Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359607 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

bende onu merak ediyorum normal kalıpla o iş çok zor olur
bi önceki ekip başka stad yapiminda calismis ve plywood tan yapmis kaliplari ama obitasin tum ekibi degisti neredeyse.yeni ekip nasi bi yol izleyecek daha belli degil.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

bir gece ansızın ayakları kaysa destekler yıkılı verse mesela ne olur ?? :D duvar yıkılırsa yani anıtlar kurulu ne yapr :alala:
anitlar kurulunu bilmemde o duvardan ben sorumluyum çökerse don atlet ve sigara getirin :)

Çevrimiçi Necmi

:) anıtlar kurulu :)
Yıkıldı dersiniz yer çekimi yapacak bir şey yok içeri atacak değiller ya yenisini yapın derler :D
birde ceza keserler onuda ödemezsiniz  :D sonçta o duvarın yıkılması bize menfaat sağlamıyor tam tersi
yeniden yapmanın bir maliyeti var hem neden biz yapıyoruz anlamadım madem anıt diyorlar bunu koruyacak olan devlet :alala:

Çevrimiçi Necmi

anitlar kurulunu bilmemde o duvardan ben sorumluyum çökerse don atlet ve sigara getirin :)
kaçırırız sen bize lazımsın :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Yıkıldı dersiniz yer çekimi yapacak bir şey yok içeri atacak değiller ya yenisini yapın derler :D
birde ceza keserler onuda ödemezsiniz  :D sonçta o duvarın yıkılması bize menfaat sağlamıyor tam tersi
yeniden yapmanın bir maliyeti var hem neden biz yapıyoruz anlamadım madem anıt diyorlar bunu koruyacak olan devlet :alala:
imar izni :) vaatler

Çevrimdışı brci

Rubin kazanın yeni stadının ilk maçında Lokomotiv Moscow la oynamış Gökdeniz kazan ın golünü atmış fernandes efendi yedek beklemiş oyuna girememiş ..

bu arada stad ne biçim arkadaş demir yığını gibi

http://img-fotki.yandex.ru/get/5638/124556863.176/0_1182c8_9442f2de_XXXL.jpg

çok kötü çatı insan bakarken yoruluyor :)

Çevrimdışı TØLGA

bizde sakat çok operasyon düzenleriz kaçırırız  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

dert ettiğin o olsun  :kop: :kop: :kop: yeter ki yık gitsin a..q yenisini yaparlar yık yık yık a...q

Çevrimdışı bjk_mabet

kaçırırız sen bize lazımsın :D
Teklif için teşekkürler necmi abi ama her Beşiktaşlı gibi sorumlulugumun tum getiri ve götürüsünü çekmeye hazirım :)Bizler sadece kaçan gole üzülürüz o da yeni pozisyon olana kadar :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Teklif için teşekkürler necmi abi ama her Beşiktaşlı gibi sorumlulugumun tum getiri ve götürüsünü çekmeye hazirım :)Bizler sadece kaçan gole üzülürüz o da yeni pozisyon olana kadar :)
:bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Anıl

Rubin kazanın yeni stadının ilk maçında Lokomotiv Moscow la oynamış Gökdeniz kazan ın golünü atmış fernandes efendi yedek beklemiş oyuna girememiş ..

Tokiden kötü stad yapanda varmış demek :kop::kop:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

bi önceki ekip başka stad yapiminda calismis ve plywood tan yapmis kaliplari ama obitasin tum ekibi degisti neredeyse.yeni ekip nasi bi yol izleyecek daha belli degil.
Obitas için bugün nazar değmesin dediğine göre yeni ekip iyi iş çıkartıyor :)

Çevrimdışı iyimserure

Legoyla mı yapmışlar arkadaş bu stadı?  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

imar izni :) vaatler
ne vaat ediliyor peki abi? :D söyleyebiliceğin birşeyse bekliyoruz :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimiçi Necmi

tabi üzülmemiz hangi kaleden kaçtığına bağlı :tabe:
bazende seviniriz :D
sen genede bir iki destek daha koy bence :) zaten yıkım izni çıkmadımı :alala:

Çevrimdışı brci

Tokiden kötü stad yapanda varmış demek :kop::kop:

uyuz oldum şaka maka stada fotoya baktıkca o demirlere balyozla dalasım geliyo ne itici bir stad bu ya  :akuma:

Çevrimdışı Anıl

ne vaat ediliyor peki abi? :D söyleyebiliceğin birşeyse bekliyoruz :ebebe:
Stadı yapmak için izin alırken onu da biz yaparız diye vaad etmişlerdir büyük ihtimal :)

Çevrimdışı Efe

Obitas için bugün nazar değmesin dediğine göre yeni ekip iyi iş çıkartıyor :)
belli olmuyormu zaten 3 ayda yaptiklari kalip islerini 15 gunde yaptilar bu sefer gelen ekip iyi nazar degmesin enes ö soylemisti kulakları çınlasın :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

duvarın zararı don atlete mi bakıyor , kolaymış bu iş :D istediğin don atlet olsun : D sigarayı unutmuşum .p

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

ne kadar doğru bilemem

BJK LOCA VE VIP FİYATLARI

- Loca sayısı 147
- VIP koltuk 2609
- Satış süresi 3 yıllık
- En ucuzu 100 bin dolar
- En pahalısı 1 milyon dolar
- En ucuz loca koltuğu 9 bin 250 dolar
- En pahalı loca koltuğu 36 bin dolar
- En ucuz VIP koltuk 12 bin dolar
- En pahalı VIP koltuk 18 bin dolar

Hizmetler: Hostes, restaurant, otopark.

LOCA KAPASİTESİ

Kişi --Adet
- 9 ---16
- 10 -16
- 12 -80
- 15 -28
- 18 -4
- 21 -2
- 33 -1

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Anıl

ne kadar doğru bilemem

BJK LOCA VE VIP FİYATLARI

- Loca sayısı 147
- VIP koltuk 2609
- Satış süresi 3 yıllık
- En ucuzu 100 bin dolar
- En pahalısı 1 milyon dolar
- En ucuz loca koltuğu 9 bin 250 dolar
- En pahalı loca koltuğu 36 bin dolar
- En ucuz VIP koltuk 12 bin dolar
- En pahalı VIP koltuk 18 bin dolar

Hizmetler: Hostes, restaurant, otopark.

LOCA KAPASİTESİ

Kişi --Adet
- 9 ---16
- 10 -16
- 12 -80
- 15 -28
- 18 -4
- 21 -2
- 33 -1
Doğru olma ihtimali çok yüksek, çünkü 33 kişilik 1 loca vardı ve o locayı Ömer Sabancı almıştı 1 milyon dolaraydı sanırım :)

Çevrimdışı Anıl

VIP koltuk sayısı da 2100 değil, 2600 müş. Kapasitede 46 bine ulaştım, kaldı 2 bin :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Kombine konusunda da benim hesaplarıma göre 7. ve 8. kategori hariç 7800 ile 8200 arasında :)

Etiketler: