Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8312942 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Yağmur yağdığı sırada havuzdaydım :bandit: Havuzdan dışarıdaki yağmuru izlemekte ayrı bir keyifli oluyormuş :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tayfun abinin verilerine göre toplam 20314 kombine satışa sunulmuş, 07.08.2014 itibariyle 12134 kombine satışı mevcut yani %60 civarı bir kombine satışı gayet iyi.
6300 dü dün 12 bin ne ara olmus emin misin ?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Olymposa da yagmur yagdi. Adrasanda birsey yok....  :evillol:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı LifesGood®

6300 dü dün 12 bin ne ara olmus emin misin ?
İki kere hesapladım evet ikisinde de aynı sayı çıktı, bende şaşırdım açıkçası acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum ben :s20: :ebebe: :lol:

Çevrimiçi Kartal Ç

Vodafone arenada misafir seyircilerin oturacağı yer kesin olarak belli oldu mu? passo'da hala 3 tane üst kat köşe ve 1 tane alt kat köşede blok numarası yok ve satışa kapalı. İnşallah çekim kadrajına girmeyen eskiaçık-numaralı birleşimi üst kat olur.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

NEcmi abi, kombine aldığımız blok, stadda en az satılan blok.. Naptınız bloğumu kapattınız rahat izleyelim diye  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi sizin ofis bugün bu durumdamıydı abi  :icool:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

maç bugün olsaydı 50 civarı kayıp verirdik zulümpiyatta.

Çevrimdışı Efe

Mac bugun olsaydi sırılsiklam olup hasta olmustuk bizim gibi bi kac kisi daha gelirdi iste onlarla takilirdik  stadta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SeMiHReX

Arkadaslar bu kombıne ne kadar satılmıs nerden ogrenebılırız guncelleme falan yazıyodunuz bulamadım :S

Genel sohbet bölümünden
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı tayfun

İki kere hesapladım evet ikisinde de aynı sayı çıktı, bende şaşırdım açıkçası acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum ben :s20: :ebebe: :lol:
Kombine rakamları 6700 civarı. 7 ve 8. Kategoriler hariç ayrılan kontenjanı bilmediğimiz için kalan koltukları sayıyorum. Diğerlerini satılmış kabul edersek 12 000 çıkabilir ama çok yanlış olur.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı auysal4

Kongre uesi olun diye milleti yureklendiriyorlar . Fakat daha Subat ayinda olanlarinki onaylanmamis diye duydum . Ben de agustos ayinda basvurdum ama bunlari duyunca umudumu yitirdim . Aylarca birsey nasil onaylanmaz .

Çevrimdışı LifesGood®

Kongre uesi olun diye milleti yureklendiriyorlar . Fakat daha Subat ayinda olanlarinki onaylanmamis diye duydum . Ben de agustos ayinda basvurdum ama bunlari duyunca umudumu yitirdim . Aylarca birsey nasil onaylanmaz .
Evet bugün Engin Aslan'da twitterdan bi kaç kişinin bu şikayetini retweetledi, twitter üzerinden derdinizi gazetecilere, Beşiktaş'lı ünlülere yazın ve retweetlenmesini isteyin, bir şekilde ses duyulur, bizde elimizden geldiğince yardım ederiz.

Çevrimdışı ozan062

üstüme aldım bunu,,tabiki ileriye atılır bu onaylanmalar,,biraz dar değilde genis acıdan bakın:)) toplu uye alımları olan bir camiada bu denli zihni acık ileri gorebilenleri neden onaylasınlarki :)) onun için sen yinede bıkma usanma diğer arkadaslarda uye olsun ve tesvik etsin,, 2016da gerekli seyler olur zaten (bu arada bir iki gazeteci kose yazısına tasıdı bunu ama durum hala aynı)

bu cimden isterimmm
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2014, 19:54:50 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı altan0348

konu dışı olacak ama dün düğün alışverişi telaşından maçın çoğunu izleyemedim. tamamının olduğu link var mı acaba?  :busted_cop:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi sizin ofis bugün bu durumdamıydı abi  :icool:

yok bizimki bilek hizasıydı biz ikinci kattayız o kadar almaz :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

KONU DISI : Karabuk macini yayinlayan kanal varmi mac 1-1 mis te PM den msg atarsaniz konu dagilmamis olur

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Ağustos 2014, 20:43:04
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaşlar özürdileyerek konu disi bir soru sorcam forumlari pek bilmiyorum ilk defa foruma staf projesi sayesinde girdim mazur görün , sorum su olacak ; bu twiterda derin Beşiktaş ,vodafone arena,serhat bayram vs.gibi transfer hakkında bilgi  veren duyumculara güvenmek ne kadar doğru sizce  guvenilirler mi ??? Tabi guvenirlikleri verdiği transfer haberleri lnin doğruluğu ile.ddoğruorantilidir aama bu hesaplar yarin oburgun Bjk menfaatine olmayan twit atip taraftarı gereksiz gaza getirebilir siz ne dusunuyosunuz ???

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

konu dışı olacak ama dün düğün alışverişi telaşından maçın çoğunu izleyemedim. tamamının olduğu link var mı acaba?  :busted_cop:

Şimdi bjk tv de başladı.

Çevrimdışı Haldun

KONU DISI : Karabuk macini yayinlayan kanal varmi mac 1-1 mis te PM den msg atarsaniz konu dagilmamis olur
maçı yayınlayan kanal yok ne norveçte ne de türkiyede sadece rosenborgun resmi sitesi para karşılıgında amatör çekim yayınlıyormuş

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Yağmur yağdığı sırada inşaatı takip eden varmıydı? Drenaj durumu ne her yeri su basmış saha ne durumdaydı acaba?

Çevrimdışı Necmi

şu an smart spor da veriyor

Çevrimdışı onrbrk

Karabük maçı internetten yayınlanıyor,ilk yarısını seyrettim,isteyene özelden linkini verebilirim.

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar özürdileyerek konu disi bir soru sorcam forumlari pek bilmiyorum ilk defa foruma staf projesi sayesinde girdim mazur görün , sorum su olacak ; bu twiterda derin Beşiktaş ,vodafone arena,serhat bayram vs.gibi transfer hakkında bilgi  veren duyumculara güvenmek ne kadar doğru sizce  guvenilirler mi ??? Tabi guvenirlikleri verdiği transfer haberleri lnin doğruluğu ile.ddoğruorantilidir aama bu hesaplar yarin oburgun Bjk menfaatine olmayan twit atip taraftarı gereksiz gaza getirebilir siz ne dusunuyosunuz ???
her kes aldığı bilgiyi söylüyor kimisi atıyor kimisi doğru çıkıyor inanıp inanmamak kişiye kalmış mesela biz Demba BA yı bir gün öncesinden öğrenmiştik
ama burda yazamadık işin ucunda yalancı çıkmakta var :D

Etiketler: