Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357740 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Görüşmek üzere İsmail abi  :tabe:
Görüşürüz kardeşim  :ok:

Salı günü size özel karışım getireceğim, çarşamba günü burada hepiniz Obitaş fanı olacaksınız  :evillol:

Çevrimdışı Sahin53

Tırla gelen demirleri niye direk toprağa koymuyorlar da tahtaların üstüne koyuyorlar ? :D
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Anıl

ben en geç saat 2 de stadın önündeyim fazla bekletmeden gelin derim :icool:
2 buçukta yanındayım Efe abi  :ok:

Çevrimdışı Efe

Obitaş zamanında çok yavaştı ama sonradan hızlandılar, çiçekler de zamanında çok hızlıydı ama dediğin gibi farklı nedenlerle onlar da yavaşladı. Her iki firmada elinden geleni yapıyor artık, obitaş eski obitaş değil ve şu an hiçbir hakareti hak etmiyor. İyi geceler Necmi abi :)

2 firma bu inşaatı er yada geç bitirip gidecek herangibi değişim sıkıntı vs olmayacak artık para var inşaat var para yok inşaat yok o kadar basit önümüzde var 4-5 ay bu sürede bitirsinlerde sonrasında ne yaparlarsa yapsınlar tek isteğim bu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı FARUK

Tırla gelen demirleri niye direk toprağa koymuyorlar da tahtaların üstüne koyuyorlar ? :D

vinçle kaldırmak içindir :D altına girdirmek zor olur halatı o kadar ağır demirin :)
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 01:52:23 FARUK ]

Çevrimdışı Anıl

Görüşürüz kardeşim  :ok:

Salı günü size özel karışım getireceğim, çarşamba günü burada hepiniz Obitaş fanı olacaksınız  :evillol:
Aman abi sonra sahaya falan dalarız ArenaKartalları diye adımız çıkar :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

2 buçukta yanındayım Efe abi  :ok:

valla gel tek başıma sıkılıyom çıkıp stadı seyrederiz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Yeni açık ne kadar büyük bir alan rakamlara bakın lütfen.

Kapalı temel betonu           = 4167m2 x1.30m = 5417.2m3

Eski açık temel betonu       = 7335m2 x1.30m = 9535.5m3

Numaralı temel betonu       = 2841m2 x1.30m = 3693.3m3

Yeni açık temel betonu      = 11285m2x1.30m = 14670.5m3

Eski açık + Kapalı temelleri toplamı = Yeni açık temeli toplamı
düşün işte 22 bin metre küp iş yapmışlar bunun 14 bini temel betonu tutuyor
yani işçiliğin en az kullanıldığı sadece metraja yapılmış iş bundan sonrası önemli şimdiki performansları
ne olacak bakalım artık kâr marjı düşer maliyet artar kalıpçı kalıp iskele detaylı demir işleri daha fazla demirciye ihtiyaç olacak
zaten kendisini hissettirmeye başladı bu güne kadara bakınca bundan sonrası için :alala:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tabla betonu daha başlamamış sanırım yada ben göremiyorum tahtalar konmuş kesin var beton
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

valla gel tek başıma sıkılıyom çıkıp stadı seyrederiz :D
2 tane de sandalye kapıp geliyim maçta yorulucaz zaten  :kop:

Çevrimdışı FARUK

yeni açıkta tabla betonu daha başlamamış sanırım yada ben göremiyorum tahtalar konmuş kesin var beton

bir kaç testere başlangıcının demirleri tam yapılmamıştı mustafanın resimlerde üst taraftaki demirler konmuş ama bazılarında alt demirler konmamıştı

Çevrimdışı ALI RIZA

kirlenmesin diye  :kop: :kop:
alması kolay olur yerden alınca demiri kaldırmak zahmetli ve sarmal olarak birbirine girmişse ayıklaması da sor en iyisi tahtalar üstünde alması kolay çıkarması kolay  :construction:

Çevrimdışı Sahin53

Cevaplar için teşekkürler arada takılıyor aklımıza saçma şeyler işte  :lol:
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimiçi Necmi

Obitaş zamanında çok yavaştı ama sonradan hızlandılar, çiçekler de zamanında çok hızlıydı ama dediğin gibi farklı nedenlerle onlar da yavaşladı. Her iki firmada elinden geleni yapıyor artık, obitaş eski obitaş değil ve şu an hiçbir hakareti hak etmiyor. İyi geceler Necmi abi :)
asla hakaret etmem ismail eleştiririm belki obitaş olmasaydı çiçekleri eleştirecektik ama obitaş sayesinde çiçekler paçayı kurtardı :evillol:
ötesinde bu firmaların öyle veya böyle mabetimize emekleri geçiyor bize teşekkür etmek düşer zaten ben obitaş üzerinden seni kızdırıyorum
bu vesileyle yapılan işlerle ilgili bilgi paylaşmış oluyoruz bir şeyide insanlar unutmasın konuştuklarımız kendi hesaplarımızdan çıkan tahmini bilgilerdir
doğrulukları tartışılır.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Oktay

@Oktay @SDemirsoy çok yoruluyorum bu aralar hep geç kalıyorsunuz  :lol:
Obitaşla alakalı Söylediğin her kelimenin altına imzamı atarım hemde gözüm kapalı  :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Oktay

Çevrimiçi Necmi

@Oktay @SDemirsoy çok yoruluyorum bu aralar hep geç kalıyorsunuz  :lol:
hadi canım bir haftadır mustafayla birlikte bana bulaşmaya çalışıyordunuz :olmaz ses çıkartmıyordum siz kaşındınız :kop:
stadın açılışında onursal Başkanımızı o kadar çok görmek istiyordumki artık ne zaman biteceğinin bir önemi kalmadı kimbilir bizim gibi
nasılda merak ediyordu stadı

Çevrimdışı Oktay

Ben obitaşın üst kat testere kirişinde çiçekler gibi yavaş olacağını sanmıyorum çünkü obitaş tecrübede çiçeklerden kat kat üstün  :D :D

Çevrimdışı ALI RIZA

kavga etmediniz sıkıldım  :bandit: ben gidip yatıryorum  :uyucam: iyi geceler tüm Beşiktaşarena alemine :director:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abiyi doğrulayan fotoğraf
bu foto obitaş başladıktan yaklaşık bir ay sonrası çiçekler iki kat çıkmış obitaş başladığında çiçekler birinci loca kalıplarını
yapıyordu sanırım hafızam yanıltmıyorsa :alala:

kirlenmesin diye  :kop: :kop:
alması kolay olur yerden alınca demiri kaldırmak zahmetli ve sarmal olarak birbirine girmişse ayıklaması da sor en iyisi tahtalar üstünde alması kolay çıkarması kolay  :construction:

Demir nemden, insan gamdan çürür
Beşiktaş en yakın dostumdur hep yanımda yürür
Beni bir gün terketse kemiklerim üzüntüden çürür
OBİTAŞ'sız yaşamak öldürür.

Hayat alır bizi götürür
Altımızda sular yürür
Gururlanma insanoğlu üstümüze toprak dökülür
Üstümüzde ÇİÇEKLER büyür
Bagajımda ceviz sucukları çürür
Aman ha dikkat edin öldürür.  :lol:

[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 02:16:07 aktar_ismail ]

Etiketler: