Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8313460 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Ben maçı obitaşçı arkadaşlarla izledim, maçtan çok stadı konuştuk ve siz değerli arkadaşları biraz olsun nasıl memnun edebiliriz diye konuştuk  :lol:
stad la alakalı süpriz kararlar alındımı :D :D :D :D :D

Bütün gece gözlerim seni aradı daha doğrusu cevizli sucukları aradı :evillol: baktım yiyen kimsede göremedim izi takip edeyim :bandit:
@aktar_ismail

Ceviz sucukları arabadaydı 1 koli fakat ben maça 25dk felan geç kaldım, inanılmaz bir trafik vardı ben bu kadarını beklemiyordum. Kuzey tribününü o halde görünce zaten dedim ben burada kimseyi bulamam. Buluşma ayarlayalım @Necmi abi  :tabe:

stad la alakalı süpriz kararlar alındımı :D :D :D :D :D
Daha çok hızlanacağız inşallah  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Ceviz sucukları arabadaydı 1 koli fakat ben maça 25dk felan geç kaldım, inanılmaz bir trafik vardı ben bu kadarını beklemiyordum. Kuzey tribününü o halde görünce zaten dedim ben burada kimseyi bulamam. Buluşma ayarlayalım @Necmi abi  :tabe:
biz bulduk Birbirimizi Valla ben Necmi Abiyi saçlarından Tanıdım  :D @Necmi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

25 dakika mı  :bandit:

Abi valla olimpiyat çile olacak belli oldu iyice.

Çevrimdışı Efe

Çiçekler neden yavasladı işcileri henuz gelmedimi? 2 hafta önce arı gibiydiler eski açıkda limdi tek tuk çalışan var..  Sadece kolanlar kalıplanıp betonlanıyor .. Eski açık numarları birleşiminde çalışma durdu mesela

Çiçekler insaat yavaslamadi ekip daha oturmamistir numaralida isin icine girdi sayi artinca daha iyi yurur isler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

25 dakika mı  :bandit:

Abi valla olimpiyat çile olacak belli oldu iyice.

Biz 3 saat once vardik gayet guzeldi ama donuste sıkıntı olsun cok guzel bi gunu geride bıraktık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

Bütün gece gözlerim seni aradı daha doğrusu cevizli sucukları aradı :evillol: baktım yiyen kimsede göremedim izi takip edeyim :bandit:
@aktar_ismail

İsmail'e söyle Necmi hocam bundan böyle cevizli sucukları yere dilim dilim ufak ufak serpiştirerek birbirinizi bulmak için böyle bir yola başvurursunuz artık olimpiyatta  :evillol:
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2014, 14:27:26 dbay41 ]

Çevrimdışı Necmi

İsmail'e söyle Necmi hocam bundan böyle cevizli sucukları yere dilim dilim ufak ufak serpiştirerek birbirinizi bulmak için böyle bir yola başvurursunuz artık olimpiyatta  :evillol:
Bagajda saklamış şöyle dışarı çıkartıp iki sallasaydı biz kokuyu takip edip bulurduk :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

Bagajda saklamış şöyle dışarı çıkartıp iki sallasaydı biz kokuyu takip edip bulurduk :bandit:

:zuhaha:

bu arada az önce şöyle bir siteyi gezerken dikkatimi çekti

bu örümcek meselesi nedir  :alala:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Necmi

:zuhaha:

bu arada az önce şöyle bir siteyi gezerken dikkatimi çekti

bu örümcek meselesi nedir  :alala:
google botları siteyi indexliyor yani özet iyi birşey :D

Çevrimdışı TØLGA

Cok fena yagmur geliyor arkadaslar istanbula bandirmadan bildiriyorum :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yakup

internet çekmiyordu orda birbirimizi birlikte gittiğimiz halde zor bulduk :bandit:
Ankaradan gelen bir gurubu bulabildik onlarda Dolmabahçeye gelmişlerdi buluşabildik ama stadda internet bağlantısı yoktu
telefonla ulaşmaya çalıştım biri yazsın diye ama telefon ful çekiyor görünürken bağlantı sağlayamadım :bandit:
Mustafayada ulaşamadık Aktar ismailede ulaşamadık bizede çok yakın oturuyormuş :D

Vodafone kullandığım için gayet güzel çekiyordu. Hem internet hem telefon. Hatta twitterden bjk'li bir topluluğun foto tedarikçisi bile oldum. Forza Vodafone :)

Bende @tayfun u 2. gol öncesi bir ara gördüm merdivendeydi. tam gideyim tanışayım dedim demba ba golü yazdı akabinde bir daha göremedim bile. Benim koltuk mu değişti golden sonra  :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı TURKahvesi

google botları siteyi indexliyor yani özet iyi birşey :D

anladım abi

vallahi sayenizde yeni şeyler öğrenmekteyim  :evillol:

sitenizin sağlıklı bir şekilde internette geniş alana yayılması için her türlü fedakarlığı fırsatları kaçırmayıp değerlendirmeye alıyorsunuz

bu durum dediğin gibi iyi bir şey ve iyi yoldasınız demektir

bu arada stat inşaatı tamamen bittikten sonra tam manasıyla açıldıktan sonraki zamanlar için bile siteyi ortadan kaldırmayın derim sürdürün mutlaka

çünkü öyle tahmin ediyorum stadımız açıldıktan sonra buralar daha bir şen şakrak zevkli olacaktır

şu anki duruşunuzu bozmadan ilerleyebildiğiniz kadar ilerleyin derim

tekrardan siteyi hayata geçiren hayatımıza giren kişilere teşekkür ediyorum iyiki varsınz kartal yürekli Beşiktaşlılar  :pray:  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yeni açıkta bi hareket görünmüyor kamerada.

Çok merak ediyorum orada durum ne yağmur geliyor gibi

Yağmur olmazsa akşam yine fotoğraflarla burada olacağım  :)

Çevrimdışı quentine83

eski açık köşeyi çok boşladılar.normalde bir günde yapılacak kolon dikme kalıplama ve gece beton dökme işini 3 günde yaptılar.gün sonunda yapılan işlere baktıgımızda ilerlemeler çok az görünmeye başladı.
çok bişey mi istiyoruz sadece sezon sonu 2 maç yapalım stadımızda ne olur yani...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yağmur başladı beylikdüzünde. Sabah şarköy civarı yağışlıydı, yavaştan yavaştan beşiktaşa doğru iniyor. 1 saate orda :) Ve fena geliyor.

Çevrimdışı Efe

eski açık köşeyi çok boşladılar.normalde bir günde yapılacak kolon dikme kalıplama ve gece beton dökme işini 3 günde yaptılar.gün sonunda yapılan işlere baktıgımızda ilerlemeler çok az görünmeye başladı.
çok bişey mi istiyoruz sadece sezon sonu 2 maç yapalım stadımızda ne olur yani...
Calismalar baska bolumlerde suruyor o bolum kameradan gozunuze batiyor bence diger bolumlerede bakin mesela numarali orda calismalar yogunlasiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

yeni açıkta bi hareket görünmüyor kamerada.

Çok merak ediyorum orada durum ne yağmur geliyor gibi

Yağmur olmazsa akşam yine fotoğraflarla burada olacağım  :)
Mustafa meteoroloji uyardıysa yağmur yağmaz. Kumkapıda balıkçılara sor saatini söylerler yağmurun

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa meteoroloji uyardıysa yağmur yağmaz. Kumkapıda balıkçılara sor saatini söylerler yağmurun

Beyazıt tarafı zifiri karanlığa gömüldü eğer yağmur başlarsa çok kuvvetli olacağı kesin

Çevrimdışı Necmi

Cok fena yagmur geliyor arkadaslar istanbula bandirmadan bildiriyorum :evillol:
geldi hemde fena :bandit:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

32 yaşındayım ben böyle bir yağmur hatırlamıyorum.

Etiketler: