Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359689 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

buzdolabını arkasındaki boruları söktüm bakır soğutma borularını sonra bir ucunu vileda kovasına koydum diğer ucunu yuksek biyere astım boruyu vantilatörün önüne sardım sonra akvaryum için su pompam vardı onu da vileda kovasında ki boruya bağladım ve marketten kuru buz aldım onunlada kovadaki suyu soğuttum ...
mantık şu soğuk su, boru ile vantilatörün önündeki borulardan geciyor ve vantilatörde bu soğuk borunun soğununu üflüyor ama tek başına yetersiz kalacağı için içeçekleri ıslak bir peceteye sardım şu an için buzluktan farkı yok en azından ısınmıyor hiçbirşey :) :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
:alala: :alala: :iscrewy:

Çevrimdışı bjk_mabet

herkese selamlar saygılar.@bjk_mabet hocam kolay gelsin yanlış görmedimse çiçekler temel atmadan gro üstüne mebran ve keçe seriyo izalasyon için.ama obitaş çoğu yerde direk gro üstüne başlamış örmeye.zemin diyecemde numaralıyla yeni açık kesişiminde çiçekler izalosyon yapmıştı ama obitaş yapmamış.şimdiden eywllh.bu arada tüm yazan ziyaret eden arkadaşlara teşekkür ederim zevkle hergün saatlerce okuyorum..

orada fore kazıklarda bi sorun vardı ve acilen yapılması gerekiyordu o yüzden yalıtım yapılmadı ki drenajı gayet iyi oranın...ama geri kalan tüm alanlarda yalıtım ve izalasyon yapıldı
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı ilhan mansız

buzdolabını arkasındaki boruları söktüm bakır soğutma borularını sonra bir ucunu vileda kovasına koydum diğer ucunu yuksek biyere astım boruyu vantilatörün önüne sardım sonra akvaryum için su pompam vardı onu da vileda kovasında ki boruya bağladım ve marketten kuru buz aldım onunlada kovadaki suyu soğuttum ...
mantık şu soğuk su, boru ile vantilatörün önündeki borulardan geciyor ve vantilatörde bu soğuk borunun soğununu üflüyor ama tek başına yetersiz kalacağı için içeçekleri ıslak bir peceteye sardım şu an için buzluktan farkı yok en azından ısınmıyor hiçbirşey :) :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
mabet hocam affına sığınarak kısaca diyorum ki bizde sakat çok  :)

Çevrimiçi Necmi

orada fore kazıklarda bi sorun vardı ve acilen yapılması gerekiyordu o yüzden yalıtım yapılmadı ki drenajı gayet iyi oranın...ama geri kalan tüm alanlarda yalıtım ve izalasyon yapıldı
zaten orası otopark olacak o yüzden bence salladılar zaten obitaş yavaş birde izolasyonla yavaşlatmayalım demişlerdir :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

buz dolabının borusu kaç M _? senin boru çektikçe uzayan dan mı  :kop:
patentini al kar edersin haberin olsun  :alala: :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Anıl

Müsait bir gününde ilgili yerlere gidip patentini alalım da oradan gelen parayı da stad inşaatına aktaralım :ebebe::kop::kop:

Çevrimdışı erdem

@bjk_mabet teşekkür ederim.bu bahsettiğiniz alan içerisine sanırım yeni açıkta örülmeye devam edilen temel alanını da kapsıyo sanırım?

Çevrimdışı Oktay

@bjk_mabet obitaş üst kat testere kirişini alt katları yaptıgı kalıplarlamı yapacak yoksa üst katlar için özel kalıpmı beklenecek?

Çevrimiçi Darkeagle

Akvaryum pompası da sanırım sirkilasyon için :)
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı bjk_mabet

buz dolabının borusu kaç M _? senin boru çektikçe uzayan dan mı  :kop:
patentini al kar edersin haberin olsun  :alala: :alala: :alala: :alala:
buzdolabı biraz büyüktü rahmetli :)

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet obitaş üst kat testere kirişini alt katları yaptıgı kalıplarlamı yapacak yoksa üst katlar için özel kalıpmı beklenecek?
metal kalıpların belirli bir kullanım ömrü var ama metal kalıp kullanmıyor obitaş...
genelde plywood kullanılıyor ve plywoodun her bir yüzü bir kere kullanılıyor kalıp için...

Çevrimdışı Akcatas45

Mabet çelik direklere baktım bunun anlamı eski açıkta mı aynı sevıyede olacak ?  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

buzdolabı biraz büyüktü rahmetli :)
önemli değil işlevini şimdiki sistem de hallediyor  :bandit:

Çevrimdışı Efe

an itibariyle betonlama sürüyor yeni açıkta ara sıra vinçte dönüyor obitaşın yağmurda durdu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Akvaryum pompası da sanırım sirkilasyon için :)
kesinlikle akışkanlar mekaniğine göre suyun viskozitesi çok yüksek bu yüzden iş kolay
formul şu Hv=P/Pg

motorun pompalama gücu yetmediği için biraz hız kazandırmak gerekti onuda Hv=U2/2G den yüksekliğe göre akış hızınıda bulursun yani motorun güçünün yetmesini sağlarsın...vs vs vs ..boru çapı uzunluğu falan çetrefilli oluyor bazen ama olsun :)

ama yok ben bunlarla uğraşmam dersen çay demlemek en mantıklısı :)

Çevrimiçi Necmi

sonuçta herşey soğuk necmi abi  :D :D :D

bi nevi klima gibi oldu yani  :busted_cop:
evet önemli olan netice ama söyleseydin bir araç soğutucusuyla durumu çözerdik

Çevrimdışı bjk_mabet

obitaş metal kalıp kullanmadı alt katlarda genelde ...ama üst katlar için özel kalıp kullanabilir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet çelik direklere baktım bunun anlamı eski açıkta mı aynı sevıyede olacak ?  :alala:
hayır o duvar yıkılıyor demek  tutmasak :)

Çevrimdışı bjk_mabet

evet önemli olan netice ama söyleseydin bir araç soğutucusuyla durumu çözerdik
:D :D :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

obitaş metal kalıp kullanmadı alt katlarda genelde ...ama üst katlar için özel kalıp kullanabilir.
bende onu merak ediyorum normal kalıpla o iş çok zor olur

Çevrimdışı TØLGA

:) anıtlar kurulu :)
bir gece ansızın ayakları kaysa destekler yıkılı verse mesela ne olur ?? :D duvar yıkılırsa yani anıtlar kurulu ne yapr :alala:

ekleme: gerçi izin çıktı duvar için ama  :sevinc
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 00:44:28 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: