Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8349548 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

herkese iyi geceler yarın bol demirli betonlu bi gün olsun  :naughty:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

1.foto 12.08.2014 2.foto 13.08.2014 3.foto 15.08.2014 gününe ait sütunun önündeki bölüme kendi kalıbı konmuş yani önüne herangibi demir vs konmamış bakalım o kalıbı kaldırıp ne yapacaklar çok merak ediyorum :D
benim verdiğim mi seninkiler mi _?  :alala:
kardeş payı görmedikleriniz devam edem :) dönerim

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Olmuyor abi işte olmuyor bu mantelite bu kafa yapısındaki taraftarla olmuyor sen niye gidip prekasta sprey boyayla yazı yazıyorsun ulan o prekastların üzerinde maçı izleyecek olan yine biziz adam gidip spreyle yazı yazıyor.Bizim taraftarımız kadar kulübüne zarar veren taraftar yok gerçekten bu mantelitedeki adamlar artık bu işleri bıraksın çok ayıp oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Olmuyor abi işte olmuyor bu mantelite bu kafa yapısındaki taraftarla olmuyor sen niye gidip prekasta sprey boyayla yazı yazıyorsun ulan o prekastların üzerinde maçı izleyecek olan yine biziz adam gidip spreyle yazı yazıyor.Bizim taraftarımız kadar kulübüne zarar veren taraftar yok gerçekten bu mantelitedeki adamlar artık bu işleri bıraksın çok ayıp oluyor.
nereye ne yazısı yazılmış söyleyip duruyorsun :alala: bir resim koyda görelim :tabe:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

merak etme kardesim, onu yapan kisi kesinlikle zamaninda stada bedava girenlerdendir, ama dönem bitti, bu kisiler birdaha stada girmezler zaten, bedavacilar bundan sonra giremeyecekler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

nereye ne yazısı yazılmış söyleyip duruyorsun :alala: bir resim koyda görelim :tabe:

Sefaköy Kartalları yazdıklarında ellerine ne geçti @Necmi abi

Çevrimdışı Anıl

Daha Mustafa abi resimleri ilk paylaştığında farkettim ama zaten canımız sıkkın diye paylaşmak istemedim, ama sonuna kadar haklısınız bizim taraftarımız kadar kendi kulübüne zarar veren yoktur  :iscrewy:

Çevrimiçi Necmi

merak etme kardesim, onu yapan kisi kesinlikle zamaninda stada bedava girenlerdendir, ama dönem bitti, bu kisiler birdaha stada girmezler zaten, bedavacilar bundan sonra giremeyecekler.
kimmiş bunlar kesin konuştuğuna göre tanıyorsun birde Bedava dediğiniz sponsor biletleri gene olacak ve gene insanlar girecek
bunlar bedava bilet değil sponsorlar para ödüyor onun için yöneticilerde bilet verdimi parasını ceplerinden ödüyorlar maliye her biletin
peşine düşüyor kayıt dışı giriş kulübün vergi kaçırması anlamına gelir

Çevrimdışı ALI RIZA

prekast ona montalayacaksın diyeceksin temizle bizim tarafatarımız olmuyor resmen olmuyor emekçilere saygısı olsun yazanın klube saygısı yoksa

Çevrimdışı TØLGA

benimde dikkatimi çekti akşam yazdımda kimseden ses seda çıkmadı bu prekastlar ne olcak şimdi boyanabiliyormu??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

bir kendini bilmez gelmiş yazı yazmış ve buna karşılık bütün Beşiktaş taraftarına çamur atıyorsun olurmu bu
bu tip insanlar her takımda var ve olmaya devam edecekler bize özgü bir şey değil kelimelerinizi doğru kullanın onu yazan emin ol
bir gram Beşiktaşlılık ruhu taşımıyordur oraya sıprey boyayla gelmiş birinden ne bekliyorsun kuş beyinli eziğin tekidir her Beşiktaşlıyım
diyen Beşiktaşlı olmuyor malesef

Çevrimdışı murat

benimde dikkatimi çekti akşam yazdımda kimseden ses seda çıkmadı bu prekastlar ne olcak şimdi boyanabiliyormu??
basınçlı su ile temizlenebilir.

Çevrimdışı TØLGA

inş. abi benim pek ümidim yok basınçlı sudan yana ama mabeti yakalarsak soralım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

boya sökücüler var temizlenir ama bunu yazarken çevresinde hiçmi Beşiktaşlı yoktu

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

bir kendini bilmez gelmiş yazı yazmış ve buna karşılık bütün Beşiktaş taraftarına çamur atıyorsun olurmu bu
bu tip insanlar her takımda var ve olmaya devam edecekler bize özgü bir şey değil kelimelerinizi doğru kullanın onu yazan emin ol
bir gram Beşiktaşlılık ruhu taşımıyordur oraya sıprey boyayla gelmiş birinden ne bekliyorsun kuş beyinli eziğin tekidir her Beşiktaşlıyım
diyen Beşiktaşlı olmuyor malesef

Bu tek tük bir şey değil ki ben tüm zarar verenlerden bahsediyorum bu bir örnek.Maça gelip küfreden adamda Beşiktaş'a zarar veriyor,korsan ürün alanda bu manteliden kurtulmak gerek böyle taraftara ihtiyacımız yok.

Çevrimdışı Haldun

keşke bizim çatı da arsenalin ki gibi tribünlere yakın olsa müthiş akustik olurdu ;fakat bizim ki tribünlere 7 metre kadar uzakmış maalesef

Çevrimiçi Necmi

Bu tek tük bir şey değil ki ben tüm zarar verenlerden bahsediyorum bu bir örnek.Maça gelip küfreden adamda Beşiktaş'a zarar veriyor,korsan ürün alanda bu manteliden kurtulmak gerek böyle taraftara ihtiyacımız yok.
elbette olmaması gerekiyor ama üzümü çöpünden ayırmak gerekir bak konunun ne olduğunu anlamadan
senin bir sözünle forzaya laf çakıldı birde kesin konuşuyor sefaköy kartallarıyla forzanın ne alakası varsa
ne kadar meraklısınız Beşiktaş taraftarını kötülemeye münferit olayları taraftara mâl etmek yanlış
ben geçen sene maçların çoğuna gittim dediğiniz gibi küfür olmuyor doğru bir maçta 30-40 kişilik bir gurup vardı
hiç birininde yaşı yirmi yoktu yönetime küfür etmek için geldikleri belliydi ve batı tribünündeydiler belliki yönetime
yakın bir noktada ellerine bilet verilmiş küfür ettirmek için aslında taraftara değilde kendisini Beşiktaşın abileri sanan o kongre
dinolarından Beşiktaşın temizlenmesi gerekiyor Beleşçiler diyenler şunu hiç dile getirmiyor bu bileti alan değil veren suçludur.
bir spor yasamız var gs maçında olanlardan kimse neden yargılanmadı göz altına alınıp ertesi gün bırakılanların kimlikleri bile
açıklanmadı olay örtbas edildi bunları açıklasınlar Beşiktaş taraftarına çamur atmadan önce
o yüzden buraya gelip mahalle baskısı yapmayın ben burda birilerinin Beşiktaş taraftarı üzerinden siyaset yapmasına müsade etmem
Beşiktaşı seven bütünü sever bizim ortak paydamız Beşiktaştır Eleştirin sözüm yok ama işin içine ima yoluyla bile aşağılama hakaret
yapamazsınız hiç kimsenin Beşiktaş taraftarına beleşçi sarhoş tinerci gibi kelimeler kulanmasına izin vermem söylerse kanıtlamak zorunda
kanıtlayamazsa burda yeri olmaz önce Beşiktaşın tüm değerlerine saygı göstermeyi öğreneceğiz ondan sonra yanlış gördüklerimizi birlikte eleştireceğiz
Beşiktaşlı olmak bunu gerektirir. sözüm sana değil genele konuşuyorum.

Çevrimdışı sallapati

arkadaşlar şu stad ismi konusunu kapatmalıyız bence. en azından bu başlıkta. belki komplo teorisi diyebilirsiniz ama ben bu tartışma üzerinden Fikret başkan ve yönetimini yipratma kampanyası güdülmeye çalışıldığını düşünmeye başladım. malum 300 milyon tl gibi bir rakam var ortada. stad isminin değişmesinin çok zor olduğunu herkes biliyor. yoksa kim istemezki Süleyman SEBA nın isminin o statta. korkum o ki vodafone bunu kabul etmeyecek ( inşallah yanıltırlar ) ve birileri çıkıp yine Fikret başkana sallayacak. hemde utanmadan SEBA nın hatırasını kullanarak.

dikkat ederseniz birileri sürekli sivri laflarla bu konuyu dillendirip duruyor. hatta büyüklerimizi, Beşiktaşın atalarını yarıştıranlar var. çok yazık. hiç birşey öğrenememişler onlardan. aman dikkat beyler. sanki birileri son zamanlarımızda wow da olduğu gibi hususi sinirlerimizle oynuyor. aman dikkat...

ben stada ilk kepçe vurulup harfiyat manyağı olduğumuz, fore kazıkları sayıp "şu kazıkların güzelliğine bak :lol:" dediğimiz, mabed in gizemini çözmeye çalıştığımız günlerden beri bu forumu takip ediyorum.  wow un galatasaraylı adminlerine gıcıklığımdan aktif katılım sağlamıyordum. şükür ki kardeşlerim böyle bir platformda topladılar bizi. elinize emeğinize sağlık Allah razı olsun. bize de her türlü katkı yapmak düşer.

hepinize bursa dan selamlar.

+1903

Çevrimdışı Özay

@Necmi

Özel mesaj yollayıp, mesajımı silmişsin ve üstelik olmayan mesaja cevap yazmışsın.. yazdıklarını okuyunca da kendimden şüpheye düştüm. Başka birisine yazdın zannetim ilk okuduğumda.

Kimse beleşci değil minvalindeki mesajına isim ya da hedef belirtmeden doğruluğu  kanıtlı bir şekilde cevap yazdım ama alakasız şeyler görüyorum şu an.

Üstelik eleştirdiğim kişileri " beşiktaş taraftarı" sıfatını kullanarak ısrarla genelleştirmek istiyorsun ama ben de ısrarla bu kişilere beşiktaş taraftarı demiyorum. Yani beşiktaş taraftarı ekseninde değil yazdıklarım. Öyle bir genellemeyi sen yapıyorsun sadece.

Yanlış anlama ama ciddi olarak anlama sıkıntın var. Forum yöneticisi olmak canının istediği gibi anlamak ya da istediğin mesajı silmekse zaten en büyük saygısızlığı sen yapıyorsun beşiktaş taraftarına.

Bi de siyaset filan demişsin, komik olma; bedava biletle neyin siyasetini yaptım. Bu nasıl bir absürt ithamdır anlayamadım.

Ben çok net bir şekilde olanı yazmıştım. Bunlar yeni bir şeyler değildi maça giden herkesin bildiği şeyler..

Ama sen bayağı bir rahatsız oldun bundan. Ya bilgisizsin ya da onlardan birisi. Ben ilkine inanmak istiyorum.

Kolay gelsin.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 05:11:26 Özay ]

Çevrimdışı Emre.Guler

Geriye dönük sayfaları okumadım mustafanın resemlirene bakıyordum da bu resimde sağ arkada bir kolonun üstü küfeki kaplanmış gibi geldi bana dış cephe kaplama işi başladımı ki? (Sorulduysa kusura bakmayın)

Çevrimdışı Abdullah

Geriye dönük sayfaları okumadım mustafanın resemlirene bakıyordum da bu resimde sağ arkada bir kolonun üstü küfeki kaplanmış gibi geldi bana dış cephe kaplama işi başladımı ki? (Sorulduysa kusura bakmayın)

Mabet bayramdan sonra başlayacak demişti dün fiilen başlamış olduğunu da görmüş olduk :ok:

Çevrimdışı FARUK

daha net görebilirsiniz burda hocam.

hatta fotoshop la birisi tüm kolonu kaplayabilirse güzel olur :D

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı FARUK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Etiketler: