Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359869 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TURKahvesi

kimde duracak? "kartal gözü"

Mustafa'da durur bol bol çeker hasret giderir hani kuşbakışı çekemiyorum diye isyan edip duruyor ya  :D

ysariusta

• Ziyaretçi

bu sonuncu kusura bakmayın dosyalar büyük kapasite küçük

ysariusta

• Ziyaretçi

Yanlız çok güzel olacak... her gördüğümde aynı şeyi düşünüyorum, muazzam büyük bir alan. Fotoğraflar falan tam anlatamıyor büyüklüğü. Ne zaman içeri gireriz o zaman anlarız durumu. Yeni açığın arkasında AVM kadar alan var. Otoparkın kapasitesi az değil mi? 400 araç deniyor. Benim bildiğim İstanbul şöförü oraya en az 500 araç çeker zaten de, az gibi geliyor bana

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eline sağlık daha ne olsun mükemmel fotoğraflar  :tabe:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa'da durur bol bol çeker hasret giderir hani kuşbakışı çekemiyorum diye isyan edip duruyor ya  :D

Aynen bende dursun  :D

Çevrimdışı Oğuzhan

Yayıncı kuruluş veya biz stat bitince örümcek kamera koyar mıyız stada?

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Sedat

Dipnot: Bu tür yüksek boyutlarda ki fotoğrafları hemen Paint ile açıp Farklı kaydediyorsunuz hem boyut küçülür hemde kalite değişmez.  :)
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı TURKahvesi

Yanlız çok güzel olacak... her gördüğümde aynı şeyi düşünüyorum, muazzam büyük bir alan. Fotoğraflar falan tam anlatamıyor büyüklüğü. Ne zaman içeri gireriz o zaman anlarız durumu. Yeni açığın arkasında AVM kadar alan var. Otoparkın kapasitesi az değil mi? 400 araç deniyor. Benim bildiğim İstanbul şöförü oraya en az 500 araç çeker zaten de, az gibi geliyor bana

yanlışsam düzeltin stadımızın yapıldığı alan fb ş.saraçoğlu stadının alanından biraz daha büyük diye biliyorum

ama işte anıtlar kurulu önümüzdeki tek engel kapasite açısından diyorum

yoksa bu stat 55.000'den aşağı inmezdi net söylüyorum bunu.

ysariusta

• Ziyaretçi

yanlışsam düzeltin stadımızın yapıldığı alan fb ş.saraçoğlu stadının alanından biraz daha büyük diye biliyorum

ama işte anıtlar kurulu önümüzdeki tek engel kapasite açısından diyorum

yoksa bu stat 55.000'den aşağı inmezdi net söylüyorum bunu.
yok ben otoparkı kastettim.

ysariusta

• Ziyaretçi

Saraçoğlu cık kadar yerde. tam ne kadar alanda şimdi diyemiyorum. Saraçoğlundan büyük bir alan burası.

Çevrimdışı MUTLU

Fotolar süper elinize sağlık inşaatta gerçekten günlük olarak muazzam değişiklikler oluyor ayrıca obitaşı da sahada bu kadar kalabalık görmek gerçekten büyük zevk onlarda Son zamanlarda büyük aşama kaydetti ilerleyen günlerde onlarıda en az çiçekler kadar çok seveceğiz :D
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

ysariusta

• Ziyaretçi

Dipnot: Bu tür yüksek boyutlarda ki fotoğrafları hemen Paint ile açıp Farklı kaydediyorsunuz hem boyut küçülür hemde kalite değişmez.  :)
küçültmek istemiyorum ki. detayları görebilelim diye yüksek çözünürlükte kalsın istiyorum.

Çevrimdışı Sedat

küçültmek istemiyorum ki. detayları görebilelim diye yüksek çözünürlükte kalsın istiyorum.
Çözünürlük değişmiyor işte sadece boyutları düşürüyor detaylı yani sıkıntı yok :)
Boyut küçülür derken örneğin 5mb lık foto dediğim işlemden sonra hemen hemen yarı yarıya düşüyor.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cmravclr

Fikret Orman'da yeni açığa kulak çekmeye gelmiş sanırım  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Fotolar çok güzel teşekkürler başkanıda yakalamışsınız kalıpçılardan sonra demircileride hareketlenmiş obitaşın :) güzel günler göreceğiz  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Ekrem

@ekrem86'i görmüş olabilirim ben? Kapalının oradaki girişte elinde fotoğraf makinesiyle biri vardı. Sen misin diye baktım, demek Ekrem'miş
olabilirim abi :) ayrıca resimler çok güzel ellerine sağlık. @ysariusta

Çevrimdışı tayfun

çalışmalar on numara maşallah,özlenen tablo.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Kartal Ç

önümüzdeki hafta sonuna kadar stadımızın temel atılmamış yeri kalmayacak gibi  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

önümüzdeki hafta sonuna kadar stadımızın temel atılmamış yeri kalmayacak gibi  :ok:

Eski açık numaralı tarafında küçük bir yer kalır maalesef araç giriş çıkışı için.

Çevrimdışı Tolga

öncelikle stadımızın fotolarını çeken ve buraya yükleyen arkadaşlara teşşekkür ederim :) stadımıza baktığımda dünden bugüne farklılıkları net bir şekilde görebiliyorsunuz bir ara biraz yavaşlamıştık ama şuan gerçekten de çok iyi bir ivme yakaladık inş daha da hızlanırız ve kaba inşaatı kasım-aralık gibi falan bitirebiliriz :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: