Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353885 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

Staddaki işler ne zaman hızlanacak?Bu şekilde mi devam edecek yoksa?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

şansta yokki yonetimde herseymi üst üste gelir :akuma: simdi cogu insan sallıyor,,aslında konu dısı ama atiba olayı bilice bir mesajdır anlasın bir zahmet

azar yemeden son konu dışımı yapıyorum bu günlük .. içimden diyorum taktik mi yapıyorlar geçen seneki Gs macından önce yapmışlardı Fernandes sakatlandı diyip sabah onbirde çıkmıştı deli deli sorular neyse umarım oynar ( hiç zannetmiyorum) .. en kötü tribün şov izleriz napalım :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

16.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı mkandirmaz

mustafa_(87) kardeşim geldi foto da gelir şimdi  :ok:
AdanaSpor

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

@mustafa_(87) loading falan demeden pat diye konurmu
bak şimdi heyecan yaptım :ebebe:

Çevrimdışı kaanzor

İyi akşamlar arkadaşlar tahminen % kaçı bitmiştir stadın şuan kabası felan değil maç oynanıcak hale gelme şeklinde soruyorum
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ozan062

cok ilginc bir soru sorucam,, sanki bana oyle geldi ama sormam gerek sanki yeni acık daha bi kot olarak diğerlerine oranla asagıda?? oyle birsey olabilirmi sadece bir fotografla bunu dusunuyorum hiç geri donup bakmıyorum diğerlerine,, bununda olabiliteliğini daha fazla yuk kaldırması gibi seyler guclendiriyor hayır gribünlerin olusturucak olan sunların fazla yuksek yani kot oalrak daha saagıda oldugunu anlıyorum ama yanlısta anlıyor olabilirim bi aydınlatınız fotoylada destekleyim

not: demirlerin renginin değişik olmasıda benim gozumu yanıltmıs olabilir
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 21:26:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı asyakartalı

an itibari ile :busted_cop:
eski açık numaralı köşede çalışma devam ediyor
beton pompasının biri stadı terketi
diğeri yeni açık önünde hazırlık yapıyor

Çevrimiçi Necmi

cok ilginc bir soru sorucam,, sanki bana oyle geldi ama sormam gerek sanki yeni acık daha bi kot olarak diğerlerine oranla asagıda?? oyle birsey olabilirmi sadece bir fotografla bunu dusunuyorum hiç geri donup bakmıyorum diğerlerine,, bununda olabiliteliğini daha fazla yuk kaldırması gibi seyler guclendiriyor hayır gribünlerin olusturucak olan sunların fazla yuksek yani kot oalrak daha saagıda oldugunu anlıyorum ama yanlısta anlıyor olabilirim bi aydınlatınız fotoylada destekleyim

not: demirlerin renginin değişik olmasıda benim gozumu yanıltmıs olabilir
yok demirin alt sırasnı döşüyorlar oraya 120 cm Beton dökecekler
demirin rengide aslında pas obitaş ilke olarak paslanmamış demire beton dökmüyor :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Bu arada Rahmi Koç ihraç edildi diye sponsorluklarla ilgili kötü gelişmeler olabiliyor deniliyor bu işin aslını bilen var mı?Kulübe yardımı olmasından ziyade Rahmi Koç rahmetli Başkan Seba ya hastalığı döneminde çok defa maddi manevi yardımcı olmuştu.Şimdi tekrar sponsor oldu ama devamı için sıkıntı var gibi duruyor.İnşallah böyle birşey olmaz şu dönemde en son isteyeceğimiz şeyin sponsorların kulübe küsmesidir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Bu arada Rahmi Koç ihraç edildi diye sponsorluklarla ilgili kötü gelişmeler olabiliyor deniliyor bu işin aslını bilen var mı?Kulübe yardımı olmasından ziyade Rahmi Koç rahmetli Başkan Seba ya hastalığı döneminde çok defa maddi manevi yardımcı olmuştu.Şimdi tekrar sponsor oldu ama devamı için sıkıntı var gibi duruyor.İnşallah böyle birşey olmaz şu dönemde en son isteyeceğimiz şeyin sponsorların kulübe küsmesidir

onvcelikle tamamdır abi anladım,,obitasın prensiblerini yirim :evillol: :evillol:

bu konuya gelirsek aslında cok basit bir cevabı var  divan baskanı soyledi hiç konuyu uzatmadan soyledi,, anayasamızın gereği bunu yapmamız gerekti dedi,, en son 2013teki tüzükten bu konu geçtiği için isteselerde bunu engelleyemediler,, ama yapılacak en ufak bir af bu oalyları halelder onun için uzatılcak birsey değil aslında cok basit bir konu hiç tartısmaya konular acmaya gerek yok oldu bilin yeter:))
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 21:39:11 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı quentine83

musti ellerin dert görmesin kardeşim....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Salih A.

üyeliği düşen divan üyelerinin aşırı tepkisi zaten katılmıyorlar gerekleri yerine getirmiyorlar divanda kararı uygulamış ve uygulamak zorunda tüzük tadil kongresi ile halledilir işler bu arada birileri kızsada başkana helal olsun bugün divanı izlerken birşey söyledi "bize gelin vodafone anlaşmasını iptal edin cezasını birkarşılayalım bizimle stad için sponsorluk anlaşması yapın diyen 4-5 firma var dedi kayyuma devredilmekten nereye bende olsam böyle bir ortamda GURUR LAN'ırım...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Eve gidip mustafanin fotolara bakalim
Mustafa fotoğraf yüklemese sen eve de gitmeyecen gibi.  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

üyeliği düşen divan üyelerinin aşırı tepkisi zaten katılmıyorlar gerekleri yerine getirmiyorlar divanda kararı uygulamış ve uygulamak zorunda tüzük tadil kongresi ile halledilir işler bu arada birileri kızsada başkana helal olsun bugün divanı izlerken birşey söyledi "bize gelin vodafone anlaşmasını iptal edin cezasını birkarşılayalım bizimle stad için sponsorluk anlaşması yapın diyen 4-5 firma var dedi kayyuma devredilmekten nereye bende olsam böyle bir ortamda GURUR LAN'ırım...
İyi iyi basketbol salonuna sponsor bulmakta sıkıntı çekmeyeceğiz demektir bu  :ok:

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar bugün resmi siteden ilan edildi
Çözüm olarak tekrar tüzük tadil kongresi yapılacak

İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak şu açıklamayı yaptı:

"2013 yılında tüzüğümüze eklenen "Divan Kurulu Toplantılarına mazeretsiz olarak üç kez art arda katılmayan üyelerin divan kurulu üyeliği kendiliğinden düşmüş sayılır." şeklindeki 31/g maddesi uyarınca  aralarında kulübümüze büyük hizmetleri dokunmuş eski başkanlarımızın, eski yöneticilerimizin ve birçok değerli Beşiktaşlı büyüğümüzün bulunduğu 283 Divan Kurulu üyemizin üyeliğinin düşürüldüğünü üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Kasım 2014'te gerçekleştireceğimiz "Olağanüstü Tüzük Tadil Kongresi"nde bu madde ile ilgili yeni düzenleme yapacağımızı ve Beşiktaş'ın mağduriyeti olarak kabul ettiğimiz bu durumu ortadan kaldırmak için her türlü  çabayı sarf edeceğimizin bilinmesini isterim.

Yönetim kurulumuz camiası ile ve bu camiayı oluşturan tüm değerlere sahip çıkarak birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam edecektir."

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Başkan açıklama yaptı resmi site aracılığı ile Divan'dan çıkarılanlar yönetim kurulunun bilgisi ve yetkisi dışında yapılmış dedi gerekli düzeltmeler yapılacak dedi eğer bu ihraç edilen adamlar geri alınırsa özellikle Demirören'ler çok büyük yanlış yapar başkan bence.Tüzüğün değişmesini kendi sundu ve üyelerce kabul edildi tüzükte eğer 3 divan'a katılmayan ihraç edilecektir yazıyorsa bu yapılacaktır nasıl yönetim kurulunun haberi olmaz.

Çevrimdışı Salih A.

İyi iyi basketbol salonuna sponsor bulmakta sıkıntı çekmeyeceğiz demektir bu  :ok:
vodafonen nin ekim lansmanı çok önemli bu konuda eğer vodafone doğru bir yaklaşım ile taraftara özel hizmet sunarsa ki bunda en önemlisi bugüne kadar yapmadıkları alt operatör olayı veya kartalcell gibi avea altında çalışan başka operatör olayını vodafone eğer kartalcell i kendi bünyesine alırsa o zaman emin ol beşiktaş çelik çomak takımı kursa vodafone ona bile sponsor olur fakat vodafone merkez bu olaya sıcak bakmıyor o ayrı konu ... ama dediğim gibi olurda vodafone kartalcell i alırsa o zaman Türkiyenin 3. büyük gsm operatörü Kartalcell olur ki bunun TAHMİNİ maddi getirisini hesaplamak için bile muhasebeci tutmak gerekir

Çevrimdışı ilhan mansız

vodafonen nin ekim lansmanı çok önemli bu konuda eğer vodafone doğru bir yaklaşım ile taraftara özel hizmet sunarsa ki bunda en önemlisi bugüne kadar yapmadıkları alt operatör olayı veya kartalcell gibi avea altında çalışan başka operatör olayını vodafone eğer kartalcell i kendi bünyesine alırsa o zaman emin ol beşiktaş çelik çomak takımı kursa vodafone ona bile sponsor olur fakat vodafone merkez bu olaya sıcak bakmıyor o ayrı konu ... ama dediğim gibi olurda vodafone kartalcell i alırsa o zaman Türkiyenin 3. büyük gsm operatörü Kartalcell olur ki bunun TAHMİNİ maddi getirisini hesaplamak için bile muhasebeci tutmak gerekir
arkadaşlar önce tam olarak düze çıksak, sonra bunları planlasak daha iyi olmaz mı? Bu tarz firmalarla yapılan anlaşmalara sözleşme süresi boyunca Sadık kalınmasının çok daha doğru olacağını düşünüyorum. Daha dün bir bugün iki, bu ne hız herkes hesap kitap peşinde. Biraz uzun soluklu düşünmenin uzun soluklu planlama yapmanın bize büyük faydası olur.

Çevrimdışı sallapati

çiçekler 100-120 gün içinde numaralı üst testere kirişler hariç herşeyi bitirir.. Obitaş biraz tempo yapması gerekiyor.. İnce işler çok sarkacak

Çevrimdışı Salih A.

arkadaşlar önce tam olarak düze çıksak, sonra bunları planlasak daha iyi olmaz mı? Bu tarz firmalarla yapılan anlaşmalara sözleşme süresi boyunca Sadık kalınmasının çok daha doğru olacağını düşünüyorum. Daha dün bir bugün iki, bu ne hız herkes hesap kitap peşinde. Biraz uzun soluklu düşünmenin uzun soluklu planlama yapmanın bize büyük faydası olur.
vodafone bir arçelik veya kalde değil yani dünyada 50 den fazla ülkde olan bir operatör bu tanıtım için çok önemli emirates mi vodafone mi deseler vodafone derim kesinlike. kardeşim düze çıkmak için bu vakitten sonra tasarruf falan gibi şeyler olmaz ancak geliri artırmak lazım bunun de en önemli yollarından birisi iletişim ve enerji trabzon enerji alalnına çok çok çok cüzi bir şekilde girdi ve senelik 7 milyon dolar kazanıyor bizim trabzondan neyimiz eksik ? bir beşiktaş enerji kurulsa sadece şuan ki beşiktaş semtine bile hizmet verse emin ol senelik 7-15 milyon dolar arası para kazanır ikincisi ise iletişim vodafone türkcell in pazar payını kırmak için dikkat edin sadece pazar payını kırmak için harcadığı para 4 MİLYAR dolar milyonlarca vodafone abonesi beşiktaşlı var bunların kartalcell e geçtiğini hesap edersen klüp bir senede messi+ ronaldo yu kar payı ile bile alır :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

çiçekler 100-120 gün içinde numaralı üst testere kirişler hariç herşeyi bitirir.. Obitaş biraz tempo yapması gerekiyor.. İnce işler çok sarkacak

Hocam bence Obitaş'ta hızlandı arka bölümü kapatmaya çalışıyorlar bence denk bir şekilde bitecek tribün çalışmaları fazla aksayacağını sanmıyorum.

Etiketler: