Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315102 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Herkese Merhaba,

Aylardir takip ediyorum ama insaat son iki aydir (tatiller ve ramazan girdi araya evet ama ona ragmen) cok mu yavas ilerliyor yoksa bana mi öyle geliyor. Bu seneden gectik 2015/16 ya yetisecek mi?
Hoş geldin kardeşim Bayram tatili yüzünden biraz yavaşlama oldu şu anda tekrar ritim kazanıyor eğer takım şampiyonluğa giderse
son üç dört maçı burda yapma ihtimalimiz yüksek nisan sonlarında maç oynanacak hale gelir

Çevrimdışı Necmi

burda intiharlar yasanabilir:D:D encok bunlardan korkuyordum aynı seyler yeni acıktada var bunun daha genis hali ve yeni acıgın sagında o yol girislerin oldugu yerde oval kısımda kesik kesik sekil amaclı yapıldıgını gordugum bu devasa bosluklar olacak yani nasıl bunun onune gecicekler:)) boyle ham diye bana cok endise veriyor belki birkaç seyle tehlikeler kalkabilir ama bu asamada bile dikkat edilmeli
onlar boşluk değil merdiven girişleri atrafıda korkulukla kapatılır  esas tehlike yeni açık tarafındaki boşluklar :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ozan062

onlar boşluk değil merdiven girişleri atrafıda korkulukla kapatılır  esas tehlike yeni açık tarafındaki boşluklar :evillol:
bosluk dediğime bakma abi yani sonucta 2 tarafı bos olacak ne bileyim cok korkutuyor yol tarafından asagı dusme olayları vs baya seyler yasanacaktır:D:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

insallah öyle olur ama cati 5-6 ay sürecek diyorlardi ve kis geliyor !! cimler ve ic kisimlar falan var ben önümüzdeki agustosa yetismesine raziyim. yetisir de sanirim önümüzdeki kar yagana kadar olan 3 ay cok önemli gibi.
çatı doğru 5-6 ay sürecek ama kaba bittikten sonra 5-6 ay değil şu an bile çatının parçaları yapılıyor bildiğim kadarıyla şantiyeye aralık ayında gelmeye başlayacak
eğer kaba bitmiş olursa halat gergi ocak sonunda bitmiş olur sonrada kaplaması iki ay gibi sürüyormuş çatı kaplanırkende bir taraftan koltuk montajı saha zemini
yapılır en sonda çim serilir bunların hepsi biri bitip diğeri başlayacak işler değil aynı anda yapılacaktır sadece çatı kaplamasının montajı için sahaya vinç girecekse çimlerin
serilmesi sarkabilir hibrit rulo çim sereceğimiz içinde çimler serildikten 15-20 gün sonra futbol oynamaya elverişli hale geliyor

Çevrimdışı Necmi

bosluk dediğime bakma abi yani sonucta 2 tarafı bos olacak ne bileyim cok korkutuyor yol tarafından asagı dusme olayları vs baya seyler yasanacaktır:D:D
yok kolonların arasına bariyer konacaktır öyle açık bırakılmaz zaten kolonlardan sonra yol var kolon aralarından stada giriş yapabilirsin sadece yeni açık
tarafında boş bırakılan alanlarda tehlike var emin ol oranın önlemleri alınır yoksa stada izin vermezler :D

Çevrimdışı ozan062

yok kolonların arasına bariyer konacaktır öyle açık bırakılmaz zaten kolonlardan sonra yol var kolon aralarından stada giriş yapabilirsin sadece yeni açık
tarafında boş bırakılan alanlarda tehlike var emin ol oranın önlemleri alınır yoksa stada izin vermezler :D

hehehD illaki onlem olurda bilirsin bizim insanımız herseyi zorlamayı sever D dusunmek istemiyorum yoldan bam diye stada ucanlar arabalar oluyormus:D:D birde ikinci katlardan sahaya dusenler :D  neyse kotu dusunmeyeyimde oyle olmasın :lol: :lol: :evillol: :evillol: :ebebe: :ebebe: :boxin: :boxin: abartmayı severimD
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 18:16:37 ozan062 ]

Çevrimdışı idobyyy

Selam arkadaslar. Ziyaretci sayisina verdiginiz tepkiden dolayi bende uyeligimi yaptirdim  :tabe:
Forumu Mustafa'nin sitesi sayesinde kesfettim. Bu vesileyle Mustafa'ya ve diger uyelere paylasimlari icin tesekkur ederim, emeginiz buyuk  :super: Stad harika olacak insallah  :ok:
Tam bağımsız ruh hastası beşiktaşlı.

Çevrimdışı ilhan mansız

Selam arkadaslar. Ziyaretci sayisina verdiginiz tepkiden dolayi bende uyeligimi yaptirdim  :tabe:
Forumu Mustafa'nin sitesi sayesinde kesfettim. Bu vesileyle Mustafa'ya ve diger uyelere paylasimlari icin tesekkur ederim, emeginiz buyuk  :super: Stad harika olacak insallah  :ok:
hoşgeldin.gerçekten ziyaretçi sayısı sürekli artıyor

Çevrimdışı Efe

şu an yapılan kalıpların daha yüksek olması lazımdı  :alala: orda en az 19 sıra olması gerekmiyormu :bandit:

Valla abi bende anlamadim bence projedeki gibi degil o bolum degisik isler yapiyorlar kapaliya yakin olan kiris alcakta ama eski aciga yakin olan kiris sanki yukarida ilginc bi sonraki kiris nasil olacak bakalim :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

arsenalin macını izliyorken bir anda aklıma geliverdi,,,bu merdivenler haddinden fazla genis değilmi?:)) kapasiteyi azaltmak için yapıldıgını dusunmuyor değilim

Çevrimdışı Necmi

arsenalin macını izliyorken bir anda aklıma geliverdi,,,bu merdivenler haddinden fazla genis değilmi?:)) kapasiteyi azaltmak için yapıldıgını dusunmuyor değilim

hayır ortası VIP koltuklardan belli merdivenide ortadan bölmüşler yarısını VIP kullanıyor o yüzden VIPin iki yanındaki merdivenler geniş

Çevrimdışı Necmi

Hoş geldin

Çevrimdışı ZEKI

@ekrem86 fotograflar icin tesekkurler, @Kobra Ba  ve @idobyyy hos geldiniz

Ekrem fotolar icin sagol bu eski acikta bi isler donuyor bence du bakalim bi sonraki testere kirisin boyu nasil olacak yuksekte olursa stadin onune gidip oynariz :D

Aynen bir seyler donuyor orda @Efe ve bana alcak gibi geldi bakalim neler olacak  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Ekrem senin fotoları her hafta sabırsızlıkla bekliyorum,ellerin kolların ayakların dert görmesin.
 Eski açıkta kurulan testere kiriş Rampalara göre
Sıra sayısı 16 dan az olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Berat

Herkese merabalar.Paylaşımlarınızı merakla takip edip,teşekkür ediyorum hepinize.Olabildiğince çabuk bir şekilde stadımıza kavuşmak dileğiyle.

Çevrimdışı yash26

fotolar ıcin cok tesekkurler ekrem86...

dikkatimi ceken birsey var kapali ve yeni acik donusune bir loca dahami eklendi ? sanki gorsellerde yeni acik ust tribun hemen kapalinin sinirindan basliyordu
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Efe

Herkese merabalar.Paylaşımlarınızı merakla takip edip,teşekkür ediyorum hepinize.Olabildiğince çabuk bir şekilde stadımıza kavuşmak dileğiyle.
hoş geldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

fotolar ıcin cok tesekkurler ekrem86...

dikkatimi ceken birsey var kapali ve yeni acik donusune bir loca dahami eklendi ? sanki gorsellerde yeni acik ust tribun hemen kapalinin sinirindan basliyordu

İlk renderlerde o sekilde gorunuyordu ama kapali yanindaki ilk 2 testere kirisinde alta dogru inen celikler konmadi orda loca olmayacak ama kapali gibi duracak ufak bi bolum yeni acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Necmi

Bizde hoş geldin diyelim o zaman

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Herkese merhaba, iyi akşamlar Arsenal ile oynayacagimiz maç star tvden yayınlanacak deniliyor kesinmidir?

Çevrimdışı izorlu85

@aktar_ismail verir verirse bu sorunun cevabını :D çiçekler neden yavaşladı obitaş neden bu kadar hızlı bi dönüş yaptı bayramdan sonra? çiçeklerin işçi sayısı ne kadar obitaşın işçi sayısı nekadar?? :alala:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Necmi

Herkese merhaba, iyi akşamlar Arsenal ile oynayacagimiz maç star tvden yayınlanacak deniliyor kesinmidir?
aklına gelen her mesajı stad başlığına atmasan iyi olacak  :bandit: arsenal başlığı var oralarında mesaj sayısının artması lazım :by2:

Etiketler: