Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8372521 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta dozer duruyor ama aktif degil numaralida hafriyat suruyor ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hic2222

uzun süre girmeyince aradaki sayfalar oku oku bitmiyor yazan oldumu acaba o kırmızı uzun demirler ne işe yarıyormuş
Üstad bazı kolonların içlerine konulacakmış. Nereye ve ne maksatla olduğu konularında bilgiyi mabet bugün verecekmiş.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tayfun

cümleten günaydın,sabah sabah inşaat izlemeceye hoşgeldiniz...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Numralida haftaya bugun temel atilirsa cok iyi ama ay sonu daha muhtemel gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sadece mabetin bilgi verecegi bi baslik acildi bilgiler ordan takip edilecek artik ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese Günaydın, kapalının temelinin atılacağı hafta olması dileğiyle iyi haftalar.    ;)
Abi numaralının :) Ne içtiyseniz hala kendinize gelememişsiniz :)

ya ben niye böyle yapıyorum ya allah allah, :) sağolasın

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı umutdogan62

Herkese Günaydın, kapalının temelinin atılacağı hafta olması dileğiyle iyi haftalar.    ;)
Abi numaralının :) Ne içtiyseniz hala kendinize gelememişsiniz :)
ya ben niye böyle yapıyorum ya allah allah, :) sağolasın
rica ederim abi. aklınız hep kapalıda galiba :) bitsede görsem misali.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı CanEmre

Kapalıda ortadaki çıkış yanına prekastlar yerleştiriliyor yanlış görmüyorsam...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı tayfun

Kapalıda ortadaki çıkış yanına prekastlar yerleştiriliyor yanlış görmüyorsam...
ben göremedim ama ytongları baya çekmişler oralardan,yakındır herhalde prekast döşeme.

Çevrimdışı serti67

gunaydın necmı abı bız burdan soruyoruz mabet bılgı kısmındanmı cevaplıcak ole bı oraya bı buraya olmazmı benmı yanlıs anladım yada gunluk bılgılerı ozet orayamı gecıcek
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Zoro

yaaaa cahilliğime verin mabet forumun neresinde bilgi veriyor

Çevrimdışı Efe

Ana sayfadan vodafone arena basligina gir orda baslik var  ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Mabet'in şu ana kadar yazdığı mesajlara profilinden ulaşabilirsiniz.

http://www.besiktasarena.com/index.php?action=profile;area=showposts;u=4

Forumda sadece mabet'in paylaşım yapabileceği ve zaman buldukça bizi bilgilendireceği sadece onun mesaj gönderebileceği bir alan açılacaktır.

Çevrimdışı hic2222

yaaaa cahilliğime verin mabet forumun neresinde bilgi veriyor
Est.Üstad.
Başlık Ana Sayfada << Vodafone Arena Stadyum Projesi>> seçeneğine tıkladığında karşına geliyor.
DipNot:Henüz bir bilgi paylaşımı olmadı.

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı ZEKI

Selam arkadaslar yeni acik bitmis galiba. Numaralinin onunde bir tane kepce calisiyor. Onumuzdeki hafta numaralida insallah temel baslamis olur. Tek serit rampa nsallah sorun olmaz heleki yagmurlu havalarda.

Sezer, eneramo, serdar kurtuluşa toplam 30 trilyona yakın para harcamayı göze alanlar,
Şu inşaat işlerinde 1-2 kuruşun hesabını yapıyorlar. Obitaş'a 5 trilyona vereceğine, doğuş inşaat gibi kalite firmalara 10 trilyona ver, hem zamanında teslim ederler hem adam gibi yaparlar :)

Obitaş'a becereksiz diyenler o beceriksizi oraya getirenlere hesap sorsun.  ;D

Çevrimdışı hic2222

Sezer, eneramo, serdar kurtuluşa toplam 30 trilyona yakın para harcamayı göze alanlar,
Şu inşaat işlerinde 1-2 kuruşun hesabını yapıyorlar. Obitaş'a 5 trilyona vereceğine, doğuş inşaat gibi kalite firmalara 10 trilyona ver, hem zamanında teslim ederler hem adam gibi yaparlar :)

Başkana laf yok :)

Çevrimdışı hayatinsan

Sadece mabetin bilgi verecegi bi baslik acildi bilgiler ordan takip edilecek artik ;)
katılıyorum. sohbetiniz bol olsun tabi ama bilgi için gelenlere güzel bir kıyak olur :)

Başkana laf yok :)

Ben Fikret Orman'ı çok desteklerim, zor durumda elini taşın altına koydu.
Şu yaptığı çok önemli işte bazı hataları var, o hataların biri de budur.
Seviyoruz diye hiç mi eleştirmeyelim :) İnsan sevdiğini eleştirirmiş :)

Ayrıca başkanımız özeleştiri yapıp zaten bazı transfer hataları yaptıklarını söyledi, günü geldiğinde inşaat çalışmalarında yaptıkları hataları da delikanlı gibi açıklar.

Çevrimdışı Deniz

valla katiliyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: