Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8350701 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

o sprey yazıyı bende gördüm de, eeee nolmuş yani dedim geçtim. Bu kadar konu yaparsak mühimmiş gibi olur. Orada yazı kalsa n'olur kalmasa n'olur. Sefaköy'den olsa n'olur arkadaşlar, Kadıköy'den olsa n'olmuş. Bu kadar konu olmasına gerek yok, fasülye kadar nimet değil ya dünyaya!

Çevrimdışı asi_kartal

Eski acikda bi gelisme mi var kacirdim olayi  :sevinc
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı FARUK

eski açıkta üst kat için alttan gelen kolon işaretlediğim yerden başlıyor ona kadar arkadaki sütunlara tutunacaktır testereler

Çevrimdışı ozan062

Bizde sakat çok testere kirişlerin üzerinde düz yolda yürüyormuş gibi yürüyorlar :D

yani bu gosteriyorki ikinci katlardan asagı ucuslar yasanacak:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Şu eski açığın bittiğini bi göreydik iyiydi  :D

Şu eski açığın bittiğini bi göreydik iyiydi  :D
Kaç aydır beklentilerimiz öteleniyor malesef, üst katlara hızlı başladılar dedin ama orada kaldılar Mustafa  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kaç aydır beklentilerimiz öteleniyor malesef, üst katlara hızlı başladılar dedin ama orada kaldılar Mustafa  :D

Aynen abi 8 kolon betonladı üst katta 4 adette hazırlanıyordu. Bakalım önümüzdeki hafta ne derece hızlanacaklar göreceğiz.

Çevrimdışı Efe

Eski acik arka tarafta alinan hafriyat araka tarafi numaraliya dondurmeye yetecekmi bakalim ne yapacaklar metak ediyorum numaralimi  yaklasacak eski aciga eski acik arka tarafmi yaklasacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski acikda bi gelisme mi var kacirdim olayi  :sevinc

Şimdilim yok diyelim ay sonuna dogru tekrar bakariz yapima gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Özel mesaj yollayıp, mesajımı silmişsin ve üstelik olmayan mesaja cevap yazmışsın.. yazdıklarını okuyunca da kendimden şüpheye düştüm. Başka birisine yazdın zannetim ilk okuduğumda.

Kimse beleşci değil minvalindeki mesajına isim ya da hedef belirtmeden doğruluğu  kanıtlı bir şekilde cevap yazdım ama alakasız şeyler görüyorum şu an.

Üstelik eleştirdiğim kişileri " beşiktaş taraftarı" sıfatını kullanarak ısrarla genelleştirmek istiyorsun ama ben de ısrarla bu kişilere beşiktaş taraftarı demiyorum. Yani beşiktaş taraftarı ekseninde değil yazdıklarım. Öyle bir genellemeyi sen yapıyorsun sadece.

Yanlış anlama ama ciddi olarak anlama sıkıntın var. Forum yöneticisi olmak canının istediği gibi anlamak ya da istediğin mesajı silmekse zaten en büyük saygısızlığı sen yapıyorsun beşiktaş taraftarına.

Bi de siyaset filan demişsin, komik olma; bedava biletle neyin siyasetini yaptım. Bu nasıl bir absürt ithamdır anlayamadım.

Ben çok net bir şekilde olanı yazmıştım. Bunlar yeni bir şeyler değildi maça giden herkesin bildiği şeyler..

Ama sen bayağı bir rahatsız oldun bundan. Ya bilgisizsin ya da onlardan birisi. Ben ilkine inanmak istiyorum.

Kolay gelsin.
hangi olmayan mesajına cevap yazdım bir gösterde bileyim benim seni alıntıladığım mesaj varmı ben mesajını sildim özeldende nedenini
yazdım forumdada senin mesajına yönelik konuşma yapmadım
her zaman söylediğim gibi burası forza değil ve burda forzanın abileri yok forzanın abilerine bir şey söyleyeceksen bunu gidip
orda yapacaksın burası bunun yeri değil burdan taraftar guruplarına veya taraftarlara saldırı niteliğinde olan her mesaj silinir tekrar söylüyorum
burası forza değil forzayla derdi olan burda çözmeyecek gidecek o forumda çözecek burda yazarsa mesaj silinir Burda gurup ayırmaksızın
hiç bir taraftarımıza hakaret ve aşağılayıcı kelime kullanılmasına izin yok ve sen bunu kasıtlı yapıyorsun daha öncede transfer forumunda
yazdığın bir mesaj yüzünden uyardım maksadın açık ve burda buna müsade edilmeyecektir gurup ismi verip ve direk liderlerine hakaret ediyorsan
olayı kişiselleştiriyorsun ortadaki konu prekastlara yazı yazmak bunu yapan imza atmış sefaköy kartalları sende bu konuşmanın ortasına giriyorsun
direk forzayı isimlendirerek aşağılayıcı yazı yazıyorsun bunun adı olayı manüpile etmektir art niyetliliktir burda bu forumu ayakta tutmak için
emek harcayan insanları hiçe sayıp forumu baltalamaya çalışırsan evet rahatsız olurum
@Özay

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Beşiktaş'ın Divan Kurulu'nda açıklanan borcu 702 milyon TL..
Mevcut alacaklar düşünce net borç 595 milyon TL..
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimiçi Necmi

keşke bizim çatı da arsenalin ki gibi tribünlere yakın olsa müthiş akustik olurdu ;fakat bizim ki tribünlere 7 metre kadar uzakmış maalesef
belkide 4 metre uzaktır :D

Çevrimdışı Anıl

Fazla gibi görünüyor ama hem geçen seneden farklı döviz kurları, hem de stad yapımı için bu borçların artması normal :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Divan Kurulu toplantısını izliyorum. Bazı konuşmacılardan daha bilgili adamlar bu forumda....

Çevrimdışı FARUK

numaralı temeline alan açmak için çalışma var arada bırakılan yola kadar genişleyecek anlaşılan

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

sportif başarı şart.bu borcu ödemenin tek yolu bu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı asi_kartal

Heyecan yapmayın beyler 4 mt olarak güncellendi zaten 1 hafta felan oldu ama en iyisi bekleyip görmek.
Şuan aktif tartışma Eski Açık üst kat  :naughty:
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 12:57:08 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Oktay

borç yiğidin kamçısıdır demiş atalarımız mevzu borç değil borcu çevirmek yoksa 10 milyon borcun olup çeviremiyeceğine 800-900 milyon borçun olsun ama çevir... akıllı  ve kalıcı yatırım yalılşacaksa ve yaptığın borçsana misliyle dönecekse borçlanmadan korkmayacaksın :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Özay

hangi olmayan mesajına cevap yazdım bir gösterde bileyim benim seni alıntıladığım mesaj varmı ben mesajını sildim özeldende nedenini
yazdım forumdada senin mesajına yönelik konuşma yapmadım
her zaman söylediğim gibi burası forza değil ve burda forzanın abileri yok forzanın abilerine bir şey söyleyeceksen bunu gidip
orda yapacaksın burası bunun yeri değil burdan taraftar guruplarına veya taraftarlara saldırı niteliğinde olan her mesaj silinir tekrar söylüyorum
burası forza değil forzayla derdi olan burda çözmeyecek gidecek o forumda çözecek burda yazarsa mesaj silinir Burda gurup ayırmaksızın
hiç bir taraftarımıza hakaret ve aşağılayıcı kelime kullanılmasına izin yok ve sen bunu kasıtlı yapıyorsun daha öncede transfer forumunda
yazdığın bir mesaj yüzünden uyardım maksadın açık ve burda buna müsade edilmeyecektir gurup ismi verip ve direk liderlerine hakaret ediyorsan
olayı kişiselleştiriyorsun ortadaki konu prekastlara yazı yazmak bunu yapan imza atmış sefaköy kartalları sende bu konuşmanın ortasına giriyorsun
direk forzayı isimlendirerek aşağılayıcı yazı yazıyorsun bunun adı olayı manüpile etmektir art niyetliliktir burda bu forumu ayakta tutmak için
emek harcayan insanları hiçe sayıp forumu baltalamaya çalışırsan evet rahatsız olurum
@Özay

''kimmiş bunlar kesin konuştuğuna göre tanıyorsun birde Bedava dediğiniz sponsor biletleri gene olacak ve gene insanlar girecek
bunlar bedava bilet değil sponsorlar para ödüyor onun için yöneticilerde bilet verdimi parasını ceplerinden ödüyorlar maliye her biletin
peşine düşüyor kayıt dışı giriş kulübün vergi kaçırması anlamına gelir''

Bak üstteki mesaj senin.

Dediğim gibi anlama sıkıntın var. Forzayı değil ''Forza'da'' yazan adamlar demiştim. O kişiler şu an forza'da yazar bile değiller yani kimseyi ''maksatlı'' şekilde saldırmıyorum.

Bedavacı yok demişsin bedavacılar var diye cevap yazmışım, senin anlayabilceğin en kısa özeti bu. Hala daha kafana göre cevap yazacaksan devam et. Uğraşamayacağım artık.

ysariusta

• Ziyaretçi

Demek ki bir tek ben görmemişim BJK TV deki saçmalığı. Süleyman Seba'nın ölüm haberini ben öğrenip BJK TV yi açtım, Feyenord maçı lay layı vardı. Divanda şimdi konu edildi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kapalı üst kat prekastlar çok yavaş gidiyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Demek ki bir tek ben görmemişim BJK TV deki saçmalığı. Süleyman Seba'nın ölüm haberini ben öğrenip BJK TV yi açtım, Feyenord maçı lay layı vardı. Divanda şimdi konu edildi
Yorumsuz...!

Etiketler: