Bu tek tük bir şey değil ki ben tüm zarar verenlerden bahsediyorum bu bir örnek.Maça gelip küfreden adamda Beşiktaş'a zarar veriyor,korsan ürün alanda bu manteliden kurtulmak gerek böyle taraftara ihtiyacımız yok.
elbette olmaması gerekiyor ama üzümü çöpünden ayırmak gerekir bak konunun ne olduğunu anlamadan
senin bir sözünle forzaya laf çakıldı birde kesin konuşuyor sefaköy kartallarıyla forzanın ne alakası varsa
ne kadar meraklısınız Beşiktaş taraftarını kötülemeye münferit olayları taraftara mâl etmek yanlış
ben geçen sene maçların çoğuna gittim dediğiniz gibi küfür olmuyor doğru bir maçta 30-40 kişilik bir gurup vardı
hiç birininde yaşı yirmi yoktu yönetime küfür etmek için geldikleri belliydi ve batı tribünündeydiler belliki yönetime
yakın bir noktada ellerine bilet verilmiş küfür ettirmek için aslında taraftara değilde kendisini Beşiktaşın abileri sanan o kongre
dinolarından Beşiktaşın temizlenmesi gerekiyor Beleşçiler diyenler şunu hiç dile getirmiyor bu bileti alan değil veren suçludur.
bir spor yasamız var gs maçında olanlardan kimse neden yargılanmadı göz altına alınıp ertesi gün bırakılanların kimlikleri bile
açıklanmadı olay örtbas edildi bunları açıklasınlar Beşiktaş taraftarına çamur atmadan önce
o yüzden buraya gelip mahalle baskısı yapmayın ben burda birilerinin Beşiktaş taraftarı üzerinden siyaset yapmasına müsade etmem
Beşiktaşı seven bütünü sever bizim ortak paydamız Beşiktaştır Eleştirin sözüm yok ama işin içine ima yoluyla bile aşağılama hakaret
yapamazsınız hiç kimsenin Beşiktaş taraftarına beleşçi sarhoş tinerci gibi kelimeler kulanmasına izin vermem söylerse kanıtlamak zorunda
kanıtlayamazsa burda yeri olmaz önce Beşiktaşın tüm değerlerine saygı göstermeyi öğreneceğiz ondan sonra yanlış gördüklerimizi birlikte eleştireceğiz
Beşiktaşlı olmak bunu gerektirir. sözüm sana değil genele konuşuyorum.