Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354369 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı SeMiHReX

Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı Tolga

Haber 1903 ne kadar doğru bilmiyorum artık
dün de böyle söylendi ama ben mabete inanıyorum ve bu kadar bilet talebi varken 22.000 bilet satılması bana hiç inandırıcı gelmedi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Aynen katılıyorum kardeşim! İki gün önce birlik beraberlik camia vıdı vıdı! ŞL ramak kalmış böyle bi günde! biri bişeyler, biri SB eski başkan, sorumluluk sahibi olması gereken, bütünleştirici olması gereken, yok küstüm darıldım daa da divana gelmem! yok başka biri der transferde geç kaldık 3.lük bile hayal! arkadaşlar FM 2014 ayrı bişee takım kurmak ekip kurmak çalışmak çalıştırmak ayrı bişey bu şeye benziyo fitness salonlarında fink attıktan sonra askerde istikamet yiyince ay belim ağrii ay biraz da başım ağrii postal değilde lastik ayakkaplarım olsa koşardım diyen poşetlere benziyo bu yaklaşım. Takım çok güzel performas verdi şimdiye kadar. Herkez 10u bekliyo ama ben uzun süredir böyle efektif atak yüzdesiyle oynayan beşiktaş görmedim. Maşallah kaleyi bulan giriyo Maşallah Maşallah!! :boxin: takıma destek olalım! Başkana sahip çıkalım! Şu Arsenali geçersek sen prestiji düşün gelecek paraları düşün Mabetin daha kolay hızlana bileceğini düşün! yeni sezonda şampiyonluk maçlarına evimizde çıkabileceğimizi düşün! Bunlar işine gelmeyenler Oğuzhan fizik olarak yetersiz Serdar'dan sağbek limondan kek olmaz desin! Sen Beşiktaşı düşün! Serdar, Uğur Boral, Eneramo şu kadar para alıyolar bıdı bıdı e bu arkadaşlar performans gösterdi de yine biz verdik bu paraları! Bende yöentirim oturduğum yerden! Adam yönetmek apayrı bişey hele sporcu yönetmek bi tık ötesi bunun birsürü ayrı değişken faktörü var! ayrıca senin sağ açığın basmazsa bekin naapsın! genelde 2ye bir kalır zaten gariban sonra yuh yuh sen Beşiktaşın topçusu değilsin! Sen önce Beşiktaşın taraftarı ol! Allahım ya ne delirirdim tribünde kendi topçusuna bağıran küfreden heriflere! bazılarında huy böle yapcak bişey yok Beşiktaşımızın onlarda bir rengi diyorsun tabi de! neyse! bitanesi de benim arkadaşım bu arada ahaha ruh hastası :iscrewy: muhalif.. Beşiktaşı düşünelim arkadaşlar! Beşiktaşı düşünelim! Olimpiyata yürüüüyelim arkadaşlar!! Laylalaylaylaylaallay OOOOooo Lay Lay yok!! :claps: 

bu konuları yuzyuze konusmak lazım bircok yanlısı duzeltmek lazım alında acık oturumlar yapılmalı dogru bildiğimiz aslında yanlıs olan o kadar cok sey varki:)) pesin hukum arada bende veriyorum ama aman boyle davranırsak  cok yanlıs olur:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı combomaxs

dün de böyle söylendi ama ben mabete inanıyorum ve bu kadar bilet talebi varken 22.000 bizlet satılması bana hiç inandırıcı gelmedi.
Olabilir net bişey yok bakalım yarın görcez onu okadar şey yapıldı 22 bin yazık olur.

Çevrimdışı ALDENYX

abiler kardeşiler sar sar habire sanırım yarina kadar aynı muhappet dünecek bilet mevzusu...!!!!! :ebebe:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Levent maslak civarından maca gidecek varsa arabayla eşlik edebilirim..

Çevrimdışı Ozan E.

maç zamanları yakın yerlerde oturanlar için başlıklar açılmalı bence.yakın yerlerde oturan kişiler arabalarında yer varsa yakıt parasını da bölüşüp toplu taşımayı kullanmak zorunda olan kişilerle beraberce maça gidebilirler.maçlara tek gitmek gerçekten çok can sıkıcı oluyor

Çevrimdışı Altuğ

maç zamanları yakın yerlerde oturanlar için başlıklar açılmalı bence.yakın yerlerde oturan kişiler arabalarında yer varsa yakıt parasını da bölüşüp toplu taşımayı kullanmak zorunda olan kişilerle beraberce maça gidebilirler.maçlara tek gitmek gerçekten çok can sıkıcı oluyor

BEŞİKTAŞ - Arsenal maçı Beşiktaş Arena Buluşması

Bu başlık altında mesaj bırakabilir maça yalnız gitmek istemeyen araba ile gidecekse bulunduğu bölgedeki bi arkadaşı da kendine yol arkadaşı edebilecek herkes.

Çevrimdışı Efe

abiler kardeşiler sar sar habire sanırım yarina kadar aynı muhappet dünecek bilet mevzusu...!!!!! :ebebe:

benim burda ilgilendiğim stadtaki taraftarın ne kadar olacağı değil vodafone arenaya ne kadar para kazanılacağı  :D o yüzden çok merak ediyorum kombineler hariç toplam bilet satışını kale arkaları bitti diyebiliriz doğuda bitecektir en büyük geliri getirecek batı bakalım kaç adet satacak necmi abide mesajı silecek :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Maça gelemiyorum abi lanet olası patron lobisi maaşları vermedi hala. Ama bi şekilde DM den falan konuşuruz
pankartı Dewe yapmadı mı?  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

pankartı Dewe yapmadı mı?  :alala:

Normalde dewe erol yapar pankartları ama böyle büyük pankartlarda ben yardım ediyorum çizimi ben yapıyorum yardıma gelen diğer arkadaşlarsa zemin ve iç boyamayı yapıyor. Yazıları dewe erol yazar hep ama bu sefer ben çizdim. Dün hürriyette çıkan kartal pankartınıda ben yapmıştım.

Yani işin aslı ne tek başına dewe erol ne tek başıma ben yapıyorum pankartı. Yardıma gelen onlarca kişi olmazsa böyle bir pankartın 5 saatte bitme imkanı yok
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 15:16:22 raif_junior ]

Çevrimdışı ozan062

yarın diş  operasyonum var,,umarım aksamı yataga uzandıgımda rahat bir mac olmus ve herkesin mutlu ayıldıgını dusuneyim istiyorum cokmu zor be :s20: :s20: :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

yarın diş  operasyonum var,,umarım aksamı yataga uzandıgımda rahat bir mac olmus ve herkesin mutlu ayıldıgını dusuneyim istiyorum cokmu zor be :s20: :s20: :iscrewy:
ozan geçmiş olsun şimdiden umarım dediğin gibi olur
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Ozan bu konuya ne zaman konuyla ilgili bir mesaj atacaksın  :alala: acayip merak ediyorum :bandit:

krm1903

• Ziyaretçi

allah yardımcın ve yardımcımız olsun
bende cumartesi o ızdırabı çektim

Çevrimdışı Serkan7738

yeni açıkta atılan tabla betonunu çok merak ediyorum yağmur görünüyor ama bugün resim gelirmi acaba

Çevrimdışı ozan062

ozan geçmiş olsun şimdiden umarım dediğin gibi olur

inş cok tskkrlerr,,

Ozan bu konuya ne zaman konuyla ilgili bir mesaj atacaksın  :alala: acayip merak ediyorum :bandit:

abi cok nankorsun ee dun bi ton mesaj attık baya sayfaları sabote ettik hepsi stadımızla alakalıydı :iblush: :lol: :super:

allah yardımcın ve yardımcımız olsun
bende cumartesi o ızdırabı çektim

cok saolasın hocam valla hiçte sevmem ama mecburuz:((

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar bu mesajdan sonra arsenal maçımızla ilgili başlıktaki her mesaj silinecektir
http://besiktasarena.com/index.php?topic=494.0
burdan devam ederseniz problem olmaz bu şekilde foruma kötülük ettiğinizin farkında değilsiniz
bu kadar uyarıya rağmen yazmanızı artık umursamama olarak algılıyorum bir iki mesaj düşer anlarım
ama hiç biriniz bir beşiktaş forumunda olduğunuzun farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz burda diğer başlıklar
haraketli olduğu sürece varlığımızı sürdürebiliriz. Böyle harcadığımız bütün emek boşa gidiyor
banada başka bir seçenek bırakmıyorsunuz :bandit:
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 16:40:52 Altuğ ]

Çevrimiçi Necmi

inş cok tskkrlerr,,

abi cok nankorsun ee dun bi ton mesaj attık baya sayfaları sabote ettik hepsi stadımızla alakalıydı :iblush: :lol: :super:

cok saolasın hocam valla hiçte sevmem ama mecburuz:((

iki gündür kongre dışı konuşman varmı :alala: hiç dikkatimi çekmedi :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şu anda numarılada beton dökülen yer neresi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı FARUK

biraz daha büyük hallerini yüklüyorum izninle

@bjk_mabet

Etiketler: