Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355512 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bu arada prekast çalışması bugünlük sona ermiş gibi görünüyor  :s20:

Çevrimdışı brci

benim anlamadığım bir nokta var bu prekastlar neden bu kadar zorluyor günde neredeyse 1 prekast takılıyor.

maddi kaynak maddi kaynak ve tekrar maddi kaynak ... daha çok işçi daha çok iş paylaşımı ... malesefki cok sıkıntılarla sürdürmeye çalışıyoruz günde belkide 10 prekast takılabilcekken dediğin gibi neredeyse 1 takılıyo champions league yada uefa europa league den para gelmedikçe hızlanmaz gibime geliyor .. yada birden artan kombine , forma vs. satışlarıda olabilir ..

içime Fikret Orman kaçtı  :icool:
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 17:42:05 brci ]

Çevrimdışı ozan062

Ankara'da yaşadığım için @bjk_mabet ile tanışma fırsatım olmadı ama izninizle kendisiyle ilgili bir gözlemimi paylaşmak istiyorum.

Kendisini bu yılın başında wow'da ilk paylaşımlarından bu yana takip ediyorum. Hepimizin merakla takip ettiği Vodafone Arena Projesinin içinde yer alan ve oldukça yetkili olmasına rağmen bu denli mütevazi birisiyle doğrudan iletişim kurabiliyor olmak hepimizi heyecanlandırmıştı. Bunca zamandır forumları takip eden bizler gereğinden fazla sır perdesiyle örtülü olarak yürütülen stadyum projesinden bilmediğimiz şeyler öğreneceğiz diye umutlanıp, mutlu olduk. Hayalimizde bir stada ilişkin ne beklentimiz varsa hepsini Vodafone Arena'ya yedirmeye çalıştık. 360 Derece scoreboard, teleskobik tribünler, gerektiğinde konser alanına dönüşebilen kayan zemin, yüksek kapasite, şeffaf çatı ve daha nice şey... Bunların hiçbiri en başından beri projede yoktu fakat Mabet bir biçimde bunların neredeyse tamamı mümkünmüş gibi gösterdi bize. Pek çoğumuz, birisi resmi makamları inandırmak için yaratılmış bir proje diğeri ise tamamen bizim isteğimize göre şekillenen iki ayrı proje varmış hissine kapıldık. Ne resmi sitedeki verilere, ne lansman görsellerine, ne de yetkililerin açıklamalarına inandık bjk_mabet'e inandığımız kadar. Ama şimdi düşününce fark ettim ki 9 aylık süreç boyunca stadyum tasarımına ilişkin mabet'ten öğrenebildiğimiz yegane şey ilk görsellerin aksine stadın tamamının üstünün kapalı olması oldu :) Bunun dışında stadyum nasıl projelendirildiyse olması gerektiği gibi öyle bitti. Ama bjk_mabet bir biçimde bizi bu projenin parçasıymışız gibi, bu proje biz nasıl istiyorsak öyle biçimleniyormuş gibi göstermeyi başardı. Kötü de olmadı, bu sayede yepyeni dostluklar, besiktasarena gibi bir forum doğdu. Kendisine teşekkür ediyor, bu manipülasyon gücü önünde saygıyla eğiliyorum.

Ankara'dan sevgiler...

duygularıma tercüman olmussun,, sonuna kadar katılıyorum,, aslında hep ucu acık hiçbirsekilde onumuzu tıkamadan butun detaylara bizide katarak goturdu herseyi:)) benimde yasadıgım bir kotu anı bile oldu:)) kaynak vermek buyuk sıkıntı mesela:))  su 360 oalyını ilkkez benim yazdıgım birsey olması dolayısıylada sonrasında realmadridin yeni stadında buna rastlamamızla büyük heyecana kapıldık benim içimdeki umut sıfırın altında ama arada sezgin beni biraz olsun dusunduruyor ama ilk uygulamanın bizde olma ihtimali bile tüyleri ürperten bir detay:))  bir baska açıylada imkansızı anlatıyor,,, maliyeti saymıyorum:))
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 17:41:50 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

bu arada prekast çalışması bugünlük sona ermiş gibi görünüyor  :s20:
Canını sıkma Mustafa,  stadımızın inşaat sürecinde her iş beklentilerden uzun sürede bitiyor,  çatı işi de beklentileri aşarsa yeni sezona yetişemeyebilir stat.

Çevrimdışı Efe

Evt beklenen an geliyor yarin vodafone arenadayim herkes maca gelmeyecek olanda gelsin zeki abi gelemeyecek diğer arkadaslari bekliyoruz bakin ben bursadan geliyorum gaz vereyim biraz bilet satisina arti olur belki :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

prekastlar bugün bitti diyelim hemen yarın eski açıgamı başlıcak sanki ..bence bu hız normal :D

Çevrimdışı Efe

Canını sıkma Mustafa,  stadımızın inşaat sürecinde her iş beklentilerden uzun sürede bitiyor,  çatı işi de beklentileri aşarsa yeni sezona yetişemeyebilir stat.

Abi çatı ışi baska onun programi belli karkis olmazsa sarkamaz o malzemeler geldimi belli elemanla biter beton dokumu yok demir orumu yok kabaya benzemez bursada parcalar geldi hemen gerdirildi sıkıntı olmadı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

bu stad yeni sezona % bir milyon yetişir dileyene 1é 10 iddaya girerim :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

prekastlar bugün bitti diyelim hemen yarın eski açıgamı başlıcak sanki ..bence bu hız normal :D

Oktay abi şu kapalıyı görsekte bitmiş halde herkes şevklense.

Orası öyle haklısın bizim bir an önce bitmesini istememizin nedeni psikolojik, kapalıyı prekastları tam bitmiş haliyle görmek kısa vadeli hayalimiz  :lol:

Çevrimdışı brci

yoo prekastları bitir ..prekastla işin kalmasın sonra orda kullanacağın personeli inceye ver numaralıya ver maksat hız kazanalım öyle yada böyle  :)

Çevrimiçi Necmi

maddi kaynak maddi kaynak ve tekrar maddi kaynak ... daha çok işçi daha çok iş paylaşımı ... malesefki cok sıkıntılarla sürdürmeye çalışıyoruz günde belkide 10 prekast takılabilcekken dediğin gibi neredeyse 1 takılıyo champions league yada uefa europa league den para gelmedikçe hızlanmaz gibime geliyor .. yada birden artan kombine , forma vs. satışlarıda olabilir ..

prekast montajının maddi kaynakla ne ilgisi var :alala: çalışan işçinin maaşlarını biz ödemiyoruz alacalı ödüyor
prekastların çoğunun dökümü bitmiş imalatı yapılmış ürün yerine konmuyorsa bunun teknik nedenleri vardır illaki yoksa 5-6 kişilik
ekiple günde 15 civarı prekast konuyor alacalınında hak ediş yapması için montaj yapması gerekiyor önce iş sonra para

ysariusta

• Ziyaretçi

Oradan buradan para yok arkadaş ne yaparsa loca ve taraftar yapacak. O nedenle ne alabirsek onu alıcaz kartal yuvasından. Başka yolu yok. Bana kalsa 10 lira maliyetli bir tsirth falan yapacaksın 100 liraya satacaksın. 90 tl den vergisini düşüp stada harcayacaksın.

Çevrimdışı Oktay

Oktay abi şu kapalıyı görsekte bitmiş halde herkes şevklense.
mustafa kapalının bitmesi ne kelime oturup maç seyretcegiz seneye bu zamanlar ..az bi sabır çoğu gitti azı kaldı :icool: :icool: :icool:

Çevrimiçi Necmi

bu stad yeni sezona % bir milyon yetişir dileyene 1é 10 iddaya girerim :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
tam bitmiş olarakmı  :evillol:

Çevrimdışı demir_kArtAl

ahanda benim koltuğun prekastına geliyo sıra delikleri açmaya başlamışlar.   :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Oktay

tam bitmiş olarakmı  :evillol:
necmi abi sen nedemek istediğimi anladın.... :D tabiki rahat rahat maç seyretcek şekilde

Çevrimdışı brci

prekast montajının maddi kaynakla ne ilgisi var :alala: çalışan işçinin maaşlarını biz ödemiyoruz alacalı ödüyor
prekastların çoğunun dökümü bitmiş imalatı yapılmış ürün yerine konmuyorsa bunun teknik nedenleri vardır illaki yoksa 5-6 kişilik
ekiple günde 15 civarı prekast konuyor alacalınında hak ediş yapması için montaj yapması gerekiyor önce iş sonra para

alacalı ya hakedişini hep gecikmeli alıyorsa ???? yada alamıyorsa ??? Necmi abicim yüzeysel konuşmuş olucam ama POWER OF MONEY  sen akıt bu inşaata para çalıştır şuankinin iki katı personel gör bak prekastmı kalıyor kiriş mi kalıyor :)

necmi abi sen nedemek istediğimi anladın.... :D tabiki rahat rahat maç seyretcek şekilde
Necmi abi bu iddaya kesin girer  :lol:

Çevrimdışı ozan062

Orası öyle haklısın bizim bir an önce bitmesini istememizin nedeni psikolojik, kapalıyı prekastları tam bitmiş haliyle görmek kısa vadeli hayalimiz  :lol:

aslında en gec onu gormek lazım çnk bunlar bittiğinde işler hiç ilerlemiyormus hissi vericek bursada bu oldu ha su var prekastlar bittiği vakit zaten catı baslıyor catı bittiği an cimler dogru bunlar hiç durmadan devam edicek bizler ekranlardan baya cosucaz:)) tüm yollar pskilolojik:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

ahanda benim koltuğun prekastına geliyo sıra delikleri açmaya başlamışlar.   :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
senin tribünün prekastı takıldi benim oturacagım yerin  daha grobetonu dökülmedi hatta çakıltaşı bile serilmedi :evillol: :evillol:

Gün gelecek bu forumda vodafone arenaya takılan  klozetleri konuşacağız resimlerini paylaşacağız.   :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yeni inönü twitter yine boşladı havadan bi fotoğraf herkesi keyiflendirirdi eminim.

Konuşacağımız konular zenginleşecek,  şu ana kadar içimiz dışımız;  beton,  hafriyat,  demir,  kalıpçı, prekast felan filan oldu. Forumda başka kelimeler görme dileğiyle.

Çevrimdışı doctore

prekast montajında kule vinçler kullanılmaz mı ki??? :alala: :alala:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Etiketler: