sezai

Evt beklenen an geliyor yarin vodafone arenadayim herkes maca gelmeyecek olanda gelsin zeki abi gelemeyecek diğer arkadaslari bekliyoruz bakin ben bursadan geliyorum gaz vereyim biraz bilet satisina arti olur belki :lol:
Samsundan geliyorum hocam , inşallah tanışacağız :)

Çevrimiçi Necmi

zaten kaldırdığı ağırlığı duyduktan sonra tüü dedim kalıplarından utansınlar
obitaşın vinçlerinin kaldırdığı ağırlık daha fazladır sanırım yere bağlı olduklarına göre

Çevrimdışı TØLGA

mabet bizim kulevincleri agirlik kaldirma siniri ne kadar
Hesaplari oluyordu onun okulda yaptriyodu hocalar , kac kilo kaldiriyo bizim vincler :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Kartal Ç

yarın gece yeni açıktaki son temel alanı da betonlanır mı ki? az bi demir işi kalmış gibi.
bir de eski açığın orta kısmında duvara yakın olan bölüm bi türlü 2. loca katı seviyesine çıkamadı orda duvarla ilgili bir sıkıntıdan dolayı mı ilerleme olmuyor?

Çevrimdışı Melekcik

olması imkansız stad zaten 76.000 kişilik uefa güvenlik nedeni ile boş bıraktığı yerler olacak taş çatlasın rakip seyirci ile boşluklara 6 bin gitse geriye 70.000 kalır
http://besiktasarena.com/index.php?topic=494.msg47360#new Yeri burası
alıntıdan dolayı silinmedi
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 18:43:07 Necmi ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet bizim kulevincleri agirlik kaldirma siniri ne kadar
Hesaplari oluyordu onun okulda yaptriyodu hocalar , kac kilo kaldiriyo bizim vincler :ebebe:
en uçta 800 kg 1 ton arasi

Çevrimdışı bjk_mabet

yarın gece yeni açıktaki son temel alanı da betonlanır mı ki? az bi demir işi kalmış gibi.
bir de eski açığın orta kısmında duvara yakın olan bölüm bi türlü 2. loca katı seviyesine çıkamadı orda duvarla ilgili bir sıkıntıdan dolayı mı ilerleme olmuyor?

yarın yeni açıkta 1.200 m3 temel betonu olucak...

Çevrimdışı bjk_mabet

olması imkansız stad zaten 76.000 kişilik uefa güvenlik nedeni ile boş bıraktığı yerler olacak taş çatlasın rakip seyirci ile boşluklara 6 bin gitse geriye 70.000 kalır
beklenen ve konuşulan rakam bu :)

Çevrimdışı Tolga

yarın yeni açıkta 1.200 m3 temel betonu olucak...
peki numaralı da temel atılmak için düzeltilen alana ne zaman temel atılır eski açığa doğru olan tarafa yani
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDBabuz

Öncelikle merhabalar. Bende uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üşengeçliğimi kırıp üye olabildim.
Herkese emekleri için çok çok teşekkür etmek gerekli. Benim gibi uzakta olan insanları elinden geldiğince doğru bilgilendirmeye çalışıyorlar.
Asıl üye olma nedenim çok merak ettiğim bir konu var ve gördüğüm kadarıyla sorularda bulamadım.
Merak ettiğim konu drenaj sistemi.Baktığımızda ingiltere sürekli yağmurlu bir iklime sahip olmasına karşın stadlarında neredeyse 1damla su birikmiyor acaba bizde de böyle bir durum olucak mı ?
Birde kongre için istanbula geldiğimde stadı çevreden görme imkanım olmuştu stad kesinlikle çok güzel fakat benim dikkat ettiğim tüm avrupa aynı mimaride stad yapıyor gibi geldi bana.yani tribün yapılar juve ve gs'nin stadları gibi. Ben biraz daha ingilteredeki stadlardan olmasından yanaydım ama burdan da kötü olduğu çıkarılmasın tabi :)
Biraz uzattım ama son soru olarak da acaba ingilterede ki tribünler kadar yakında olabilecek mi tribünler ?
Teşekkürler.

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle merhabalar. Bende uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üşengeçliğimi kırıp üye olabildim.
Herkese emekleri için çok çok teşekkür etmek gerekli. Benim gibi uzakta olan insanları elinden geldiğince doğru bilgilendirmeye çalışıyorlar.
Asıl üye olma nedenim çok merak ettiğim bir konu var ve gördüğüm kadarıyla sorularda bulamadım.
Merak ettiğim konu drenaj sistemi.Baktığımızda ingiltere sürekli yağmurlu bir iklime sahip olmasına karşın stadlarında neredeyse 1damla su birikmiyor acaba bizde de böyle bir durum olucak mı ?
Birde kongre için istanbula geldiğimde stadı çevreden görme imkanım olmuştu stad kesinlikle çok güzel fakat benim dikkat ettiğim tüm avrupa aynı mimaride stad yapıyor gibi geldi bana.yani tribün yapılar juve ve gs'nin stadları gibi. Ben biraz daha ingilteredeki stadlardan olmasından yanaydım ama burdan da kötü olduğu çıkarılmasın tabi :)
Biraz uzattım ama son soru olarak da acaba ingilterede ki tribünler kadar yakında olabilecek mi tribünler ?
Teşekkürler.
:hosgeldin ingilteredeki eski standart dışı stadlarla karıştırma yeni yapılanlar böyle yapılıyor UEFA standartı bu

Çevrimdışı SDBabuz

:hosgeldin ingilteredeki eski standart dışı stadlarla karıştırma yeni yapılanlar böyle yapılıyor UEFA standartı bu
Hoşbulduk abi. Anladım pekala drenaj sistemi ve tribün konusunda birşey söylemek için erken mi ?

Etiketler: