Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8306613 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Mustafa simdi gidip bakiyorum fotolara ac bi kartal gibi metroyla ucarcasina gidiyorum eve :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

aslında Kartal Yuvalarında, kar maskesi - termal içlik - termal çorap - prezo ( biz yeni foçada askerlik yaparken öyle derdik sadece kafayı geçireceğin yer yapmışlar bütün vücudu örten yağmur koruyucu naylon ) - kırınca geçici süre ısı veren çubuk vb.. malzemeler dizayn edip, Tırları maç günleri Olimpiyatın önüne çekseler hem satış rekorları kırılır hemde taraftar hasta olmaz .
aslında olimpiyat zulmünü avantaja çevirmek var :D eminim acayip gelir elde edilir

Çevrimiçi Necmi

mekan belli değil ama sabah 9'da herkes kızılayda olsun kahvaltı yapcaz. benimle irtibata geçmek isteyenler numaramı özelden atabilirim isteyene.
şimdi kıskanma sırası bizdemi  :bandit: resimleri bekliyoruz tabi tiyolarıda :evillol: :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

şimdi kıskanma sırası bizdemi  :bandit: resimleri bekliyoruz tabi tiyolarıda :evillol: :evillol:

Ankara da biraz daha serbest olabiliriz sanki:) bi ihtimal azcık tiyodan fazlası olur onlar bunu hak ediyor :) transfer mi dedi biri :bandit: :bandit: :bandit:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Karabay

Ankara da biraz daha serbest olabiliriz sanki:) bi ihtimal azcık tiyodan fazlası olur onlar bunu hak ediyor :) transfer mi dedi biri :bandit: :bandit: :bandit:
hocam akşamdan bin gel şu uçağa :)

Çevrimdışı ilhan mansız

transfer mi? kim?

Çevrimiçi Necmi

kim dedi :alala: nasıl dedi :D hani nerde :evillol:
sen söylede kime söylersen söyle nasılsa öğreniriz :ebebe:

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

hocam akşamdan bin gel şu uçağa :)
sana söylüyorum kızılsakal akşamdan sorularını hazırla ve hiç sapma yapma
acayip konu saptırır staddan başlarsın bir süre sonra kanatlı böceklerin aile yapısını konuşuyor olursun
acayip kültürel bilgiyle ama sıfır stad bilgisiyle ayrılırsın benden söylemesi :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı bjk_mabet

geldimi geldimi :D

teskeresi geldi de yol izni var biraz :) resmi acıklama yapılana kadar kap bildirimi yapılana kadar lütfen kimseye inanmayın  :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet özelden ismi yaz valla söylemem kimseye söz  :)

bu yüzden seviyorum buradaki herkesi. herkes ben gibi kimseye bişe söylemiyor :) :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı ilhan mansız

bu yüzden seviyorum buradaki herkesi. herkes ben gibi kimseye bişe söylemiyor :) :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
:D

Çevrimdışı Karabay

sana söylüyorum kızılsakal akşamdan sorularını hazırla ve hiç sapma yapma
acayip konu saptırır staddan başlarsın bir süre sonra kanatlı böceklerin aile yapısını konuşuyor olursun
acayip kültürel bilgiyle ama sıfır stad bilgisiyle ayrılırsın benden söylemesi :bandit:
söylemezse rezalet çıkartırız, kendisini alıkoyarız, çamura yatarız.

Çevrimdışı TURKahvesi

mabet bana söyle kırmazsın beni hadi güzel kardeşim  :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

söylemezse rezalet çıkartırız, kendisini alıkoyarız, çamura yatarız.
kızılsakal hocam doğrudan transfer olayına gir. Stadımız maşallah zaten yapılıyor. stadda kimler oynayacak ona bakalım

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa hocam emeğine sağlık.

Eyvallah hocam sizlerede sağlık

1 Video's Loading...  :busted_cop:

Etiketler: