Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340019 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Güvenlik onlemlerı sıkı...yarın devlet buyukleri ve önemli kişilerin cenaze törenine katılması bekleniyor.bu yuzden resim yayınlıyamıyacağım...
abi taraftarlar da stada törene girebilecek mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

@bjk_mabet üstat taraftar nerede bekleyecek belli mi,trafik kapatılmayacak diyorlar,nerede durucaz anlamadım.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ozan062

Seba Başkan bu kulübe çağ atlattı. Ama kırgın ayrıldı. Allah rahmet eylesin.
Belki şu dönemde eleştirdiklerimizi de yıllar sonra değerlendirdiğimizde bambaşka düşünürüz.
Umarım artık sürekli kendi çocuklarını öğüten bir camia olmaktan çıkabiliriz.

Malesef öyle,, bircok seyi aşmalıyız birseyler bizi itmeli ama gel gorki neler yasasakta aynı seyleri devam ettiriyoruz,, dahada kotusu kendi kendimizi cezalandırıyoruz saçmalık:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Umarım yarın gelecek olan büyükler de Başbakan+Cumhurbaşkanı (ne diyem bilemedim) umarım patavatsızlık yapmazlar dışarda gezi ile ilgili bağırmalar haykırışlar olmaz provokatörler vs olacaktır dikkat edilmeli def edilmelidir...! taraftarımız dikkat etmeli cenaze töreninde olduklarını BEŞİKTAŞ duruşunu Saygı göstermelerini gerekir...!
Devlet yetkilileri için gerekli önlemler alınır tabi ki gelmelerinde de bir mahsuru yok kanımca.. ama umarım provakatörler bu işten nemalmak isteyen insanlar çıkmaz bu Rahmetli Süleyman Seba'ya En büyük hakaret olur.. Vasiyeti gibi defnedilmesi gerekir..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Devlet yetkilileri için gerekli önlemler alınır tabi ki gelmelerinde de bir mahsuru yok kanımca.. ama umarım provakatörler bu işten nemalmak isteyen insanlar çıkmaz bu Rahmetli Süleyman Seba'ya En büyük hakaret olur.. Vasiyeti gibi defnedilmesi gerekir..

İnşallah provakatif eylemler olmaz ama çok zor umarım minimum seviyede olur da hiçbir tatsızlık yaşanmaz.

Çevrimdışı ACAB1903

Umarım yarın gelecek olan büyükler de Başbakan+Cumhurbaşkanı (ne diyem bilemedim) umarım patavatsızlık yapmazlar dışarda gezi ile ilgili bağırmalar haykırışlar olmaz provokatörler vs olacaktır dikkat edilmeli def edilmelidir...! taraftarımız dikkat etmeli cenaze töreninde olduklarını BEŞİKTAŞ duruşunu Saygı göstermelerini gerekir...!
o kişi şahsiyete gram saygım yok o ayrı ama yarın ne yeri ne zamanı.. maalesef sevincimizi de üzüntümüzü de aşırı duygularla yaşıyoruz..

Çevrimdışı Oktay

ne provakatif olabilirki ?  yapanda beşiktaşlı değildir zaten ...!

Çevrimdışı ozan062

2000bin kişi alınacak deniyor,, bence bu sekildeki bir stadda boyle riskler alınmamalı,, ama buna biz karar veremeyiz zaten risk tasımıyorsa buna izin veriliyor yani onlarca sorun yoksa problem yok,,,

sorun olmaz bizimkiler arasında boyle kişiler cıkarsa hemen biz içimizde onu hallederiz boylesine birgunde kimsenin taviz vereceğini dusunmuyorum bu konuda rahatım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfun

acımız bu kadar büyükken kimsenin siyasetle uğraşacak hali yok zaten,olursa dışardan gelen provakatörleri de meşale işinde olduğu engelleriz.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ilhan mansız

Büyük Başkan'ın devrilme sürecine dair bir videoda bol bol provokatör vardı. Büyük Başkan da onları Beşiktaşlı saymıyordu. İnşallah yarın kimse bir terbiyesizlik yapmaz. Malum mevcut başkanına bile hiç utanmadan (Hakaret Yasak)₄, yalancı Fikret, fen işleri müdürü gibi ifadeler kullananlar var

Çevrimdışı SDemirsoy

Oktay Abi şimdi Cumhurbaşkanı(Abdullah Gül) Başbakan vs. diğer Devlet Yetkilileri gelecek olursa eğer (Henüz Bilgi yok ) bu tip provake eylem yapan umarız çıkmaz dediğin gibi yapan Beşiktaşlı değildir ama bizde elimizden geleni yapıp sosyal medyadan da insanları bu konuda uyarmamız gerekir

Çevrimdışı Oktay

Büyük Başkan'ın devrilme sürecine dair bir videoda bol bol provokatör vardı. Büyük Başkan da onları Beşiktaşlı saymıyordu. İnşallah yarın kimse bir terbiyesizlik yapmaz. Malum mevcut başkanına bile hiç utanmadan (hakaret Yasak), yalancı Fikret, fen işleri müdürü gibi ifadeler kullananlar var
o yüzden biz bezen başkan için sabırlı olun derken şahsen süleyman sebaya yapılanlara şahit olduğumuz içindir... Q
@Necmi abi bilir fulya yokken kros yapmak için belgrat ormanına antraman yapmak için yeşilköydeki  hava harp okulunun sahasında gidiyodu takım ben melesef o günleride hatırlıyorum..

Çevrimdışı Volkan Başaran

Provake etmez kimse. Provake edenler o saydığın isimler.

Onlar sessiz kalacağı için hiç bişey olmaz..

Bence devlet büyükleri susarsa bu ülkede ne kavga olur nede başka bişey
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

Büyük Başkan'ın devrilme sürecine dair bir videoda bol bol provokatör vardı. Büyük Başkan da onları Beşiktaşlı saymıyordu. İnşallah yarın kimse bir terbiyesizlik yapmaz. Malum mevcut başkanına bile hiç utanmadan (hakaret Yasak), yalancı Fikret, fen işleri müdürü gibi ifadeler kullananlar var

Yalan söyleyen utanır
Yalancı diyen neden utansın  :ok:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Arkadaşlar güvenlik önlemleri sebebiyle ve içimizde bulunduğumuz hassasiyet sebebiyle bugün fotoğraf çekemeyeceğim özür dilerim herkesten saygılar.

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar güvenlik önlemleri sebebiyle ve içimizde bulunduğumuz hassasiyet sebebiyle bugün fotoğraf çekemeyeceğim özür dilerim herkesten saygılar.
no problem

Çevrimdışı SDemirsoy

Evet Mustafa çok doğru bir karar.. Özür Dilemene gerek yok saol varol kardeşim..

Çevrimdışı Deniz

Vodafone Arena bizim evimizdir ve evimizde cenazemiz var.Cenaze için gelen misafirler acımızı paylaşmak için gelir ve kim gelirse gelsin en iyi şekilde ağırlanmalıdır.Gerek kültürümüz gerek de Beşiktaşlılık ahlakı bunu gerektirir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Hedo

o yüzden biz bezen başkan için sabırlı olun derken şahsen süleyman sebaya yapılanlara şahit olduğumuz içindir... Q
@Necmi abi bilir fulya yokken kros yapmak için belgrat ormanına antraman yapmak için yeşilköydeki  hava harp okulunun sahasında gidiyodu takım ben melesef o günleride hatırlıyorum..

Evet ya ben de şimdi hatırlayınca tuhaf hissettim. Milliyet Gazetesinden bir pasaj: tarih 07.01.1987
"Beşiktaş dere tepe tırmanıyor.Siyah-Beyazlı takımın dün Belgrad ormanlarında yaptığı çalışma sırasında dereciğe düşen Sinan ve Cem sırılsıklam ıslandılar" Hey gidi günler....

Çevrimdışı Oktay

Vodafone Arena bizim evimizdir ve evimizde cenazemiz var.Cenaze için gelen misafirler acımızı paylaşmak için gelir ve kim gelirse gelsin en iyi şekilde ağırlanmalıdır.Gerek kültürümüz gerek de Beşiktaşlılık ahlakı bunu gerektirir.
+1903

Çevrimiçi Necmi

Oktay Abi şimdi Cumhurbaşkanı(Abdullah Gül) Başbakan vs. diğer Devlet Yetkilileri gelecek olursa eğer (Henüz Bilgi yok ) bu tip provake eylem yapan umarız çıkmaz dediğin gibi yapan Beşiktaşlı değildir ama bizde elimizden geleni yapıp sosyal medyadan da insanları bu konuda uyarmamız gerekir
Neyi uyaracağız samet hiç bir Beşiktaşlı onursal Başkanımıza saygısından ağzını açmaz bu değerleri en iyi bilen camiayız biz
oraya herkes gelir onursal Başkanımıza saygısını gösterir bizde gelenlere hoşgeldin deriz

Çevrimdışı ilhan mansız

Yalan söyleyen utanır
Yalancı diyen neden utansın  :ok:
bir camianın Başkanını üstelik tuttuğumuz takımın Başkanını yabancılıkları yaftalamak bu kadar kolay öyle mi? Üstelik o başkan batmış bir takımı düze çıkarmak için canını dişine takmış uğraşırken. 2 yıl önce kimse yönetime talip olmazken, büyük Beşiktaşlılar Kasımpaşa'ya gitmişken, 130 adet mahkemelik dosyaya uğraşırken, takımın tahakkuk etmiş 60 milyon borcunu ödemeye çalışırken ve de üstelik stad yapmaya çalışırken. Bu kadar kolay öyle mi?

xuz

• Ziyaretçi

ahmet hamdi çamlı gibi herifler umarım cenazeye katılıp kirletmez ortamı, gelirse asıl provokyan o olur. Onun dışında böyle bir günde herkes nasıl davranması gerektiğini gayet iyi bilir, hiç şüphem yok bundan

Çevrimdışı mcgray

Stadın ismi değişsin diyoruz da ; Süleyman Baba'nın emaneti BJK Koleji daha yeni elden gitti,onu koruyabildik mi ?

Çevrimdışı SDemirsoy

Neyi uyaracağız samet hiç bir Beşiktaşlı onursal Başkanımıza saygısından ağzını açmaz bu değerleri en iyi bilen camiayız biz
oraya herkes gelir onursal Başkanımıza saygısını gösterir bizde gelenlere hoşgeldin deriz
İnşallah Necmi Abi Gelenlere Hoşgeldin demeliyiz

Etiketler: