Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356625 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

kale arkalari tamamen tükenmiş durumda klup binasındayım şuan persenole bile bilet bulamiyorlar stadin feynord macindan daha dolu olmasi bekleniyor
içim rahatladı :ok:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

"Zafer bizim olacak" nesine sorun çıkarıyorlar
zafer bizim olacak maçtan sonra öğrensinler maçtan önce zaferin beşiktaşta olacağını izlenme kaygısıyla öğrenilmesini istemiyorlar :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Volkan Başaran

passo ya ayrılan blok galiba 302.

evet öylede kulüp çalışanlarıda bi zahmet passo alsınlar..

almıyorlarsa zaten orada çalışmalarına gerek yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı arda

aynen, yalçın karadeniz yd nin adamı

Aynen katılıyorum kardeşim! İki gün önce birlik beraberlik camia vıdı vıdı! ŞL ramak kalmış böyle bi günde! biri bişeyler, biri SB eski başkan, sorumluluk sahibi olması gereken, bütünleştirici olması gereken, yok küstüm darıldım daa da divana gelmem! yok başka biri der transferde geç kaldık 3.lük bile hayal! arkadaşlar FM 2014 ayrı bişee takım kurmak ekip kurmak çalışmak çalıştırmak ayrı bişey bu şeye benziyo fitness salonlarında fink attıktan sonra askerde istikamet yiyince ay belim ağrii ay biraz da başım ağrii postal değilde lastik ayakkaplarım olsa koşardım diyen poşetlere benziyo bu yaklaşım. Takım çok güzel performas verdi şimdiye kadar. Herkez 10u bekliyo ama ben uzun süredir böyle efektif atak yüzdesiyle oynayan beşiktaş görmedim. Maşallah kaleyi bulan giriyo Maşallah Maşallah!! :boxin: takıma destek olalım! Başkana sahip çıkalım! Şu Arsenali geçersek sen prestiji düşün gelecek paraları düşün Mabetin daha kolay hızlana bileceğini düşün! yeni sezonda şampiyonluk maçlarına evimizde çıkabileceğimizi düşün! Bunlar işine gelmeyenler Oğuzhan fizik olarak yetersiz Serdar'dan sağbek limondan kek olmaz desin! Sen Beşiktaşı düşün! Serdar, Uğur Boral, Eneramo şu kadar para alıyolar bıdı bıdı e bu arkadaşlar performans gösterdi de yine biz verdik bu paraları! Bende yöentirim oturduğum yerden! Adam yönetmek apayrı bişey hele sporcu yönetmek bi tık ötesi bunun birsürü ayrı değişken faktörü var! ayrıca senin sağ açığın basmazsa bekin naapsın! genelde 2ye bir kalır zaten gariban sonra yuh yuh sen Beşiktaşın topçusu değilsin! Sen önce Beşiktaşın taraftarı ol! Allahım ya ne delirirdim tribünde kendi topçusuna bağıran küfreden heriflere! bazılarında huy böle yapcak bişey yok Beşiktaşımızın onlarda bir rengi diyorsun tabi de! neyse! bitanesi de benim arkadaşım bu arada ahaha ruh hastası :iscrewy: muhalif.. Beşiktaşı düşünelim arkadaşlar! Beşiktaşı düşünelim! Olimpiyata yürüüüyelim arkadaşlar!! Laylalaylaylaylaallay OOOOooo Lay Lay yok!! :claps: 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı brci

uefa şampiyonlar ligi play off ları başlıyor haberine bizim resmi koymuş  :icool:    :icool: 

Çevrimdışı Efe

Burda onemli olan plastik bilet kac adet satmis gelir kaynagi o passoda da bati haric cok az bilet var diger tribunlerde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

zaten açıklama yapanlar yalçın Karadeniz,Levent Erdoğan gibiler. Amaç stadın bitişi yaklaştıkça Fikret Ormanı zor duruma düşürmeye çalışmak. Ancak bunlar bilmiyor ki taraftarın ezici çoğunluğu Başkan'ın yanında. 2009 da şampiyon olduğumuz yıl bile sadece 60 bin forma satmışız, geçen yıl 225 bin. Yd döneminde Beşiktaş dergisinin abone sayısı sadece 270 iken bugün 30 binin üzerinde. Bu rakamlar anlamak isteyene çok şey anlatır

Eline Sağlık! Sende büyük topçuydun yaah! Gençler maçı neydi öyle yaahh!!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

dün bilet alırken mal of istanbuldan bilet alan kartallardan biri passoyla ilgili fişleniyoruz bu yüzden almıyorum kombine dedi.benim arkamdaki kartal (bizim siteden olabilir kilolu bir kartaldı) ben aldım dedi.geçen yıl 4-5 maç kapandı gidemedim.bunlar yüzünden bende maçlara gitmek için passoya üye oldum ve kombinemi aldım dedi.önümdeki kartal tam tcleri söylerken bende bak tcleri veriyorsun telde veriyorsun x y z bankalarda seni fişliyor.sen dersin ben x bankayı istemiyorum anlarım.birde bilet almaya gidenler 5 kişiye kadar bilet alabilyor.kuyrukları birde öyle düşünün.fb ne diyordu passoya girmicem ceza ödücem.şimdide giriyorlar.onlarda gireceklerini biliyorlardı.güzel taktik biz direndik siz seyirciler gördünüz herşeyi yaptık forma alın vs...
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 14:23:07 adler ]

Çevrimiçi Necmi

Passoya karşı olan kulüp çalışanlarıda vardır :D özgür bir ülkede yaşıyoruz :bandit:

Çevrimdışı Tolga

uefa şampiyonlar ligi play off ları başlıyor haberine bizim resmi koymuş  :icool:    :icool: 

arsenal ile  oynayacağımız için olabilir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ozan E.

kale arkalari tamamen tükenmiş durumda klup binasındayım şuan persenole bile bilet bulamiyorlar stadin feynord macindan daha dolu olmasi bekleniyor
teşekkürler bilgiler için mabet sağolasın :)

Çevrimdışı brci

arsenal ile  oynayacağımız için olabilir :)

arsenali değil bizi koymuşlar onlarda bizi favori görüyor  :ebebe:

Çevrimdışı arda

INŞALLAHHHH!!

Çevrimiçi Necmi

iki sayfadır tek konuşulan bilet ve kongre  :bandit:
üşeniyorum yoksa sileceğim mesajları :D sil sil bitmez :tabe:
Maç topiğinde Çağrının canı sıkılıyormuş gidin birazda onu zorlayın
yormayın beni :ebebe:

Çevrimdışı Emre.Guler

senin çektiğin resmi kim sızdırdı acaba  :alala:  :alala:  :D
lafı haketmişsin :tabe:

Yok be abi pankartı çizen benim zaten ama sızdıran ben değilim yine çarşı grubundan pankart işleriyle uğraşan bi arkadaşa göndermiştim zaten tanıdık bildik biri paylaşmayacağını bildiğim biriydi başka kimseye yollamadım ordan bi sızıntı oldu herhalde.

Çevrimdışı Efe

Numaralida isler suruyor eski acikta kalipci ve demirciler calisiyor numaralida betonlamada suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Yok be abi pankartı çizen benim zaten ama sızdıran ben değilim yine çarşı grubundan pankart işleriyle uğraşan bi arkadaşa göndermiştim zaten tanıdık bildik biri paylaşmayacağını bildiğim biriydi başka kimseye yollamadım ordan bi sızıntı oldu herhalde.
Bak o zaman öğrendiğim iyi oldu benimde aklımda bir proje var onu seninle bir konuşalım yarın maça gelecekmisin
doğu tribün otoparkındaki kartal tırının orda saat 7 gibi oluruz

Çevrimdışı ercan

Eline sağlık on numara olmuş hocam  :super:

Çevrimdışı Emre.Guler

Bak o zaman öğrendiğim iyi oldu benimde aklımda bir proje var onu seninle bir konuşalım yarın maça gelecekmisin
doğu tribün otoparkındaki kartal tırının orda saat 7 gibi oluruz

Maça gelemiyorum abi lanet olası patron lobisi maaşları vermedi hala. Ama bi şekilde DM den falan konuşuruz

Çevrimdışı arda

Numaralida isler suruyor eski acikta kalipci ve demirciler calisiyor numaralida betonlamada suruyor

Allah gayret kuvvet versin! Çok güzel oluyor Maşallah ellerine sağlık Inşallah  :ok:

krm1903

• Ziyaretçi

benim maca gidip gitmeme karışmıştın
şimdide kimin çalısıp çalısmamasına karışmaya başladın
hayırlı işler
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 15:01:04 krm1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Maça gelemiyorum abi lanet olası patron lobisi maaşları vermedi hala. Ama bi şekilde DM den falan konuşuruz
yok bunu yüz yüze konuşmak lazım sızma olmasın  :D söyleseydin sana bir boş passo bakardık
gelemeyen arkadaşlardan neyse bir cumartesi veya pazar toplantı yaparız gelirsin orda konuşuruz

Çevrimdışı Emre.Guler

Arşivciler için gelsin bu resimde farklı bir açıdan.

Çevrimdışı Emre.Guler

yok bunu yüz yüze konuşmak lazım sızma olmasın  :D söyleseydin sana bir boş passo bakardık
gelemeyen arkadaşlardan neyse bir cumartesi veya pazar toplantı yaparız gelirsin orda konuşuruz

Tamamdır abi inşallah müsait olabilirsem gelirim konuşuruz

Çevrimdışı asi_kartal

@raif_junior abi pankart işleriyle uğraşıyorsanız vodafone arena stadı için yeni bir çArşı pankartı yaparsanız yazı puntoları biraz daha büyük ve kalın olsun lütfen bunu dikkate alın daha gösterişli oluyor..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Etiketler: