Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8305051 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Zoro

eyvallah efe hocam. hepinizi tek tek misafir etmek nasip olur inşallah :)
Hocam ankarada mı buluşacaksınız sadece size özelmi başka katılım olacakmı

Çevrimdışı TØLGA

maçı izlicek arkadaşlar twitterdan takipleşelim yardımı olur belki :) https://twitter.com/260Tolga :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı ilhan mansız

soma için yardımcı olabilecek var mı? özelden mesaj atılırsa çok sevinirim

Çevrimdışı bjk_mabet

iş o değil esas iş olimpiyata gidip dönmek hafta arası çalışan insanların maça yetişmesi imkansız
o bahsettiğin maçlar için olimpiyat yollarında kaç kombine parası harcanıyor birde ertesi gün hastalanmak çabası
ben geçen senenin tecrübesiyle bu sene termal bot alacağım :D

kayak kıyafetleri aldım bile ben :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

soma için yardımcı olabilecek var mı? özelden mesaj atılırsa çok sevinirim
reis üstte twitter adresim var boşuna koymadık  onu oraya  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

yarın @bjk_mabet ile buluşacağım arkadaşlar. heyecanlandım :)

panik yok epey gülücez ama ...yarın Ankara"dayım saat 9 gibi kızılayda kahvaltı yapmak isteyenleri bekleriz @kızılsakal la beraber... :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimdışı ilhan mansız

reis üstte twitter adresim var boşuna koymadık  onu oraya  :bandit:
geldi az önce çok teşekkürler

Çevrimdışı izorlu85

panik yok epey gülücez ama ...yarın Ankara"dayım saat 9 gibi kızılayda kahvaltı yapmak isteyenleri bekleriz @kızılsakal la beraber... :tabe: :tabe: :tabe:

işçiler çay bekler sen Ankaralardasın   :D :D :D :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

abi mekan belli mi,kalacak yer ayarlamadıysan evim kocatepede,sizi misafir etmek isterdim

Çevrimdışı Karabay

abi mekan belli mi,kalacak yer ayarlamadıysan evim kocatepede,sizi misafir etmek isterdim
mekan belli değil ama sabah 9'da herkes kızılayda olsun kahvaltı yapcaz. benimle irtibata geçmek isteyenler numaramı özelden atabilirim isteyene.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz Sezgün

@bjk_mabet Abi neyseki mac vesilesiyle tanismis oldum yoksa kahrolurdum. Sabah alti gibi tatil icin yola cikiyorum. Insallah bir sonraki ankara bulusmasina katilirim :) saygilar..

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet Abi neyseki mac vesilesiyle tanismis oldum yoksa kahrolurdum. Sabah alti gibi tatil icin yola cikiyorum. Insallah bir sonraki ankara bulusmasina katilirim :) saygilar..

hahahha merak ettiğin kadar yok dimi  :lol: :lol: :lol: :lol: bu muymuş dedin mi içinden :)
maçtan çok büyük bir keyif aldım yenmek ayrı bir keyif ama sizlerle beraber omuz omuza olmak çok daha keyiflidi

Çevrimdışı Karabay

hocam bende bu akşam yola çıkıyordum ama kaldım. hanım inanamıyor bana :)

Çevrimdışı Zoro

hahahha merak ettiğin kadar yok dimi  :lol: :lol: :lol: :lol: bu muymuş dedin mi içinden :)
maçtan çok büyük bir keyif aldım yenmek ayrı bir keyif ama sizlerle beraber omuz omuza olmak çok daha keyiflidi
Bende heyecan yptım beeeee. Sabah kızılaydayız kızılaya hiç bu kadar erken gitmemiştim hanım ben bişey istesem bu saatte gitmezsin diyo aile saadetim tehlikede

Çevrimdışı bjk_mabet

Bende heyecan yptım beeeee. Sabah kızılaydayız kızılaya hiç bu kadar erken gitmemiştim hanım ben bişey istesem bu saatte gitmezsin diyo aile saadetim tehlikede

sakin olur böyle bir vebali taşıyamam ...sonra hepimiz oklavayla dayak yemeyelim :) :iblush: :iblush: :iblush:

Çevrimdışı Zoro

sakin olur böyle bir vebali taşıyamam ...sonra hepimiz oklavayla dayak yemeyelim :) :iblush: :iblush: :iblush:
Biz beşiktaşlıyız kazak erkeğiz. Eşim benle evlendiğinde bu beşiktaş sevgime katlanacağını biliyordu

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Kemal

iş o değil esas iş olimpiyata gidip dönmek hafta arası çalışan insanların maça yetişmesi imkansız
o bahsettiğin maçlar için olimpiyat yollarında kaç kombine parası harcanıyor birde ertesi gün hastalanmak çabası
ben geçen senenin tecrübesiyle bu sene termal bot alacağım :D

aslında Kartal Yuvalarında, kar maskesi - termal içlik - termal çorap - prezo ( biz yeni foçada askerlik yaparken öyle derdik sadece kafayı geçireceğin yer yapmışlar bütün vücudu örten yağmur koruyucu naylon ) - kırınca geçici süre ısı veren çubuk vb.. malzemeler dizayn edip, Tırları maç günleri Olimpiyatın önüne çekseler hem satış rekorları kırılır hemde taraftar hasta olmaz .

Çevrimdışı hic2222

aslında Kartal Yuvalarında, kar maskesi - termal içlik - termal çorap - prezo ( biz yeni foçada askerlik yaparken öyle derdik sadece kafayı geçireceğin yer yapmışlar bütün vücudu örten yağmur koruyucu naylon ) - kırınca geçici süre ısı veren çubuk vb.. malzemeler dizayn edip, Tırları maç günleri Olimpiyatın önüne çekseler hem satış rekorları kırılır hemde taraftar hasta olmaz .

:kop:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

08.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: