Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360937 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı TURKahvesi

forumda 800 kişiyiz acaba adam başı 10 tl den ortak quadcopter e mi girsek ki? stadın tepesinde dolaştırır dururuz  :D adı da hazır : kartal  :)

ismi sadece kartal olmazdı kartal gözü olurdu  :ok:

Çevrimdışı Necmi

forumda 800 kişiyiz acaba adam başı 10 tl den ortak quadcopter e mi girsek ki? stadın tepesinde dolaştırır dururuz  :D adı da hazır : kartal  :)
Maçlardada canlı yayın yapardık :D

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

@mustafa_(87)'nın fotoğraflarının yerini tutmaz. Ben tutamadım kendimi nikah dairesinde birinin daha canını yakmaya gitmiştik.

Çevrimdışı Kartal Ç

ysariusta

• Ziyaretçi

devamı (dosyalar büyük tek tek kabul ediyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

bu arada yağmur çok az yağdı. ben oradaydım başladığında

ysariusta

• Ziyaretçi

orada fotoğraf çeken bir arkadaşla tanıştım. bu akşam oda gönderecek. üye değilmiş ama hem forumu hem @mustafa_(87) yı takip ediyormuş adını unuttum

ysariusta

• Ziyaretçi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@ekrem86 @ysariusta kardeşlerim emeklerinize sağlık

Bugünde baya iş yapılmış numaralı bölümü coşmuş resmen  :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Maçlardada canlı yayın yapardık :D
4 tane alalım 20 dk sürüyor 20 dk bir bir tanesi kaldırırız :)  :ebebe:

ysariusta

• Ziyaretçi

@ekrem86'i görmüş olabilirim ben? Kapalının oradaki girişte elinde fotoğraf makinesiyle biri vardı. Sen misin diye baktım, demek Ekrem'miş

Çevrimdışı TURKahvesi

Ekrem fotolar için teşekkürler

bu çiçekler deyim yerindeyse arı gibi çalışmaktalar

maşallahı var çiçeklerin nazar değmesin

numaralı tribünün ilk bölümünü ne ara gün yüzüne çıkarttılar vay bee  :You_Rock_Emoticon:

Etiketler: