Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327919 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bu yönetime hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum. Yeni açık tribünü fanatik taraftarlara ayırdık oraya loca yapmadık de sonra oraya getir rakip takımı koy. Allahım bunlarda hiç akıl fikir yok mu...

kulübe mail atın bence orda değerlendirme farklı olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar kendisinden alıntı yapan forumdaki  ilk kişiyimdir herhalde :iblush: ama üşendim yeniden yazmaya bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum bence çok faydalı olur. Mabete bir sormak gerek eğer yetkili bir kişi gerekmiyorsa bizde mail falan atabiliriz ne dersiniz.
olurmu o işi en iyi yapan benim :evillol:
sen bunu mabete söyle onun güzel bir cevabı olur :D

Çevrimdışı Efe

zaten foto koymayanın renkli olduğuna dağir şüphe duyuyorum :evillol:
özellikle bazıları bitki falan koyuyor :alala:  :D :D

işte bu yüzden formalı ve kendilerine ait foto konursa herkes saygı sevgi çerçevesinde yorumlarını yapar karşısındakinin beşiktaşlı olduğunu unutanlar var avatarlar hatırlatır :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

3 fışkırtıcıdan 1 tanesi gitti eski açıkta vinç çalışıyor bu arada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bu yönetime hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum. Yeni açık tribünü fanatik taraftarlara ayırdık oraya loca yapmadık de sonra oraya getir rakip takımı koy. Allahım bunlarda hiç akıl fikir yok mu...
evet bencede tut fanatik taraftar biz oraya girmeyeceğiz derse yönetim ne yapsın
eski açıkta restorandan tut müze ve kartal yuvasına kadar her şey var ve oranın her tarafı Beşiktaş taraftarı tarafından kullanılacak
neden yarısını bölüp rakibe versinler üst kata bir bakın dış kısma oraya rakip taraftar alınırmı bazı şeyleri düşünerek yazın burda önemli olan
Beşiktaşın en iyi şekilde nasıl menfaati olacağı yeni stadın yeni dinamikleri olur hep eskiyi neden düşünüp yorum yapıyorsunuz o eski bitti artık yıkıldı
yeni stadımızda her şey sıfırdan düzenlenecek  hem bana göre iki tribünün birbirlerine tezahurat yapmasının takıma ne faydası var öyle yapınca
rakip takıma baskımı oluyor bence artık direk sahaya odaklanmak gerekiyor o tip şovlarda maçtan önce devre arasında falan yapılmalı

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı TØLGA

yeni forma alana kadar şöyle dursun köşede şüpheye maal vermeyelim  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

yeni forma alana kadar şöyle dursun köşede şüpheye maal vermeyelim  :bandit:
bencede  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

mabet nerde an son ankarada idi_?
@kızılsakal kaçırmış olmasın bilgi almak için :alala: en son gören o :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Forma alalim ,kombine alalim,kulube destek çıkalım,hayirli geceler  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı izorlu85

fake attım milletde ki heyecanı bi ölçelim...  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@kızılsakal kaçırmış olmasın bilgi almak için :alala: en son gören o :bandit:
mabet onu kaybetmesin :)  :kop: çok tehlikeli mabet çokkk

Çevrimdışı mehmetthedum

zaten foto koymayanın renkli olduğuna dağir şüphe duyuyorum :evillol:
özellikle bazıları bitki falan koyuyor :alala:  :D :D
Abi benimki formasız ama , eski inönü protokol kapısına pençe atıyoruz.. Maksat stat forumunda hatıratını yaşatmak.. :D  Kabul mü?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

Abi benimki formasız ama , eski inönü protokol kapısına pençe atıyoruz.. Maksat stat forumunda hatıratını yaşatmak.. :D  Kabul mü?
şimdi pençe derken kedilerdede pençe var kartal neden mabetine pençe atsın :alala:  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Deplasman tribununun yeri hic iyi olmamis.inaniyorum yonetim bu yanlistan donecektir.gerek tribun butunlugu gerek de guvenligi acisindan yeni acik uygun degil
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mehmetthedum

şimdi pençe derken kedilerdede pençe var kartal neden mabetine pençe atsın :alala:  :evillol: :evillol:

Arka koltuktaki 3 yaşındaki oğluna staďın önünde kartal pençesi öğreten baba figürü .... :tabe:

Bu arada misafir tribünü olabileceği en uygun yere gitmiş. Eski açıkta olmaz, orası tüm altyapısı ve tesisleriyle sadece beşiktaşlılara hitap etmeli.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı LifesGood®

Formam ile resmimi de koydum benden suphelenmeyin artik :sevinc deplasman tribunu konusu bence karisik eski aciga verilebilirdi tabi ama orasi kucuk oldugu icin sanirim yarisini vermeleri gerekirdi.

Çevrimdışı sallapati

samet aybaba dönemindeki Beşiktaşın iç saha maçlarını hatırlatırım.. çoğu maçta öne geçtiğimiz halde maçta puan kaybettik.. BUnun nedeni tribünde bağıran baskı yapan taraftar eksikliğiydi..

yeni açık müthiş bir baskı aracı olacaktı ama yönetim kendi ayağına sıktı bence

Çevrimdışı TØLGA

samet aybaba dönemindeki Beşiktaşın iç saha maçlarını hatırlatırım.. çoğu maçta öne geçtiğimiz halde maçta puan kaybettik.. BUnun nedeni tribünde bağıran baskı yapan taraftar eksikliğiydi..

yeni açık müthiş bir baskı aracı olacaktı ama yönetim kendi ayağına sıktı bence
+1903  :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LifesGood®

Aslinda bi acidan yeni acik karari yanlis gibi gozukuyir, soyle ki zaten derbilerde rakip taraftar gelemiyor, anadolu maclari desek 100 kisi gelmezler, bu acidan stadin en potansiyel yerini vermek yanlis gozikuyor ama her seyin bir sebebi vardir. Bakalim stadimiz hayirlisi ile acilsin da bunlar ufak puruzler.

Çevrimdışı Eagle1520

Yav derbilerde zaten taraftar gelip gitmiyor, anadolu takımlarından kaç seyirci gelecek de orda şenlik yapacaklar. Sıkıntı yapmayın, hem yeni açık üst, sahaya baskı anlamında diğer tribünlere göre dejavantajlı, çok uzak olmsa da en uzak yer orası
Beton yığını değil, yeşil stat

Çevrimdışı testerekiriş

yeni açık bencede olmadı..
eski açık numaralı köşe alt ve üst (kadınköydeki gibi ) iyi olurdu..
bazı arkadaşlar eski açık üst kat ufak ful rakip taraftar olur demiş. alt katla beraber verirsek en güzeli olur. iki katlı olarak verirsek rakip taraftar orda bütünlük sağlayamaz..
Bu Asla Veda Değil !

Etiketler: