Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8313479 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

yeri değil ama mecbur paylasmam lazımii dün bir gazeteci yazmıstı

13:20 FUTBOL MUNDIAL da herkes NTVSPORu acsın çnk besiktasımızın ingiltere kampından bir bolum yayınlanacak....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

30 ağustosta kabası bitseydi ne güzel olurdu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KAP

30 ağustosta kabası bitseydi ne güzel olurdu.

30 ağustos'ta en azından basının dilinden kurtaracak bir seviyeye getirseler yeter
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi Kartal Ç

gorsellerdeki kadar bosluk olmayacaktir bence.

işte yerine göre 3 yada 4 kişinin yanyana durabileceği genişlikte falan.

Çevrimdışı Melekcik

Herkeze günaydın.Boşluklar görseldeki kadar geniş olmaz bundan emin olun. Zaten tünelin ebatlarıda görsel de büyük ama şimdi öyle değil.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

9 kasım 1989 Berlin duvarının yıkılışı...
Teşekkürler Ankara ...

Günaydın herkese  :aman:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Abdullah

9 kasım 1989 Berlin duvarının yıkılışı...
Teşekkürler Ankara ...

Günaydın herkese  :aman:
Hayırlı olsun abi bu hafta başlar mı yikim :)
Günaydın :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Hayırlı olsun abi bu hafta başlar mı yikim :)
Günaydın :)
izin varsa gerisi kolay...duvar ve kulelere işlem ön taraf kaldirimla ve peyjaz düzenlemesi ile beraber yapılacak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ozan062

duvar yıkılıs onayı verildi vay anasını bee simdiden ozledim duvarcıklarımı :lol: :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Abdullah

izin varsa gerisi kolay...duvar ve kulelere işlem ön taraf kaldirimla ve peyjaz düzenlemesi ile beraber yapılacak...
Öyleyse bu yıl bir hareketlilik olmayacak orada

Çevrimdışı Efe

güzel haber cevre duzenlemesininde beraberinde yapilmasi isabet olmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Benim telefonda açılıyor şuan :alala:

3 kere denedim baglanmadi belkide hata olustu yeniden bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mazi

Selam arkadaşlar, Arsenal maçına arabayla gidecekler için nacizane bir önerim olacak. Maçtan önce sonra yol eziyeti çekmeden , otoparkta saatlerde bekleneden çok kolay giriş ve çıkış yapabilirsiniz.geçen sene gs maçı dahil biz 5 arkadaş bi araba ile bu şekilde gidiyoruz ve çok rahat ettik, 15 dk da otobana bağlantı garanti. Arabayı Depozito alışveriş merkezinin üstünde İkitelli sanayi girişindeki büyük caminin yanına ( yol boyunca maça gelen araçlar park etmiş oluyor, güvenli) bırakıyorsunuz.Veya hemen Depozitonun üstündeki güvenlik görevlisi olan iş hanlarının olduğu blok var oralardaki boş yerlerde olabilir. Duruma göre çok alternatif var. Hemen caminin yanında metro ile AOS gidiyorsunuz 2 durak .Maç çıkışı aynı şekilde, biz genelde 3-4 dk önce çıkıp ilk metroya biniyoruz. 2 durak sonra İkitelli depozito alışveriş merkezinin olduğu yere geldiğimizde hemen otobana bağlanarak toplam 15 dk da çıkmış olacaksınız. Arabaya geleçekler için büyük kolaylık. Herkes gelsin 80 bin olsun. Herkese yayanilirsiniz.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

çalışma yok galiba statda ya da ben göremedim seçim nedeniyle mi acaba ?

Çevrimdışı ilhan mansız

Selam arkadaşlar, Arsenal maçına arabayla gidecekler için nacizane bir önerim olacak. Maçtan önce sonra yol eziyeti çekmeden , otoparkta saatlerde bekleneden çok kolay giriş ve çıkış yapabilirsiniz.geçen sene gs maçı dahil biz 5 arkadaş bi araba ile bu şekilde gidiyoruz ve çok rahat ettik, 15 dk da otobana bağlantı garanti. Arabayı Depozito alışveriş merkezinin üstünde İkitelli sanayi girişindeki büyük caminin yanına ( yol boyunca maça gelen araçlar park etmiş oluyor, güvenli) bırakıyorsunuz.Veya hemen Depozitonun üstündeki güvenlik görevlisi olan iş hanlarının olduğu blok var oralardaki boş yerlerde olabilir. Duruma göre çok alternatif var. Hemen caminin yanında metro ile AOS gidiyorsunuz 2 durak .Maç çıkışı aynı şekilde, biz genelde 3-4 dk önce çıkıp ilk metroya biniyoruz. 2 durak sonra İkitelli depozito alışveriş merkezinin olduğu yere geldiğimizde hemen otobana bağlanarak toplam 15 dk da çıkmış olacaksınız. Arabaya geleçekler için büyük kolaylık. Herkes gelsin 80 bin olsun. Herkese yayanilirsiniz.
Ben de arabayı mahmutbey metro durağının yanına bırakıyorum. Metroyla stad 5 durak. sadece dönüşte kalabalık dolayısıyla metroya binmek biraz sorun oluyor ama 15 dk içinde biniyorum. eve dönmek için hiç zaman kaybetmiyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

kuleler ne kadar yükselirse trübünler den öyle yükselir...! :ok:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Binbir turlu eziyetle, Besiktasimizin maclarina giden, takimimizi yalniz birakmayan taraftarimizdan Allah razi olsun.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

kuleler ne kadar yükselirse trübünler den öyle yükselir...! :ok:
  :alala:? Benim dekoder cozemedi mesaji...

Çevrimdışı LifesGood®

Çok sevindim izin çıkmasına @bjk_mabet umarım kapasite için de güzel gelişmeler gelir. Bu sene bizim için çok güzel ve hayırlı bir sene olacak inşallah :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

stad sag ve sol mihver kalesinin kuleleri varya onlara izin çıkmış diyorlar Çaycılar kulağı geniştir herşeyi bilirler ondan...! :kop:
kuleleri yıkıp yeniden eskisi gibi tamirat ve tadilat yaparak kuleleri yükseltirsek eski açık tribünler de kule seviyesinde olur...! kuleleri geçmeyecek normalde tribün en üst noktası...! çatı hariç tabi...!
Abesi decoder'i yazılımı güncelle :)

Çevrimdışı Anıl

stad sag ve sol mihver kalesinin kuleleri varya onlara izin çıkmış diyorlar Çaycılar kulağı geniştir herşeyi bilirler ondan...! :kop:
kuleleri yıkıp yeniden eskisi gibi tamirat ve tadilat yaparak kuleleri yükseltirsek eski açık tribünler de kule seviyesinde olur...! kuleleri geçmeyecek normalde tribün en üst noktası...! çatı hariç tabi...!
Abesi decoder'i yazılımı güncelle :)
Abi, yanlış anlaşılma olmasın sadece kuleler arasındaki duvara izin çıktı kuleler sadece restore edilicek. Ben öyle anladım :ok:

Çevrimdışı LifesGood®

Normal şartlarda eski açık kuleler sebebiyle düşük kapasiteli ve alçak olacaktı, kuleleri geçmeyecekti seviye olarak ama artık kulelerin seviyesi yükseltildiği taktirde eski açıkta yükseltilir. Tabi bu şu aşamada mümkün mü bilmiyorum çünkü sutünlar falan yerleştirildi ama bence 48.000'i bulacak kapasite. Buda çok yeterli arkadaşlar. :ebebe:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sanki mabet duvar yikilacak dedi gibi geldi. Kuleler koruma altinda oldugu icin pek bir degisiklige gidilemez diye dusunuyorum.

Etiketler: