Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360730 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadaşlar Eski açık üst kat ve kapasite konusun da yeni gelişme var mı ? Mabet abiyi bayadır göremiyorum bilgi verdiyse kusura bakmayın..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

125 bitti,102 ve 430 can çekişiyor.

Eyvallah hocam toplam kaç bin oldu kombine ?

Çevrimdışı ozan062

Alsa mı nedir dehset birsey :)
http://www.goproturkiye.com/dji-phantom-2-profesyonel-ucus-seti-1-pmu512

bir ara wowdayken bunu soylemiştim 16milyarlık bir ürün vardı onu almıstı bir arkadasım onu bizim stada yollayıp çekmesini isticektik mabetten ama bir türlü kısmet olamadı  ama işte biz olmasakta baskaları yapıyor saolsunlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Baskanin uzerinde durdugu yeni acik tabla sabaha kadar surer heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUTLU

Bugün yarın numaralı temeli genişleyecek anlaşılan yakında çakılı serilip grobetonu atılır sonra ver elini temel demiri sonrada beton derken hoop  bi bakmış küçük bir alan dışında temelsiz hiçbir alan kalmamış
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi, kapalının taraftar girişi nasıl olacak biliyor musun? Yoldan girince hemen turnikeler ve tribün girişi mi olacak? Yoksa merdivenlere kadar duvar falan mı örülecek? Mabed kapalıda duvar örme işi bitti eski açıktan devam edecek demişti.

Çevrimdışı MUTLU

Başkan yine iş üstünde obitaşı nefes aldırmıyor :busted_cop:
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı cagdas44

Benim İstanbul'da quandrocopter ile çekim yapan arkadaşlarım var bizim için çekim yapma durumlarını sorayım ister misiniz?

Çevrimdışı brci

Benim İstanbul'da quandrocopter ile çekim yapan arkadaşlarım var bizim için çekim yapma durumlarını sorayım ister misiniz?

valla harika olur  :icool:

Çevrimdışı Sezai

ysariusta

• Ziyaretçi

valla bi çekimleri göreliim deriz ne diyelim.

Çevrimdışı Anıl

bugüne kadar hiç görmediğimiz bir açı harika olmuş  :claps:
Saat 17-18 gibi atmıştım ben  :)

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı ilhan mansız

Arsenal maçı bilet satışları konusunda bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı tayfun

Eyvallah hocam toplam kaç bin oldu kombine ?
@mustafa_(87)
Tam rakam veremem mustafa ama 8 000 e az kaldı. Yarın kale arkasından detaylı rakamları alacağız.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ilhan mansız

@mustafa_(87)
Tam rakam veremem mustafa ama 8 000 e az kaldı. Yarın kale arkasından detaylı rakamları alacağız.
tayfun hocam emin misin? Henüz 8.000 olamadık mı?

Çevrimdışı Ekrem

[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 22:08:54 ekrem86 ]

Çevrimdışı cagdas44

Arkadaşlarla görüştüm, bir fiyat aldım ama fiyatı ortaya yazmak doğru olur mu bilmiyorum ki ayrıca izin durumu var dediler, bölgede uçuş yapmak için emniyet ve valilikten izin gerebilirmiş bu yüzden başta @Necmi ve @bjk_mabet abilerin görüşüne göre çekim yapacak arkadaşlar ve ekip arasında bir iletişim kurmak daha iyi olur dedim, bunlarda arkadaşların yaptığı çekimlerden bir kaç örnek

Çevrimdışı quentine83

valla 1 günde bu kadar değişim ,hele pazar günü hiç beklemiyordum.tabi hergün böyle gözle görülür değişim yaşanmaz ama bugün ki fotolar benim ocak ayına kadar biter umudumu biraz yeşertti.bu sıcakta bu kadar iş.hepsinin ellerine sağlık.tabi bize bu fotoları ulaştıranlara da...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı MUTLU

Bu quadrocopterden çekilen görüntüler muhteşem vallahi. Çekilen görüntülerden de görülüyor İstanbulun dünyanın en güzel şehri olduğu, stadımız dünyanın en güzel yerinde olduğu.

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Necmi abi, kapalının taraftar girişi nasıl olacak biliyor musun? Yoldan girince hemen turnikeler ve tribün girişi mi olacak? Yoksa merdivenlere kadar duvar falan mı örülecek? Mabed kapalıda duvar örme işi bitti eski açıktan devam edecek demişti.

Son 1ayda revize edilmediyse,kapalidan giris olmuycak. Kocaman bir lounge alani yani. :)

Çevrimdışı kyiv

Hava fotoları mabedimizin muhteşemliğini daha bir göz önüne koymuş. Bulunduğu lokasyon mu istersiniz, yapının kendi ihtişamını mı istersiniz yoksa içinin dolu canlı düşünüldüğündeki halini mi istersiniz neresinden bakarsanız bakın olağanüstü bir yer olacak burası. Yaz aylarında geciktiğimizi düşünüyordum ancak bu kadar sıcağa rağmen son günlerde yapılan iş açıkcası moralimizi yerine getirdi. Kurban bayramı tatiline kadar bu tempoyla devam edilirse yılbaşına kaba inşaat bitecek inşallah.
Hayırlısıyla olimpiyat esaretinden kurtulacağımız günü dört gözle bekliyoruz.Bu arada fotoları çeken paylaşan arkadaşlara da belki tekrar olacak ama binlerce kez teşekkür. Onlar olmasa biz İstanbul dışındakiler meraktan çatlardık herhalde.

Etiketler: