Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352273 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arabayla gitmeyin arabayla ghidiyorsanızz bir metro durağı yakınına parkedin. Mahmutbey vs. Çok rahatça dönebilirsiniz

yok kardeşim metro ile gidiyorum yine aynı çile fark olmuyor.

Çevrimdışı scape_bjk

stadın full olacağı kesin maça nasıl gireceğiz acaba bir de dönüş çilesi var kesin 3 te ancak döneriz eve  :bawling:
feyenord maçında arabayla gittim, sonra saçma bi yol vardı herkes gidiyordu bende takıldım peşlerine kötü bi yol 2-3 km toprak yolda gittik sonra tekrar kalabalığın olduğu yola girdik sonra ben herkesin gittiği yola değilde kimsenin gitmediği tarafa saptım  sadece yolda ben vardım ama sonra basınexpres yoluna çıktım çok rahat oldu açıkcası. Aslında sorun herkesin aynı yolları kullanması
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 15:08:29 scape_bjk ]

Çevrimdışı ilhan mansız

nerede oturuyorsun?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

feyenord maçında arabayla gittim, sonra saçma bi yol vardı herkes gidiyordu bende takıldım peşlerine kötü bi yol 2-3 km toprak yolda gittik sonra tekrar kalabalığın olduğu yola girdik sonra ben herkesin gittiği yola değilde kimsenin gitmediği tarafa saptım  sadece yolda ben vardım ama sonra basınexpres yoluna çıktım çok rahat oldu açıkcası. Aslında sorun herkesin aynı yolları kullanması

Aynen öyle biz maçtan sonra metrobüse giden minibüsler var onları kullanıyoruz. Yoksa metro binilecek gibi olmuyor. Minibüslerde çok uyanık 5 tl alıyor kişi başı.  :akuma:

Çevrimdışı Oktay

mustafa havalar sıcak bende  arabanın arkasında portatif 4 sandelye 1 masa var bide minder bulursak akşam hiç dönmeyelim stadın orda yatalım sabah ordan işe gideriz :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

hocam sorun aslında yolların yetersiz olması. Bu devirde toprak yol nedir allahaşkına. Daha büyük sorun da oraya olimpiyat stadı yapan zihniyet. Aslında bize orada oynadığımız için üstüne para vermeliler biz olmasak o stad çürür

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa havalar sıcak bende  arabanın arkasında portatif 4 sandelye 1 masa var bide minder bulursak akşam hiç dönmeyelim stadın orda yatalım sabah ordan işe gideriz :evillol: :evillol:

Oktay abi mantıklı çile çekmektense yatalım orada uyuyalım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Zeytinburnu.
tamam o zaman şirinevlere gel, dolmuşa bin 15 dk sonra mahmutbey metro durağında in. Metroyla olimpiyat 4 durak.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

tamam o zaman şirinevlere gel, dolmuşa bin 15 dk sonra mahmutbey metro durağında in. Metroyla olimpiyat 4 durak.

Benzerini yapıyorumda çok kalabalık oluyor bir de metro arıza yaparsa kaldın. Feyenord maçında içeri geç girdik ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok tt arenayı kendi malıymış gibi bize vermeyen gs yönetimide aynı küfürlerden nasibini aldı tabi  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Benzerini yapıyorumda çok kalabalık oluyor bir de metro arıza yaparsa kaldın. Feyenord maçında içeri geç girdik ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok tt arenayı kendi malıymış gibi bize vermeyen gs yönetimide aynı küfürlerden nasibini aldı tabi  :D
arıza yapması tabi farklı. Ama ben olimpiyattan şirinevlere yarım saatte geldim. Sen daha sonra metrobüs veya metroyla Zeytinburnu'na 10 dk da gidersin. Evin e5 tarafındaysa kolay olur

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arıza yapması tabi farklı. Ama ben olimpiyattan şirinevlere yarım saatte geldim. Sen daha sonra metrobüs veya metroyla Zeytinburnu'na 10 dk da gidersin. Evin e5 tarafındaysa kolay olur

gidişte metroyu kullanıyorum iş yerim beyazıtta tramwayla aksaray metrosu oradan otogar. Otogardan kirazlı metrosuna oradanda olimpiyata.

Çevrimdışı scape_bjk

hocam sorun aslında yolların yetersiz olması. Bu devirde toprak yol nedir allahaşkına. Daha büyük sorun da oraya olimpiyat stadı yapan zihniyet. Aslında bize orada oynadığımız için üstüne para vermeliler biz olmasak o stad çürür
Toprak yol aslında benim tercihim trafiğe takılmayayım diye yaptım değilse normal yolda var ama trafik yoğun. Ama gerçekten ulaşım çok sıkıntılı neyle gidersen git aynı

Çevrimdışı Efe

Numaralida alani baya actilar 2 gun icinde çakılı dokulup grobetonu atilabilir zaten azcik yer kaldi eski acik arkasi ve numaralu son bolum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Salı gunude geldi hee kaldi 3 gun heyecan dorukta   :icool: biletler tukensede rahatlasak parasal yönde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

Toprak yol aslında benim tercihim trafiğe takılmayayım diye yaptım değilse normal yolda var ama trafik yoğun. Ama gerçekten ulaşım çok sıkıntılı neyle gidersen git aynı
yok hocam sizi anlıyorum anlıyorum da 2014 yılında ismi olimpiyat stadı olan bir stada insanların bu şekilde adeta yeni yollar icad ederek ulaşabilmesini anlayamıyorum. Tam bir rezillik

Çevrimdışı ilhan mansız

Salı gunude geldi hee kaldi 3 gun heyecan dorukta   :icool: biletler tukensede rahatlasak parasal yönde
bazı yerlerde bilet kuyrukları var. İnşallah tükenecek

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bu arada bugün korkunç bir sıcak var Allah emekçilerimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Çevrimdışı quentine83

bilet satışları şuan toplamda kaç civarında...?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

bilet satışları şuan toplamda kaç civarında...?
belli degil bilet sayısı resmi rakamlar açıklanmadı satışlar devam ediyor pazartesi resmi satışlarda bilgi verilir  :ok:

Çevrimdışı Efe

Bilet sayısı ancak salı gunu ortaya cikar tam anlamiyla
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yeniinönü twitter senden fotoğraf bekliyoruz bugün.

Çevrimdışı melofaz

Büyük başkan için en azından burdaki maçta arsenali yıkacaz taraftarımıza ve oyuncularımıza inancım tam.Ne olusa olsun kazanacagız bu maçı 80 bin kartal'da bu olaya şahit olacak ALLAH'ın izniyle...
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 16:39:51 melofaz ]
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Efe

Yeni ınönü şöyle tam sahayı gösteren bi foto koysa harika olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı axioma

@bjk_mabet burda olsada sorsak. Eski açıkta işler yavaş mı gidiyor yoksa bize mi öyle geldi. yavaşlık varsa sebebini söyleyese keşke.

Etiketler: