Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340252 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Kartal Ç

Bize de forma çıkaralım, tişört çıkaralım, demek yakışmaz. Dilim varmıyor ama ölümünden nemalanmak gibi olur.

Hocam zaten Seba Başkan ile ilgili bu tür satışlardan elde edilen geliri klübün Kabataşlılar Derneği Süleyman Seba Burs Fonuna aktaracağını düşünüyorum. Mesela kartal yuvalarında da satılan Beşiktaşın Dervişi Süleyman Seba kitabının tüm geliri bu eğitim fonuna aktarılıyor. bir insanın vefatından sonra bile onu sevenlerin desteğiyle kendinden sonraki nesillerin eğitimine katkı sağlamasından daha güzel ne olabilir ki.

Çevrimdışı tayfun

Hocam zaten Seba Başkan ile ilgili bu tür satışlardan elde edilen geliri klübün Kabataşlılar Derneği Süleyman Seba Burs Fonuna aktaracağını düşünüyorum. Mesela kartal yuvalarında da satılan Beşiktaşın Dervişi Süleyman Seba kitabının tüm geliri bu eğitim fonuna aktarılıyor. bir insanın vefatından sonra bile onu sevenlerin desteğiyle kendinden sonraki nesillerin eğitimine katkı sağlamasından daha güzel ne olabilir ki.
optik başkan rahmetli olduğunda çıkan tshirtler ucuza çıkmıştı sanırım.maliyetin üstüne belli bir rakam koyarlar ama bence de o para Beşiktaşa gitmez.kimse kabul etmez bunu,yeri geldiğinde eleştiriyoruz ama bir kere başkan kabul etmez bunu.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkanımız anısınaÇok Anlamlı Simsiyah bir t-shirt geliyor üretimine Başlandı
yarına yetiştirmeye çalışıyoruz

kardeşim kartal yuvasına iş veriyor t-shirtler geliyor üretim başladı.....
Tasarımı yok mu _?

Çevrimdışı tayfun

2 000 kişi alınacak diyor haberde stad içine,dışarda kalan o kadar adam nerede durucaz,sıkıntı olucak.kim bilir kaç bin kişi olacak orada

Çevrimdışı SDemirsoy

Tasarımı yok mu _?
var ama şuan atmam uygun olmaz hocam yarın yetişirse hep beraber görürüz

Çevrimdışı ozan062

Bence abartmayalım onursal Başkanımız Süleyman Sebanın mekanı cennet olsun ama stada bir isim verilmesi gerekirse bu Şeref Bey olur. Stadımız için
yapılacak en güzel şey heykelinin dikilmesidir. Bunun için talepte bulunabiliriz

bu konuda benim büyük yaram var,, fikret orman seref beyin ölüm yildönüm yeni acıgın adını ona vericez diye 3 kere dort kere tekrarladı haftası dolmadan yeni acıgın demirorenin sirketlerinden birine verileceği haberinden sonra benim için bazı seyler bitmiştir,, bu isim işide zor hatta bence imkansız,, çnk vodafone arenadan sonra gelecek herhangi biri isimin bir anlamı yok benim gozumde basa gelemeyeceğine gore bosuna hiç dillendirilmeseydi demiyor değilim,, ne var basketbol stadına koyarız birsekilde halelderiz amaa kesin ve net olacak seyde

heykelini stadın onune diğer efsanelerle beraber dikicez o kadar

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2014, 15:05:41 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Ntvspor'u izlemeli şuan herkes. Süleyman Seba ile ilgili anılar anlatılıyor, anlatılamıyor boğazlarında düğümlenip kalıyor...

Çevrimdışı Salih A.

bu konuda benim büyük yaram var,, fikret orman seref beyin ölüm yildönüm yeni acıgın adını ona vericez diye 3 kere dort kere tekrarladı haftası dolmadan yeni acıgın demirorenin sirketlerinden birine verileceği haberinden sonra benim için bazı seyler bitmiştir,, bu isim işide zor hatta bence imkansız,, çnk vodafone arenadan sonra gelecek herhangi biri isimin bir anlamı yok benim gozumde basa gelemeyeceğine gore bosuna hiç dillendirilmeseydi demiyor değilim,, ne var basketbol stadına koyarız birsekilde halelderiz amaa kesin ve net olacak seyde

abi başından beri başkan tribünlere sponsorlar alınacağını söyledi durdu şeref bey'i ben hiç duymadım bile demirörende borca karşılık  sponsor oluyor  adamlar % bir milyon haklı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı Ozan E.

Hatıraları eskidiğinde, kırıldığında ya da kaybettiğinizde unutacaksınız o zaman. Sizdeki o hatıranın başkana ne faydası olacak.
Bu saatten sonra yapılacak hiçbirşeyin seba başkana faydası olmayacak.ama değerler önemsenirse beşiktaşımıza faydalı olur ve yıllarca bunun faydasını görürüz.siz hatıralar eskiyince unutuyor musunuz?yoksa bişeyleri düşününce mi hatıralar aklınıza geliyor?

Çevrimdışı scape_bjk

Bir kerede fikret ormanı eleştirmeyecek bişey söyle allah aşkına...

Çevrimdışı Ozan E.

Bir kerede fikret ormanı eleştirmeyecek bişey söyle allah aşkına...

:ok: :ok: :ok: +1903 kesinlikle katılıyorum

Çevrimdışı ozan062

abi başından beri başkan tribünlere sponsorlar alınacağını söyledi durdu şeref bey'i ben hiç duymadım bile demirörende borca karşılık  sponsor oluyor  adamlar % bir milyon haklı

bak stadın basında soyle bir kapmyanya olacaktı noldu??vodafone arena tribün isimleri kulüp efsaneleri olsun kampanyası sonra noldu ?? hiçbirsey olmadı ,,,

sonra ben bu soylenen lafı bir sekilde uydurmuyorum kendi söylemidir hertürlüde kendisine sorulsa cevabı evet olacaktır bakıyorum simdi videolara 15 saniyelik videolar var oraya gelmeden kesiliyor,,
onuda geçtim bunu eleştiri olarak algılayan zihniyete ben birsey soylemiyorum savunanlarada ben birsey soyliyemiyorum bu konu cok hassastır vede ben bu konuda ovunulecek birsey yapıldıgınada sahit olmadım onun içinde rahatlıkla dillendirebiliyorum bunu,,,zor konudur bosuna hiç tartısmayalım ama bilin boyle bir soylem vardır ve gercekleşmemiştir,,,

canım sıkkındır anlayısla karsılayın bilet alırken tartısma yasadım bugun sunuda anlıyorumki bizden hayır gelmezzz,
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2014, 16:18:55 ozan062 ]

Çevrimdışı okilic

Arkadaslar hepimizin basi sagolsun hepimiz cok uzulduk. Efsane baskanimiz icin birseyler yapmak istiyoruz ama Vodafone firmasinin stad ismini degistirmeyi kabul edecegini sanmiyorum bahsedilen para 145 milyon dolar ve bu firma kendisi icin bu parayi oduyor. Tribun isimleride ayni sekilde buralardanda gelir elde edilecek. TT arenada oldugu gibi olsa ne olur kim soyluyor Ali samiyen ismini ? ... Besiktas universitesinin adini Suleyman Seba Besiktas universitesi olarak degistireceklermis ustelik bu yerleske kabatasta bence daha cok yakisacak.
Bu maddi sıkıntıda vodafone ile ters dusmenin pek mumkun olacagini dusunmuyorum. Anlasmada boyle bir madde yok anlasma feshi ise riske edilecek birsey degil bu surecte. Klubun zor duruma dusmesini ustelik kendisi icin ... Rahmetli baskanimizda bunu istemezdi. Mekani cennet olsun.

Çevrimdışı scape_bjk

bak stadın basında soyle bir kapmyanya olacaktı noldu??vodafone arena tribün isimleri kulüp efsaneleri olsun kampanyası sonra noldu ?? hiçbirsey olmadı ,,,

sonra ben bu soylenen lafı bir sekilde uydurmuyorum kendi söylemidir hertürlüde kendisine sorulsa cevabı evet olacaktır bakıyorum simdi videolara 15 saniyelik videolar var oraya gelmeden kesiliyor,,
onuda geçtim bunu eleştiri olarak algılayan zihniyete ben birsey soylemiyorum savunanlarada ben birsey soyliyemiyorum bu konu cok hassastır vede ben bu konuda ovunulecek birsey yapıldıgınada sahit olmadım onun içinde rahatlıkla dillendirebiliyorum bunu,,,zor konudur bosuna hiç tartısmayalım ama bilin boyle bir soylem vardır ve gercekleşmemiştir,,,

canım sıkkındır anlayısla karsılayın bilet alırken tartısma yasadım bugun sunuda anlıyorumki bizden hayır gelmezzz,
Ben cevap vermek istemiyorum değilse konu uzar gider fakat insanların değerini hayattayken bilelim... En azından bi şans verelim stad bitsin hep beraber eleştiririz sportif başarısı olmazsa fakat şu anda destek olmalıyız her küçük şeyde insanları eleştirecek olursak kimse kulübü yönetemez. (Başka cevap yazmayacağım)

Çevrimdışı ozan062

Ben cevap vermek istemiyorum değilse konu uzar gider fakat insanların değerini hayattayken bilelim... En azından bi şans verelim stad bitsin hep beraber eleştiririz sportif başarısı olmazsa fakat şu anda destek olmalıyız her küçük şeyde insanları eleştirecek olursak kimse kulübü yönetemez. (Başka cevap yazmayacağım)

amacım koru korune savunmak yada saldırmak değil,,  zaten bu surecte iki üc sey dısında herkonuda hertürlü destekciyimdir,, bunu goremezsin cnk saldırana az rastladıgımız için bu yonumuz gorunmuyor,,, hep soyluyorum ben istanbulda olsaydım ayvayı yemiştim,,,

yarın carsı izmirle gelme dusuncesi var ugurlamak için ama gelirmiyim bilmiyorum sizden ricam olması gerektiği sekilde onu ugurlayalım boyle kişiliklere cok cok az rastlanır,, güc mevki para sahibi olmadan bu sekilde sevilmek sayılmak kimseye nasip olmaz,, Büyük baskana tekrardan Allah rahmet eylesin...

Çevrimdışı quentine83

arsenal maçı bilet satışları ne durumda .Süleyman Seba için dolmalı o stad...cebinde parası olan imkanı olan üçe beşe bakmasın.gün beraberlik günü...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tayfun

arkadaşlar mevzu ne olursa olsun sonra tartışalım bence,şimdi hepimizin canı sıkkın saracak yer arıyoruz,kimse kazanmaz yine biz kaybederiz.

Çevrimdışı Deniz

Boyle hazin bir gunde herkes iyi niyetle bir seyler yapmak istiyor tabi ama bunu tartismadan yapsak daha hayirli olacaktir.

Stadin ismi ile ilgili ortada bir anlasma var.eger vodafone kabul ederse isim koyulur ama kabul etmezse cok da yapacak birşey yok.gonul ister ki kabul etsin.

Tekrar tum camiamizin basi sag olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

arsenal maçı bilet satışları ne durumda .Süleyman Seba için dolmalı o stad...cebinde parası olan imkanı olan üçe beşe bakmasın.gün beraberlik günü...
passo dan çıkanlardan pek hayır yok üstat,batı hariç %30 civarı diyebilirim ama sadece 6(4 doğu 2 kuzey) blok.

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet saha içi foto atabilme imkanın var mı _? yarın hazırlıkları görelim kamera da tam belli olmuyor düzeltme felan yapılmış _? platform diyorlar basın mensupları için tribünler felan oturma olacakmış _?

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet saha içi foto atabilme imkanın var mı _? yarın hazırlıkları görelim kamera da tam belli olmuyor düzeltme felan yapılmış _? platform diyorlar basın mensupları için tribünler felan oturma olacakmış _?
Güvenlik onlemlerı sıkı...yarın devlet buyukleri ve önemli kişilerin cenaze törenine katılması bekleniyor.bu yuzden resim yayınlıyamıyacağım...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı pascal26

Seba Başkan bu kulübe çağ atlattı. Ama kırgın ayrıldı. Allah rahmet eylesin.
Belki şu dönemde eleştirdiklerimizi de yıllar sonra değerlendirdiğimizde bambaşka düşünürüz.
Umarım artık sürekli kendi çocuklarını öğüten bir camia olmaktan çıkabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Ozan ilk günden beri bu stadı takip ediyorum başkanın her röportajını izledim ve bunu ilk kez senden duyuyorum
birileri kampanya yapmış olabilir ama bu yönetimi bağlamaz evet taraftar söyledi bir çok kez ama taraftarın söylemesiyle olmuyor bu işler
sana açıktan 150 M$ verecek bulursan stadın ismini istediğin gibi yaparsın ama kimse unutmasın kulübün giderleri sadece senin aldığın
biletle dönmüyor taraftarın her isteğini yapsalar sezon sonu gelmeden kilidi asarlar madem bu tür istekler var bunu isteyenler ordan
kaybedilen paraların farklı yerden kazanılmasının çözümünüde söylesin çünkü biletler futbolcu maaşlarını karşılamıyor stada tribüne isim verilse
ne olur verilmese ne olur bizim Şeref Beyi Süleyman Sebayı hatırlamak için bunamı ihtiyacımız var Evet onların anısına saygı gösterelim Buda
bir ömür verdikleri Beşiktaşı onlardan teslim alıp daha yukarılara çıkarmakla olur oraya buraya isim vermekle değil bu işin yoluda sponsorlardan geçiyor
malesef kusura bakmayında bilet kombine forma almayan taraftarın böyle bir şey istemeye hiç hakkı yok 16 M taraftarı olan bir takımın kombinesi
şuan karaborsa olmalı

Çevrimdışı ALI RIZA

Güvenlik onlemlerı sıkı...yarın devlet buyukleri ve önemli kişilerin cenaze törenine katılması bekleniyor.bu yuzden resim yayınlıyamıyacağım...
Umarım yarın gelecek olan büyükler de Başbakan+Cumhurbaşkanı (ne diyem bilemedim) umarım patavatsızlık yapmazlar dışarda gezi ile ilgili bağırmalar haykırışlar olmaz provokatörler vs olacaktır dikkat edilmeli def edilmelidir...! taraftarımız dikkat etmeli cenaze töreninde olduklarını BEŞİKTAŞ duruşunu Saygı göstermelerini gerekir...!

Etiketler: