Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8370800 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

Yeni açıkta rampa erimiş mi yanlış mı gördüm?

demek ki sadece ben serap görmemişim.... ???
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

İnsanın kendi forumu gibisi yok.önceden sadece forza vardı şimdi besiktasarena da var :).rahat rahat istediğimizi paylaşabiliyoruz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

hunharca saldırmıslar yenı acıgaa:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Ekrem

Kceptel hocam senin küçük enişteyi yakaladım  :)
ekrem :) vıdeo ları görünce aklıma gelıyo bizi çekıp attığın vıdeolar :) ellerine sağlık ekrem  ;D

aynen kerem o gün sizi yakalamamam mümkün değildi resmen yatıyordunuz numaralının orada :)

Çevrimdışı quentine83

ekrem resimler mi geliyor yoksa :))

geliyor hocam ..

ekrem kardeşim çıldırdık sabahtan beri bütün deliler olarak ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Sutlas

Aynı anda serap görmüş olmayalım  ;D

Çevrimdışı BRK

Bu arada celik kolonlar merak edilmiş.kolonlarin içersine konulucak.

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

nasil yani ? hangi kolonlar? Neden? @bjk_mabet

Çevrimdışı erzurum1903

seneye bu zamanlar stadımız açılmış hatta maçlar bile oynanmış olacak; bunu bilmek ve düşünmek beni mutlu ediyor. bi bitse harika olacak.

Çevrimdışı cagdas44

mabet açıklamıştı ama akşam 9 a kadar mesai yapılamazmı .gün ışığından faydalanmak için....nerden baksan yaz sezonu boyunca 15-20 gün kazandırırdı bize...

Personelin günlük çalışma saati sınırlaması ve insani haklar sebebiyle sahaya yeni işçi girişi sağlanmadan dediğiniz yapılamaz emekçilerimiz sabah işe başlıyor ve akşam 5-5:30 gibi paydos veriyorlar ama saha da iş durmuyor gündüz demirciler dahadayken akşam saatlerinde o alanları kamyonlar dolduruyor hala.

Çevrimdışı erzurum1903

bu arada gidip görme ve fotoğraf çekme şansımız yok malum burası erzurum, bu yüzden kim fotoğraf çekip yayınlarsa sonsuz teşekkürler, beşiktaş sadece istanbuldan ibaret değil uzaklarıda değerlendirin arkadaşlar sizleri bekleyenler var.

Çevrimiçi Necmi

Bu arada celik kolonlar merak edilmiş.kolonlarin içersine konulucak.

Nexus 5 cihazımdan gönderildi
hangi kolonların ?
@bjk_mabet

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet

abi yeni açık arka tarafta hafriyat kalmamış kala gördüğüm kadarıyla temel seviyesinede inilmiş ne zaman çakıllar serilir ve grobetonu görürüz?

Çevrimdışı ZEKI

geliyor hocam ..
Harikasin Ekrem tesekkurler..Mustafa ile Sameti de es gecmeyelim tabiki

Çevrimdışı keremfrat1

Kceptel hocam senin küçük enişteyi yakaladım  :)
ekrem :) vıdeo ları görünce aklıma gelıyo bizi çekıp attığın vıdeolar :) ellerine sağlık ekrem  ;D

aynen kerem o gün sizi yakalamamam mümkün değildi resmen yatıyordunuz numaralının orada :)
yatıyoduk :) gerçekten :) Beşiktaş için herşeyi yaparım :)

Çevrimdışı smtcglr

Mabet hangi kolonlardan bahsetti acaba  :-X

Çevrimdışı Ekrem

geliyor hocam ..
Harikasin Ekrem tesekkurler..Mustafa ile Sameti de es gecmeyelim tabiki

Rica ederim abi . Onların hakkı ödenmez her gün gidiyorlar ellerine ayaklarına sağlık ikisininde..

bence eski açıktaki kolonlarda kullanılacak o çelik kolonlar.

Çevrimdışı Efe

Hangi kolonlarin herkes sormus bence deprem icin olabilir ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

bu alana kule vinç yetişemediğinden mi böyle yapılıyor

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açıkta sadece üçgen içinde hafriyat kalmış.

Çevrimdışı quentine83

obitaşın oraya bakınca içim kararıyor.o arka taraftaki kalabalık ve karmaşık görüntü çok canımı sıkıyor.
bide bugün ilerleme olarak ne yapılmış yeni açıkta lütfen biri izah etsin.inanın dünden çok ta farklı değil.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Özgür

"Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 1903 yılı Mart ayında[1] İstanbul'da kurulan spor kulübüdür. Bereketiko Jimnastik Kulübü adıyla kurulan takım, 13 Ocak 1910 tarihinde Türkiye'de kuruluşu tescil edilen ilk Türk spor kulübü olmuştur."

yukarıda gördüğünüz üzere stadımız keşke 13 Ocak 2015'te tam kapasite ile açılsa çatı,çim herşeyiyle tam bir bütün halinde görkemli bir törenle açılsa,
ama yetişmeyecek biliyoruz buna rağmen ben yinede mart ayına yetişeceğinden umutluyum
eğer olur da yetişirse kuruluş tarihimizle birlikte görkemli bir törenle açılacaktır
burada esas iş Beşiktaş belediyesine düşmektedir
ben Beşiktaş belediye başkanı olsam semtimizi bayram havasına büründürürdüm ;)
En Büyük Beşiktaşlı ATATÜRK

Çevrimdışı smtcglr

eski açıkta o yokuşun olduğu yere kadar köşe dönülür mü yoksa daha toprak almak gerekir mi  ???

Etiketler: