Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360918 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

o düşmez de taraftarı gaza getirmeye çalışıyorlar ismail abi .herkes bizlere gibi sponsor bulmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyor.şu an Seba Başkanı kaybettik diye insanlar duygusal hem.

Bizler de isteriz stadın adı Seba olsun ama sponsor kabul etmezse bu mevzunun çok da uzamaması lazım
Baskan zeki adam, olayin sicagina yapti aciklamayi cunku biliyordu basina gelecek olani. Sponsorla  konusuruz dedi, atesini aldi gaza geleceklerin. En azindan atmis oldu sorumlulugu. Top simdi vodafone'da....
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 17:00:30 Sedat_BJK ]
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gecen yil gs macinda 60.000 bilet satilmis, 4 milyon TL gelir elde edilmisti. Biletlerde bu maca gore biraz daha ucuzdu. Insallah yeni bir hasilat rekoru kirariz arsenal macinda

Çevrimdışı Kemal

Feyenord maçında satılan bilet sayısı ve Hasılatı bilen var mı arkadaşlar ?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ziyaretcilerin maasallahi var yine.. uye olmayanin interneti kopsun, mustafanin resimlerden mahrum kalsin... :p

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Necmi

Görüntü muazzam :bandit:
Mustafanın resimlerde hep yeni açık tarafından çektiği için yeni açık büyük ve muazam görünüyor
birde bu resme bakın eski açığın büyüklüğünü görün :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Anıl

Anıl nereden buldun bu resmi yav :)
Ekrem abinin paylaştığı videodan ekran görüntüsü aldım Mustafa abi :) Şimdi bir tane daha geliyor bunu twitterda buldum :tabe:

Çevrimdışı heart

7.19 dk dan itibaren izlenirse heybeti ne kadar büyük bir kez daha görebilirsiniz.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Anıl

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eyvallah bu videoyu bilgisiyara indirmek lazım  :)

Çevrimdışı If Else

0:00-1:25 arası stadımız gözüküyor.

0:00-1:05 arası

Bu videolar müthiş, hele 7:05 sonrasındaki kısmı 1080p yapın kesin izleyin derim  :ok: Çeken kişi özellikle sanki stad inşaatını çekmiş. Aramızdan biri olmasın sakın, yoksa Mustafa hocam mini-kopter mi aldın  :D

Bu arada foruma özellikle Necmi abiye tekrardan merhabalar. Yoğunluktan çok aranızda bulunamadım. Ama aslında dayanamayıp hergün takip etmeye devam etmiştim  :D
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 18:10:16 ComeOn_GiveMeaBreak ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

Mustafanın resimlerde hep yeni açık tarafından çektiği için yeni açık büyük ve muazam görünüyor

Eski açık büyük hakikaten eski açık temel alanı 9535.5m3
Yeni açık ama çok daha büyük temel alanı 14670.5m3  :lol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bu videolar müthiş, hele 7:05 sonrasındaki kısmı 1080p yapın kesin izleyin derim  :ok: Çeken kişi özellikle sanki stad inşaatını çekmiş. Aramızdan biri olmasın sakın, yoksa Mustafa hocam mini-kopter mi aldın  :D

Bu arada foruma özellikle Necmi abiye tekrardan merhabalar. Yoğunluktan çok aranızda bulunamadım. Ama aslında dayanamayıp hergün takip etmeye devam etmiştim  :D

Merhaba hocam inşallah havadan resim çekmek istiyorum eğer bir gün fırsat olursa çok mükemmel olur .

Çevrimdışı cagdas44

@Necmi abi eski açığın arkasında yapılan çalışmadan açık bi yer yok ki görülsün köşe dönüşüne kadarlık kısım %80 tamamlandı gibi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Eski açık büyük hakikaten eski açık temel alanı 9535.5m3
Yeni açık ama çok daha büyük temel alanı 14670.5m3  :lol:
Yeni açık elbette büyük benim söylemek istediğim eski açığında küçük olmadığı ordada çok büyük bir
iş var birde yeni açık otopark oluyorken eski açıkta çok fazla detay var işçilik zorluğu ikisinin arasındaki metraj
farkının çoğunu kapatıyor yani burda eski açığa haksızlık etmeyelim sadece kolon dikip tabla döküp yürümüyorlar
içerde çok fazla iş yapılıyor yeni açık büyük ama zorluk derecesi az olduğu için metraj toplayıp para kazandırıyor
ama eski açıkta daha fazla uğraş olduğu için kârı daha düşüktür normalde ayrı fiyatlanması lazım ama benim tanıdığım
Başkan bunu yapmaz :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

:friendship: çok güzel bir paylaşım oldu özellikle son 24 saatin üzerine cuk diye oturdu. Sanada merhaba :)

Çevrimdışı Kartal Ç

forumda 800 kişiyiz acaba adam başı 10 tl den ortak quadcopter e mi girsek ki? stadın tepesinde dolaştırır dururuz  :D adı da hazır : kartal  :)

Etiketler: