Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351428 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

stad mayis ayinda mac oynanacak seviyede hazir olut merak etmeyin tam bitisi 2 ay daha surer o kadar
@Efe 3 ayda kasım ayında yanı numaralı bitermi hafif hızı artırırsak biter  :clever:
numaralı bitti mi direk çatıya başlanacak neded olsa prekastlar için büyük vinç geldiginde hızlıca yapılır işler  :upto:
ince işçilik hızı önemli ve elektrik işi de yapılması lazım mayıstan önce de biter mart sonu insan ilk haftası gibi pek birsey kalmadı çatı imalatı yapılıyor sonuçta  :director:

Çevrimdışı Serkan7738

@Efe evet söylemişti ama çok oldu söyleyeli hatta hatırladığım kadarıyla söylediği zaman bu hafta gelecek dedi diye hatırlıyorum 8 parça halinde gelip saha içinde birleştirilecekti ama maliyetten dolayı bunu da değiştirmiş olabilirler

Çevrimdışı ilhan mansız

evet katılıyorum şık olmadı orası bir cenaze yeriydi ama ben orda Beşiktaş taraftarı gördüm her hangi bir gurup görmedim
hedef göstermeyin yönlendirme yapmak yanlış mesela orda sefaköy kartalları diye yazıda yazılmış bu forumun çoğunlunundastad ismi konusunda fikri aynı
belkide içimizden insanlarda vardı orda ama bir cenazede konuşan Beşiktaş başkanının sözünü kesmek büyük saygısızlıktır kim yaparsa
yapsın kişiye saygın yoksa makama olsun oda yoksa cenazeye saygın olsun neyse bu konuyu uzatıp başlığı sıkıntıya sokmayalım.
Necmi hocam daha önce de yazdım. Benim yazılarımın herhangi bir grup ile ilgisi yoktur. Birilerinin klasik oyunlarına devam ederken binlerce Beşiktaşlı da oyunlarına alet etmeye çalıştığını üzülerek görüyorum. Bu klüp tamamen kendi imkanlarıyla stad yapmaya çalışırken ve başkan onursal Başkan'ın naaşı önünde konuşurken Seba koysana diye bağırmak çok ucuz bir hareket ve bence kesinlikle kasıtlı. Ayrıca stad konusunda birşey söylemek istiyorum. Bu yıl kombine alarak çok doğru bir karar verdiğimi düşündüm. O stadda 800 liraya bir sezon maç izlemek bile bence çok makul bir fiyat olarak görülecek. Oysa bu yıl alınan kombineler olimpiyatı da kapsıyor. İki yıl boyunca Beşiktaşo nasıl izlerim? Nasıl bilet alırım? Bilet fiyatları acaba ne olur derdi kalmadı

ysariusta

• Ziyaretçi

Divanda stadın 3 aydır yavaşladığını söylediler, Fikret Başkan ilk gün ki hızımızla devam ediyoruz dedi. Çift vardiya çalışılabilirdi ancak maddi nedenlerden dolayı olmadı.

Çevrimdışı ilhan mansız

Divanda stadın 3 aydır yavaşladığını söylediler, Fikret Başkan ilk gün ki hızımızla devam ediyoruz dedi. Çift vardiya çalışılabilirdi ancak maddi nedenlerden dolayı olmadı.
başkan açılış tarihine dair birşey söyledi mi?

Çevrimdışı Efe

@Efe evet söylemişti ama çok oldu söyleyeli hatta hatırladığım kadarıyla söylediği zaman bu hafta gelecek dedi diye hatırlıyorum 8 parça halinde gelip saha içinde birleştirilecekti ama maliyetten dolayı bunu da değiştirmiş olabilirler

Eğer o vinc uzanabiliyorsa sorun yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Aynen Mustafa abi 2-3 gündür çalışmalar umut verici. 1 hafta içinde daha da hızlanacağını düşünüyorum :tabe: @aktar_ismail abinin de şefliğiyle beraber Obitaş atağa kalktı  :lol:
Denetimlerim devam ediyor merak etmeyin  :lol:

Çevrimdışı Tolga

BU GİDİŞLE YARINA BİLET KALMICAK :)
bilet satışı iyi gidiyor gerçekten de nazar değmesin :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı scape_bjk

Ankarada izdiham varmış biletlere :ok:

Çevrimdışı Anıl

Denetimlerim devam ediyor merak etmeyin  :lol:
Obitaşı bile hızlandırdın ya İsmail abi senden herşey beklenir valla  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Ankarada izdiham varmış biletlere :ok:
sahalarda görmek istediğimiz hareketlerden  :evillol: :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

başkan açılış tarihine dair birşey söyledi mi?
söylemedi. ben başka gecikme olmayacak açıklamasına sığınıyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

stadın full olacağını düşünüyorum. Feyenord maçı da55.000 di. İnşallah galip geliriz

Çevrimdışı Efe

Biletlerin yarisi bugun yarisida yarin satilir ve biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

statta son dönemde bir hızlanma var inş daha da hızlanırız :)

Çevrimiçi Rasim

Önce bu kulübü sıfırdan bu noktalara getiren o büyük adamı gönderdiler,

Sonra onun yerine gelen ve kulübü kağıt-kalemle yönetilmekten (Efsane başkan bildiği gibi yönetmek isterdi) çağdaş bir yönetime geçirip, mali yapısını iyice güçlendirmek yolunda adımlar atan Bilgili'yi gönderdiler, hem de bu sefer küfürlerle,

Sonra hepimizin unutmak istediği, Beşiktaşlılık duruşuyla ilgisi olmayan Demirören'e nedense yıllarca tahammül ettiler.. Artık bardak çoktan taşmıştı ki nihayet (artık çıkarlarına uymamaya başladığı için) bi zahmet tepkiler başladı.. Yıllarca savunmaları da hazırdı.. Biz başkan gönderemeyiz, buna karar verecek olan kongredir. Halbuki önceden çok da rahat göndermişlerdi.

Ardından hiç kimsenin başkan olmak istemediği (bugün tersini yedirmeye çalışsalar da durum buydu) tekrar batağa saplanmış, kayyuma devredilme aşamasına gelmiş kulübe Fikret Orman başkan oldu. Arkadaşlarıyla çalıştı, çabaladı, doğrular yaptı, hatalar yaptı ama sonuç olarak kulübü o kötü durumdan, kendi stadını yapan, borçlarını düzene sokmuş, birbirinden büyük sponsorluk anlaşmaları yapan bir hale getirdi. Az önce Futbol Mundial'de konu Beşiktaş'tı. Gururla izledim.

Şimdi çıkarlarına ters düştüğü için Orman'ı da göndermeye çalışıyorlar. Halbuki onlara istediklerini verse Demirören'de olduğu gibi yıllarca hiç bir şey demeden otururlardı. Ama o bunu kabul etmedi.

Ve son olarak bugün efsane başkanımız için ilk golü attığı stadda anma töreni düzenlenirken konuşmasını tezahuratla kesme saygısızlığı gösterdiler. Sanki o bilmiyor bu stada Süleyman Seba isminin verilmesini herkesin istediğini.

Biliyorum birçoğunuz bu grubu çok seviyorsunuz.. ben de çok severdim.. ama artık gerçekleri görmek gerekiyor.. veya onların kendilerine bir çeki düzen vermesi lazım.. nerede neyi yapacaklarını bilmeliler ve beşiktaş sevgisini herşeyden önde tutmalılar.

Not: Bunu nereye yazacağımı bilemedim. Çarşı veya taraftarla ilgili bir başlık bulamadım ve Çarşı ruhunu benimsemiş taraftara değil sözüm. Başlarındaki bir grup çıkarcıya.
Altina imzami atarim ellerine saglik!
Beşiktaş!

Çevrimiçi kahyaoglueren

''kimmiş bunlar kesin konuştuğuna göre tanıyorsun birde Bedava dediğiniz sponsor biletleri gene olacak ve gene insanlar girecek
bunlar bedava bilet değil sponsorlar para ödüyor onun için yöneticilerde bilet verdimi parasını ceplerinden ödüyorlar maliye her biletin
peşine düşüyor kayıt dışı giriş kulübün vergi kaçırması anlamına gelir''

Bak üstteki mesaj senin.

Dediğim gibi anlama sıkıntın var. Forzayı değil ''Forza'da'' yazan adamlar demiştim. O kişiler şu an forza'da yazar bile değiller yani kimseyi ''maksatlı'' şekilde saldırmıyorum.

Bedavacı yok demişsin bedavacılar var diye cevap yazmışım, senin anlayabilceğin en kısa özeti bu. Hala daha kafana göre cevap yazacaksan devam et. Uğraşamayacağım artık.

Belhanda kesin demiştin ilk mesajında.Hatta gelmezse kaydımı silerim giderim demiştin.Sözünü tutucak mısın sen ilk önce onu söyle.sözünü tutsan iyi olucak

Çevrimdışı scape_bjk

Altina imzami atarim ellerine saglik!
Aynı düşünceleri bende paylaşıyorum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

stadın full olacağı kesin maça nasıl gireceğiz acaba bir de dönüş çilesi var kesin 3 te ancak döneriz eve  :bawling:

Çevrimdışı Efe

Belhanda kesin demiştin ilk mesajında.Hatta gelmezse kaydımı silerim giderim demiştin.Sözünü tutucak mısın sen ilk önce onu söyle.sözünü tutsan iyi olucak

Tartısma baslar baslamaz mesajlar silinmeye baslayacak muhabbet cafede tartisiniz
http://besiktasarena.com/index.php?topic=336.750
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 14:51:15 SaLVaDoR ]
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

prekastlarda bugün biraz hamle oldu gibi şu üst katlar bitince harika görünecek kapalı acaip heyecanla ve merakla bekliyorum hadi sarı gız biraz daha gayret  :lol:

Çevrimdışı ilhan mansız

stadın full olacağı kesin maça nasıl gireceğiz acaba bir de dönüş çilesi var kesin 3 te ancak döneriz eve  :bawling:
arabayla gitmeyin arabayla ghidiyorsanızz bir metro durağı yakınına parkedin. Mahmutbey vs. Çok rahatça dönebilirsiniz

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: