Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331615 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Sağol Efe kardeşim. Konuşuldu ise bile arada kaçırdık herhalde.

Bu arada üzücü bir haber, Kceptel'in meşhur Küçük eniştesi vefat etmiş. Sanatçı Tuncay Gürel'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.

Allah rahmet eylesin.

Çevrimdışı ahmet türken

slm mabed hoşgeldin. eskiden bursaspora ayrılan vip merdiven resimleri atardın. artık göremiyoruz :lol:

Çevrimdışı lech poznan

@lech poznan Polonya'da mı yaşıyorsun?  Nerden geliyor bu lech poznan hayranlığı?  Hürmetler.

Aktar'ım Poznan'dayım evet. Ama Besiktas aşkı ve yeni stad heyecanı Wowdan beri yazılan her satırı tek tek okutuyor insana  :D Bu arada sallapati paylaşmıştı bu dünyada bize rakip olacak tek tribünde Lech Poznan da :)
Bu vesile ile ilk mesajı da atmış oldum hürmetler  :)
Metin Ali Feyyaz nokta

Çevrimdışı ByGoLD

Dün olmuyormuş demiştiniz, bilgilendirir misiniz acaba :) Bana herhangi bir geri dönüş olmadı çünkü, özelden de yazabilirsiniz :)

Passo Müşteri ilişkileri pek yetişmiş bir personele sahip değil sanırım. Konuşmaya direkt ben blog değiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ? dersenisiz işlem yapıyorlar ama değiştirebilirmiyim derseniz sizi kulube yönlendiriyorlar biz burdan yapamıyoruz diyorlar

Ben başvuruyu yaptım en geç cuma günü sonuçlanır dediler. kesin olmuş birşey değil yani.
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Aktar'ım Poznan'dayım evet. Ama Besiktas aşkı ve yeni stad heyecanı Wowdan beri yazılan her satırı tek tek okutuyor insana  :D Bu arada sallapati paylaşmıştı bu dünyada bize rakip olacak tek tribünde Lech Poznan da :)

Hürmetler bizden :) Poznan benim çok sevdiğim bir yerdir onlarca kez ziyaret etmişimdir. Her zaman hayalimdir Beşiktaş Lech Poznan maçı, inşallah Avrupa kupalarında bir gün karşılaşırız.

Vodafone Arena bittiğinde kainatta bize rakip olacak taraftar kalmayacak inşallah :)

Çevrimdışı tayfun

arsenal maçı satışlarımız(ilk 2 dakika)
kale arkası 8
doğu 16 :D
bati:7
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 16:07:31 tayfun ]
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

:hosgeldin

kale arkası 8

Ben de şimdi baktım 100 olmuştur.  :D

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

:aman:
Hoşgeldin mabet gözümüz yollarda kaldı artık bukadar özletmenin karşılıgında bizlere güzelbir haber verirsin  :lol: kapasite belli oldu 48000 diye  :evillol:
A-DEM BA BA

Çevrimdışı lech poznan

Hürmetler bizden :) Poznan benim çok sevdiğim bir yerdir onlarca kez ziyaret etmişimdir. Her zaman hayalimdir Beşiktaş Lech Poznan maçı, inşallah Avrupa kupalarında bir gün karşılaşırız.

Vodafone Arena bittiğinde kainatta bize rakip olacak taraftar kalmayacak inşallah :)

Bir yıl daha buradayim. Seni yada başka yolu düşen Beşiktaşlı kardeşimi ağırlamaktan zevk duyarım.
Defalarca yazıldı ancak foruma emeği geçen ve uzaktan bilgilenmemizi sağlayan herkese teşekkürler
Metin Ali Feyyaz nokta

Çevrimdışı Ozan E.

bence 48.000 müjdesi 1000.sayfaya nasip olacak  :D

Çevrimdışı Anıl

Passo Müşteri ilişkileri pek yetişmiş bir personele sahip değil sanırım. Konuşmaya direkt ben blog değiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ? dersenisiz işlem yapıyorlar ama değiştirebilirmiyim derseniz sizi kulube yönlendiriyorlar biz burdan yapamıyoruz diyorlar

Ben başvuruyu yaptım en geç cuma günü sonuçlanır dediler. kesin olmuş birşey değil yani.
Ben az önce aradım talep ettiğim koltuk bloke olmuş nedenini sordum. Onlarda ben talep ettiğim için bloke edildiğini tüm değiştirme taleplerinin değerlendirildiğini Cuma gününe kadar da sonuçlanacağını söylediler :ok:

Çevrimdışı quentine83

mabet şöyle genel bi açıklama fena olmaz işlerin gidişatıyla ilgili...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı scape_bjk

kale arkası 8
Satışlar başladı mı ki? 16 falan yazıyor gibiydi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı kaanzor

passolig kartı olmayanlar için 16 sından sonra satışa çıkacak olanlar alabiliyor
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

saat 16:00 itibari ile başladı  :super:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 16:37:05 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı toedeyou

1000 sayfa okuyupta besiktasli kardeslerime selam yazmazsam olmaz. Buyuk bir aileyiz biz mutlu olacagimiz mabedimizdede gorusmek uzere.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı kaanzor

tarih olarak kastetmiştim  :bandit:

oh be ben doğru anlamışım rezil olduk demiştim içimden cevabı verdim dostum bir önceki sayfada
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Etiketler: