Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8372177 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

MMA

• Ziyaretçi

Stadda 20 yakin kamera vardir ama cogu huvenlik amaclo yakin plan cekim kamera 2 tane kurulmasi planlaniyo ikiside ayni yerden farkli yerle bakcak sekilde oralari soyleyemem ama soylenseydi bana soyleyen benden once kendisi yazardi neyde 2 tane kurulcak kuledeki alinip ilaveten bi tane dahami eklenir yoksa o kalip toplam 3mu olur bilemem

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Melekcik

Tüm arkadaşlara hayırlı geceler. Hafriyat bitse de kurtulsak diyoruz da gerekten helal olsun o kadar toprak alındı. Emekçi kardeşlerimiz allah güç kuvvet versin.   
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

Stadda 20 yakin kamera vardir ama cogu huvenlik amaclo yakin plan cekim kamera 2 tane kurulmasi planlaniyo ikiside ayni yerden farkli yerle bakcak sekilde oralari soyleyemem ama soylenseydi bana soyleyen benden once kendisi yazardi neyde 2 tane kurulcak kuledeki alinip ilaveten bi tane dahami eklenir yoksa o kalip toplam 3mu olur bilemem

kameranin nereye konacagini soyleyince bilgi sizdirmis olmuyon musti :).bu kapasite gibi,duvar gibi birsey degil alti ustu canli yayin kamerasi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

MMA

• Ziyaretçi

kameranin nereye konacagini soyleyince bilgi sizdirmis olmuyon musti :).bu kapasite gibi,duvar gibi birsey degil alti ustu canli yayin kamerasi :)

Valla cok soylemek istiyomda gizlimidir bilmem ki bi sorusturayim onemi yoksa yazarim valla
Ama stadin yapilan veya yapilcak olan yerlerini gorcez daha ne deyim

Çevrimdışı Deniz

Valla cok soylemek istiyomda gizlimidir bilmem ki bi sorusturayim onemi yoksa yazarim valla
Ama stadin yapilan veya yapilcak olan yerlerini gorcez daha ne deyim
Mabet bazi bilgileri duyulursa medyada supekilasyonlar olusturur ya da ihalesi aciklanmayan bir olayi aciklamamak icin gizliyor.neticede Besiktas borsada islem goren halka acik bir sirket bu tarz seyleri gizlemesi cok normal.

ama kamera olayi bu tarz birsey degil aksine basit bir olay.tabi istiyorsan Mabetin aciklamasini bekleyebilirsin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Süzerde zaten 3-4 aydır kamera var ancak yayına kapalı olanlardan o kamera da ;D

MMA

• Ziyaretçi

İki kamerada kapaliya takilcak biri numaraliui bir yeni acigi gorcek vodafone dan yetkililer gelmis falan filan inter milan

Bakin olmazsa bana dadanmayin ben ne duyduysam onu dedim ilk kamera gibi skinti olup takilmazsa vodafone dan bilin benden degil bi pot kirdiysam bunu gizleyenlerden ozur dilerim ama nabayim hepmi gizlencek biraz seffaf olalim >:D

Çevrimdışı secospat

Mabetin paylaştığı bir fotoğrafta 10 küsur kamera vardı zaten hali hazırda yayında olan, en olmadı onlardan birisini yayına verirler :D Tasalanmaya gerek yok :)
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı Deniz

İki kamerada kapaliya takilcak biri numaraliui bir yeni acigi gorcek vodafone dan yetkililer gelmis falan filan inter milan

Bakin olmazsa bana dadanmayin ben ne duyduysam onu dedim ilk kamera gibi skinti olup takilmazsa vodafone dan bilin benden degil bi pot kirdiysam bunu gizleyenlerden ozur dilerim ama nabayim hepmi gizlencek biraz seffaf olalim >:D

ben de bir kamera yeni aciga takilacak diye ruyamda gormustum.bir bakarsin ikimiz de ofsayta duseriz kapaliya bir harekrtli kamera takilir :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MMA

• Ziyaretçi

ben de bir kamera yeni aciga takilacak diye ruyamda gormustum.bir bakarsin ikimiz de ofsayta duseriz kapaliya bir harekrtli kamera takilir :)

Sorun takilmasinda degil acilmasinda cok kamera var dedigim gibi cogu yakin plan neyse yari is basi yapcaz herkese hayirli geceler dilerim
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı nannan

Mabet bugün o çeliklerden içi kolonlar için geldiğini söyledi hangi kolonlar kesinlestimi o kafam karisti benim :/
yarın (bugun) açıklar...! bazı yerlerinden gelecekmiş ondan...! neresi gelmiş onu öğrenmesi lazımmış...!
tahmin ediyorum ya numaralı ya da yeni açığın numaralı tarafı.:)

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Cuma günü şu kapalıda işi biticek vincin taşınması olayını konuşunca cuma gecesi rüyamda kapalıdaki vincin Numaralı'ya taşındığını gördüm. Gerçeğini de görücez inşallah :D

Çevrimdışı FARUK

Cuma günü şu kapalıda işi biticek vincin taşınması olayını konuşunca cuma gecesi rüyamda kapalıdaki vincin Numaralı'ya taşındığını gördüm. Gerçeğini de görücez inşallah :D
hadi hayırlısı o zaman :)

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı keremfrat1

HAFRİYAT AN İTİBARI İLE DEVAM EDIYO :) NÖBETE DEVAM  ;D ;D

Çevrimdışı Anıl

Şimdi ben yazıcaktım Kerem abi ama sen yine sabaha kadar nöbete devam heralde ;D

Çevrimdışı keremfrat1

Şimdi ben yazıcaktım Kerem abi ama sen yine sabaha kadar nöbete devam heralde ;D
evet anıl :) devam inşallah  ;D ;D

Çevrimdışı alperseyhanli

Küçücük bir yerden nerdeyse 50 kamyon hafriyat çıktı. İnşallah sabaha biter.
--

Çevrimdışı keremfrat1

orası küçük değil aslında :) kameradan öyle görunuyo orda en az 1 haftalık bı hafrıyat olabılır :) 1kuşak daha atılcak galıba

Çevrimdışı alperseyhanli

orası küçük değil aslında :) kameradan öyle görunuyo orda en az 1 haftalık bı hafrıyat olabılır :) 1kuşak daha atılcak galıba
Hocam, yanılmıyorsam Mabet, bu kuşağın son olduğunu söylemişti.
--

Çevrimdışı keremfrat1

demıstı evet şimdi hatırladım hocam ama hafrıyat surer yanı 1 hafta inşallah dahada erken bıter  ;D

Çevrimdışı alperseyhanli

demıstı evet şimdi hatırladım hocam ama hafrıyat surer yanı 1 hafta inşallah dahada erken bıter  ;D
Hafriyatın bitmesi 22-23 Haziran gibi planlanmış. 1 Hafta gecikmeden sıkıntı çıkmaz. Yeter ki numaralının temeli atılsın:))
--

Etiketler: