Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341738 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

o yüzden biz bezen başkan için sabırlı olun derken şahsen süleyman sebaya yapılanlara şahit olduğumuz içindir... Q
@Necmi abi bilir fulya yokken kros yapmak için belgrat ormanına antraman yapmak için yeşilköydeki  hava harp okulunun sahasında gidiyodu takım ben melesef o günleride hatırlıyorum..
ama takım iyiydi işe yarıyordu  :alala: aslında şimdidemi belgrata çıkarsak belki faydası olur
tabiki akutta sonrasında oğuzhanı aramaya çıkar ama

Çevrimdışı megiddo

günlerdir uzak kaldım foruma ve ne yazık ki çok üzüntü verici bir olay nedeniyle girebildim foruma, her zaman sporcular, bilim adamları, sanatçılar, siyasetçiler vs. hayatını kaybeder hepsine üzülüyoruz tabiki, ama gerçekten Süleyman Seba'nın vefatı beni çok daha derinden vurdu, gerçekten bir eksilme bir kayıp hissediyorum, sanki benden biri sanki bir yakınım bir arkadaşım vefat etti, duyunca yıkıldım inanamadım, mekanın cennet olsun 'Süleyman BABA', seni unutursak kalbimiz kurusun!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

http://besiktasarena.com/index.php?topic=452.msg45409#new
Arkadaşlar onursal başkanımız için bir köşe oluşturduk bundan sonraki paylaşımları cenazeyi ve
vedalaşmamızı buradan yaparsak konunun arada kaybolmaması açısından çok daha iyi olacak
çok güzel yazılar paylaşımlar oluyor burda sayfalar arasında kaybolmasın oradan devam edelim
yanlız orasını eleştiri yeri gibi kullanmayalım kesinlikle alakasız her mesaj silinecektir..!
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2014, 18:15:46 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Arkadaşlar güvenlik önlemleri sebebiyle ve içimizde bulunduğumuz hassasiyet sebebiyle bugün fotoğraf çekemeyeceğim özür dilerim herkesten saygılar.
Budur işte Süleyman Seba'nn mirası.
Özür ne demek kardeşim. Canın sağolsun senin..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar güvenlik önlemleri sebebiyle ve içimizde bulunduğumuz hassasiyet sebebiyle bugün fotoğraf çekemeyeceğim özür dilerim herkesten saygılar.
neyin ozuru kardesim, Allah razi olsun hep cekiyorsun fotograflari zaten.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Doğrusunu yapmışsın sanırım yarın bazı "büyükler" gelecek diye etraf sıkıntılıdır.

Çevrimdışı doctore

ne kadar goygoycu bir milletiz.
hemen başladık stada ismini verelim, tribüne ismini verelim vs vs. Süleyman SEBA yı anlayamamanın ondan birşey öğrenememenin tezahürüdür bunlar. Beşiktaş a beş kuruş katkısı olmayıp her yerde en büyük Beşiktaşlıymış gibi bağıranlar ona buna sallayanlar beleşçiler çıkarcılar en çok konuşur, ömrünü bu kulübe vakfetmiş SEBA gibi ADAMLAR susar bu memlekette, susturulurlar...  o yaşasa yahu ne gerek var böyle şeylere derdi. bazılarının bilmediği, zayıflık olarak gördüğü bir erdeme sahipti çünkü. mütevazılık... ömrünü veripte bu kulübe, "biz ne yaptık ki" diyebilecek kadar asil ve mütevazı... şimdi düşünüyorumda "o futbolcu gelmezse kombine almam, şu adam giderse forma almam" diyenler. siz gerçekten Beşiktaşlı mısınız? bazen lanet olsun sizden bu kulübe gelecek faydayada, sizede diyorum ama sonra SEBA geliyor aklıma. sanki güzel kaşlarını çatıp, bir babanın kabahat işleyen evladına baktığı gibi bakıyor. sonra susuyorum. çünkü o bu konularda az konuşur çoğunlukla susardı. "olur öyle taraftardır" dedi...

bırakın heykelleri oraya buraya ismini vermeleri. her zaman yaptığımız gibi işin kolayına kaçmayalım. SEBA yı yaşatmanın tek bir yolu vardır. o da Beşiktaş ı Beşiktaşlılık değerleriyle yaşatmak. unutmayın NE SEBA BEŞİKTAŞSIZ OLUR, NEDE BEŞİKTAŞ SEBA'SIZ. Beşiktaş a sahip çıkın ki SEBA yaşasın. o bunu isterdi. stad ismi tribün ismi vs deği.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Ozan E.

Eski acik tarafina bisey dokulmus nedir o?

Çevrimdışı FARUK

tören için çakıl serilmiş sanırım silindir geziyordu üstünde :(

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı A.Ozkul

Erkan-ı Devlet tozlanmasın diye çakıl-mıcır yaydılar sanırım.

Çevrimdışı scape_bjk

hemen başladık stada ismini verelim, tribüne ismini verelim vs vs. Süleyman SEBA yı anlayamamanın ondan birşey öğrenememenin tezahürüdür bunlar. Beşiktaş a beş kuruş katkısı olmayıp her yerde en büyük Beşiktaşlıymış gibi bağıranlar ona buna sallayanlar beleşçiler çıkarcılar en çok konuşur, ömrünü bu kulübe vakfetmiş SEBA gibi ADAMLAR susar bu memlekette, susturulurlar...  o yaşasa yahu ne gerek var böyle şeylere derdi. bazılarının bilmediği, zayıflık olarak gördüğü bir erdeme sahipti çünkü. mütevazılık... ömrünü veripte bu kulübe, "biz ne yaptık ki" diyebilecek kadar asil ve mütevazı... şimdi düşünüyorumda "o futbolcu gelmezse kombine almam, şu adam giderse forma almam" diyenler. siz gerçekten Beşiktaşlı mısınız? bazen lanet olsun sizden bu kulübe gelecek faydayada, sizede diyorum ama sonra SEBA geliyor aklıma. sanki güzel kaşlarını çatıp, bir babanın kabahat işleyen evladına baktığı gibi bakıyor. sonra susuyorum. çünkü o bu konularda az konuşur çoğunlukla susardı. "olur öyle taraftardır" dedi...

bırakın heykelleri oraya buraya ismini vermeleri. her zaman yaptığımız gibi işin kolayına kaçmayalım. SEBA yı yaşatmanın tek bir yolu vardır. o da Beşiktaş ı Beşiktaşlılık değerleriyle yaşatmak. unutmayın NE SEBA BEŞİKTAŞSIZ OLUR, NEDE BEŞİKTAŞ SEBA'SIZ. Beşiktaş a sahip çıkın ki SEBA yaşasın. o bunu isterdi. stad ismi tribün ismi vs deği.
+1903. Arkadaşım tebrik ederim çok güzel bir yazı yazmışsın :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

o bölge sanırım halka açılır. Ve tabi cenaze aracı girecek birde. protokol kapalı altta olacak diye bir görsel vardı. bi sakatlık çıkmasın. bazı büyüklere karşı hassas bir durumda var tabi. bi sıkıntı çıkmamasını umalım. yakışmaz. tamam Necmi abiye yakalanmadan bitiriyorum

Çevrimdışı Necmi

yoo onu düşünmek değer ve saygıdır iyi olmuş o şekilde yapmaları o kadar kalabalığın olduğu yerde çok toz kalkardı
tozun toprağın içinde yolcu edecek değiliz herhalde özen göstermek gerekir böyle şeylere

Çevrimdışı Efe

yoo onu düşünmek değer ve saygıdır iyi olmuş o şekilde yapmaları o kadar kalabalığın olduğu yerde çok toz kalkardı
tozun toprağın içinde yolcu edecek değiliz herhalde özen göstermek gerekir böyle şeylere

Ayrıca orası 50 cm lik dolgu icinde yapildi heralde bozulmaz daha
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

helal kardeşim çuk oturmuş yazın

Çevrimdışı murat

artık bu kulübe bir süleyman seba, hakkı yeten,seref bey gelmez.olmadığı için değil öyle başkanlar istenmediği için gelmez.çeyrek seba ya bile tahammülümüz yok malesef.Fikret Orman ı bile maddi gücü zayıf olduğu için istemeyenler Süleyman Seba yı şu an olsa isterlermi.masaya yumruğunu vurmuyor diye eleştirenler Süleyman Sebaya ne kadar tahammül edebilirler.yıldız getirmiyor diye eleştirenler altyapıya önem veren Sebanın ne kadar yanında olurlar.futbol artık bir endüstri ve bu endüstriye ayak uydurmaya çalışmakla birlikte Süleyman seba nın düsturlarını rehber edinmek ve ona göre yönenetmek şarttır.Seba kalitesinde bir insan şu an Beşiktaş kulübüne aday olmayı düşünürmü?Süleyman seba aslında şimdi değil 10 sene önce vefat etmiştir.ruhun şad olsun büyük başkan.

Çevrimdışı ALI RIZA

Olması gereken odur...! Sonuçta orada naaş gelecek yolun düzenlenmesi gerek...! devlet erkân-ı olur veya başka birsey yapılası gerekendir...!

Çevrimdışı Efe

artık bu kulübe bir süleyman seba, hakkı yeten,seref bey gelmez.olmadığı için değil öyle başkanlar istenmediği için gelmez.çeyrek seba ya bile tahammülümüz yok malesef.Fikret Orman ı bile maddi gücü zayıf olduğu için istemeyenler Süleyman Seba yı şu an olsa isterlermi.masaya yumruğunu vurmuyor diye eleştirenler Süleyman Sebaya ne kadar tahammül edebilirler.yıldız getirmiyor diye eleştirenler altyapıya önem veren Sebanın ne kadar yanında olurlar.futbol artık bir endüstri ve bu endüstriye ayak uydurmaya çalışmakla birlikte Süleyman seba nın düsturlarını rehber edinmek ve ona göre yönenetmek şarttır.Seba kalitesinde bir insan şu an Beşiktaş kulübüne aday olmayı düşünürmü?Süleyman seba aslında şimdi değil 10 sene önce vefat etmiştir.ruhun şad olsun büyük başkan.

Katılıyorum fikret ormana tahammulu olmayanlar seba gibi bir beyfendiye nasıl dayanirlar asan kesen bi baskan lazim onlara  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: