Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314580 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çaycı biliyorsun oda oda geziyor biliyor bu işleri
izin varsa gerisi kolay...duvar ve kulelere işlem ön taraf kaldirimla ve peyjaz düzenlemesi ile beraber yapılacak...

Abi, yanlış anlaşılma olmasın sadece kuleler arasındaki duvara izin çıktı kuleler sadece restore edilicek. Ben öyle anladım :ok:
Kulelerde de hareketlilik olacak yıkarsak veya yükseltirsek süper olur...! ama arkadaşımızın dediği de güzel

Normal şartlarda eski açık kuleler sebebiyle düşük kapasiteli ve alçak olacaktı, kuleleri geçmeyecekti seviye olarak ama artık kulelerin seviyesi yükseltildiği taktirde eski açıkta yükseltilir. Tabi bu şu aşamada mümkün mü bilmiyorum çünkü sutünlar falan yerleştirildi ama bence 48.000'i bulacak kapasite. Buda çok yeterli arkadaşlar. :ebebe:

Çevrimdışı ozan062

yalnız eski acıgın seviyesi dusuk olsaydı ben hayır demezdim sonucta bizim stadın bir baska farkıda o muhtesem manzarayı gorebilmemizdi,, ha bizimkiler naptı maç içinde tribünlerde maçı izle kulelerin onundede restorana giriş yapıp o manzara esliğinde yemegini ye dedi aslında  olması gerekende bu ama ne bileyim bizim bir fakrımız vardı bunun kaybolmasına inanın uzulmuyor değilim :)) suanki durumda 4 metre fark var  tribünlerin normal seviyesiyle,, cok birsey değişmiyor yapın gecin dimi ama yok illa sorun cıkacak:))
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 12:55:15 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bilmezmiyim cayciyi. Zaten bir yerde mudur taniyacagina cayciyi tani derler. Isin daha cabuk cozulur.. :ok:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Karabay

9 kasım 1989 Berlin duvarının yıkılışı...
Teşekkürler Ankara ...

Günaydın herkese  :aman:
hadi hayırlı olsun

Çevrimdışı Efe

Eski acik ve numaralida isciler gorunmeye basladi vincler donuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit Kerimoglu

:tabe: hoş geldin sessiz sessiz takip etmekle insanın canı sıkılmıyormu :D
ziyaretciler yanlış anlamasın foruma üye olmanız bize bir artı kazandırmaz takip ediyor olmanız bile yeterlidir forum hitini
yükseltmeye bunun için teşekkür ederiz ne kadar çok hit o kadar çok Beşiktaşlıya ulaşabilme imkanı demektir ama üye olup
konunun daha aktif olmasını sağlamakta güzel bir şeydir genelde çekinilen şey burda herkesin birbirini tanıdığı ve arada dışlanabileceğiniz
ama burda kimse birbirini tanımıyordu forumla birlikte tanımaya başladı hatta bazı arkadaşları stad çevresinden topladık :)
biz Beşiktaş ailesiyiz birbirimize yabancı değiliz buraya gelerek aile ortamına girmiş olursunuz hem artık burdakiler her şeyi öğrendi
kimse soru sormuyor sıkılıyoruz ve konu farklı yerlere sapıyor konunun sapmasında bütün suç siz ziyaretcilerde :tabe: :D :D
Hoş bulduk abi. Emin ol sessiz takip etmek de çok keyifliydi. Söylemek istediklerim çoğu zaman söyleniyordu. Bu forumun en güzel yanıda herkesin birbirine karşı saygılı olması ve sıcak sıkı görünmez bağ hissetmem. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.
Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş.

Çevrimdışı Zoro

9 kasım 1989 Berlin duvarının yıkılışı...
Teşekkürler Ankara ...

Günaydın herkese  :aman:
mabet istediğinizi Ankara'dan almışsınız galiba. Hayırlı olsun

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Maotun

Sizi en başlardaki yıkım işlerinden beri takip ediyorum,  Beşiktaşlıların tek bir yürek halinde Vodafone Arena Şeref Bey Stadının inşaat aşamalarını takip ettiği güzel dostlukların olduğu yeri takip etmek geçekten çok güzel, bende eski forumlarda arada yazardım soru sorardım ama son forumumuzu işlerden dolayı pek takip edemiyorum inşallah daha çok takip edebilirim

Benim aklıma takılan soru ise eski açığın yüksekliği kapalının bitim noktasının yani eski açıkla birleştiği yerdeki yapılan iskele seviyesi ile aynı mı olacak ? teşekkürler

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadaşlar sanırım kuleler yıkılacak ve yenisi yapılacak buna istinaden eski açık projesi revize mi edilecek yani biraz daha mı yükselme olacak  :iquestion::iquestion::iquestion:     :naughty:   

:construction:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar sanırım kuleler yıkılacak ve yenisi yapılacak buna istinaden eski açık projesi revize mi edilecek yani biraz daha mı yükselme olacak  :iquestion::iquestion::iquestion:     :naughty:   

:construction:
Öyle bişey yok yani proje revize edilmedi

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet istediğinizi Ankara'dan almışsınız galiba. Hayırlı olsun
5 saatlik sunum ve kavganın ardından evet...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı asi_kartal

Oktay abi kuleler yıkılacakmış ve yeniden yapılırken yükselme şansı var eğer böyle olursa eski açık da biraz daha yükselebilir, eski açığın revize edilmesi eli kulağında sanki, yukarıda ki arkadaşların konuşmasına bakarsak öyle onların ve çaycının yalancısıyım  :aman:

Çevrimdışı TØLGA

5 saatlik sunum ve kavganın ardından evet...
kavga :D söyleseydin 100 kamyon besiktasli yigarim buraya ayağinizi denk alin diye  :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Oktay abi kuleler yıkılacakmış ve yeniden yapılırken yükselme şansı var eğer böyle olursa eski açık da biraz daha yükselebilir, eski açığın revize edilmesi eli kulağında sanki, yukarıda ki arkadaşların konuşmasına bakarsak öyle onların yalancısıyım  :aman:
arkadaslar kuleler yikilmio yanlis anlamayin iki kule arasindaki duvar yikilicak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı asi_kartal

@bjk_mabet abi müjdeyi ver eski açık revize edilebilir de ne olursun  :-*

Çevrimiçi Kartal Ç

kavga var dediler geldik  :kar: :s19: mabeti yedirmeyiz  :dont:

Çevrimdışı Oktay

Oktay abi kuleler yıkılacakmış ve yeniden yapılırken yükselme şansı var eğer böyle olursa eski açık da biraz daha yükselebilir, eski açığın revize edilmesi eli kulağında sanki, yukarıda ki arkadaşların konuşmasına bakarsak öyle onların ve çaycının yalancısıyım  :aman:
Herkes dört gözle bekledi yükselmesini en son mabete sorulduğunda değişiklik yok demişti

Çevrimdışı LifesGood®

@bjk_mabet bir sorum olacak, peki eski açığın kuleler ile birlikte yükselmesi ile ne kadarlık bir kapasite artışı olur acaba söyleme imkanınız var mı ?

Çevrimdışı Haldun

kulelerin yıkılacagını ya da yükseltileceğini  zannetmiyorum belki kulelerin arasındaki duvar yıkılır ama mabet abi öyle bişeler dediydi bi ara

Çevrimdışı asi_kartal

Dün bi arkadaş paylaşmıştı ilk defa gördüm bence bugüne kadar ki en iyi fotoğraf görmeyenler için paylaşıyorum. Sıra sayılarını merak edenler bakabilir. İnşaat halinde stad ufak gözükebilir ama bitince böyle olacak işte :)

3d animasyon da yapılsa süper olacak ama nerdee  :s20:

Çevrimdışı Anıl

Dün bi arkadaş paylaşmıştı ilk defa gördüm bence bugüne kadar ki en iyi fotoğraf görmeyenler için paylaşıyorum. Sıra sayılarını merak edenler bakabilir. İnşaat halinde stad ufak gözükebilir ama bitince böyle olacak işte :)

3d animasyon da yapılsa süper olacak ama nerdee  :s20:

Bu çook eski bir proje :) Zaten eski açık tarafında araç tüneli yok bunda :ok: Daha stadın yıkım zamanlarında çıkmıştı bu proje :tabe:

Çevrimdışı asi_kartal

Zaten ben koltuk sayılarını ve düzenini görsünler diye koydum yoksa diğer işlere girersek oooo  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

bu sene Beşiktaşın şampiyon olacağını düşünüyorum.. Neden derseniz 4. yıldızı alma davasında 1 yıl yerine 2 yıl ekmek yer digiturk bu şekilde :D

Etiketler: