Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314087 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Abiler çok güzel olmuş ya ellerinize sağlık Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın..

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Mert E

Tum Beşiktaş sevdalisi abilerimize kardeslerimize selamlar wowda ve donanim haberde sessiz kalmayi tercih ederken necmi abimizin kurduğu forumda rahat rahat gercekleri konuşabiliriz diye üye olduk inşallah stadimiz hepimize yakisir olur hayırlı ugurlu olsun iyi forumlar :)

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı Serkan7738

Benim Necmi Abi den bir isteğim olucak sayfayı en sona getirmek için sonraki yazısının yanına son diye bi link eklenirse çok güzel olur

sizden bir ricam var şikayetleri şikayet ve öneriler başlığı altına yaparsanız ordan derlememiz daha kolay olur yapılabilecekleri yaparız
yoksa şikayetler için bütün forumu tekrardan okumamız gerekir bir çok eksik var gözden kaçırmayalım sonuçta ortaya düzgün bir şey çıksın

Anlaşıldı  8)

Çevrimdışı Necmi

DH den furkanjonturke bir mesaj atarmısınız bizi arıyor

Çevrimdışı Serjo

müsadenizle twitter'da paylaşıyorum yeni mekanımızı  ;D
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı brci

alıntı yaparken bi sıkıntı oluyor kırmızı bi yazı çıkıyor siz bu mesajı yazarken yeni bir mesaj yazıldı diye ben neyi çözemedim  :-\

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı enisdindar

Selamun Aleyküm millet , yeni forum kurduk dediler geldik  :)
Bol paylaşımlı , bol muhabbetli güzel günler geçiririz umarım :)
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Oktay

Yeni bi site olarak bana gayet başarılı geldi günden güne dahada güzel olacağına eminim

Çevrimdışı Taner

Selamun aleykum 3 aydır DH den takip ediyorum sizi hayatımda ilk defa bi foruma üye oldum oda mabet ve Necmi abi sayesinde emekleriniz ödenmez cunku sevdamız olan Beşiktaşa baglilignizdan suphem yok hepinizi yakindan tanimak isterim sivasta ogrenci oldugumdan sadecce takip ediyodum istanbula gelince tanismak isterim.burası bence çok guzel oldu tabi dahada guzel yapacagnzdan eminim.Artik bende burdayim :) Hazır gelmisken ilk sorumu necmi abiye sormak isterim su yeni acik harfiyat ne zaman bitecek abi ?
Sadece Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan

Herkese merhaba, bende birkaç aydır diğer forumlarda yazmasamda konuları takip ediyordum Beşiktaşın yeni stadı gibi yeni forumuda hayırlı olsun..
Yukarıda bir arkadaş mobil arayüz sormuş android ve ios'ta tapatalk uygulaması vardır ama smf için ekstra plug-in gerektirebilir.

Bu arada bende web tasarım işiyle meşgulum elimden gelecek yardım edebileceğim bir durum söz konusu olursa konuyu takipteyim.

Herkese hayırlı forumlar.
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı izorlu85

alıntı yaparken bi sıkıntı oluyor kırmızı bi yazı çıkıyor siz bu mesajı yazarken yeni bir mesaj yazıldı diye ben neyi çözemedim  :-\

dostum bende aynısını yaşadım az önce izleyecen adımlar
Profil linkine tıkla
açılan sayfada profil düzenleye gel açılan kısımdan Görünüm ve Tasarıma tıkla.
 İleti gönderirken yeni bir yanıt gönderilirse uyarma. linkini aktifleştir
son olarak da profil değiştir dedin mi tamamdır :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı saricasi

Necmi abi sayfa 1 deyiz değiştirdinmi.
ben 16 dayım nasıl oluyor  :P
Bnde anlamadım 16 yı tıkladığımda başa almış gibi oluyo
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Necmi

Selamun aleykum 3 aydır DH den takip ediyorum sizi hayatımda ilk defa bi foruma üye oldum oda mabet ve Necmi abi sayesinde emekleriniz ödenmez cunku sevdamız olan Beşiktaşa baglilignizdan suphem yok hepinizi yakindan tanimak isterim sivasta ogrenci oldugumdan sadecce takip ediyodum istanbula gelince tanismak isterim.burası bence çok guzel oldu tabi dahada guzel yapacagnzdan eminim.Artik bende burdayim :) Hazır gelmisken ilk sorumu necmi abiye sormak isterim su yeni acik harfiyat ne zaman bitecek abi ?

hoş geldin kardeşim yeni açık bir kenara bence hafriyat sorunu kalmadı bitti gözüyle bakabiliriz bundan sonrası işde değil engelde değil

agalar emeğinize sağlık hadi stat muhabbeti başlasın..
ceza vercek adam arasınlar

Çevrimdışı SDemirsoy

samette geldi fotolar buraya samet  :P
tamam Efe abi yalnız cumaya kadar malesef yokum abi işten daha yeni geldim bu hafta çok oğun Efe abi

Çevrimdışı Anıl

Abiler çok güzel olmuş ya ellerinize sağlık Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın..
Hoşgeldin Samet abi  ;)

Çevrimdışı eski inönü

babalar hayırlı olsun yeni forumumuz. Ben ismimi değiştirdim yeni inonuydu eski inonu yaptım haberiniz ola :)

Çevrimdışı saricasi

hoş geldin kardeşim yeni açık bir kenara bence hafriyat sorunu kalmadı bitti gözüyle bakabiliriz bundan sonrası işde değil engelde değil
Necmi abi yoksa obitaştamı :D

Çevrimdışı Necmi

samet yavaş yavaş eksikleride tamamlayınca iyi olacak umarım
bu arada hoş geldin

Çevrimdışı saricasi

babalar hayırlı olsun yeni forumumuz. Ben ismimi değiştirdim yeni inonuydu eski inonu yaptım haberiniz ola :)
Seni yıktığımız için üzgünmüsün eski inonü ;D

Çevrimdışı SDemirsoy

samet yavaş yavaş eksikleride tamamlayınca iyi olacak umarım
bu arada hoş geldin
Eyvallah abi elleriniz dert görmesin çok başarılı daha iyi olur inşallah  :)

Etiketler: