Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8365602 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Baktım forza'da kimse stad topic'ine yazmıyor dedim benim de buraya gelme vaktim gelmiş :D
Necmi Abi hayırlı olsun yeni platformun :)

Sağ ol kardeşim Hoş geldin
ama forzayıda boş bırakmayız yokluyorum sürekli soru soran arkadaşlara bilgimiz dahilinde
cevap veriyoruz Beşiktaş taraftarının olduğu her yer evimizdir ayrı gayrı olmaz wowdan
atılmasaydım orayada ara ara girer Beşiktaşlı kardeşlerimizi yanlız bırakmazdım
ama ana stad başlığımız ve birinci derece kaynak noktası olarak burasını organize etmek gerekiyor
stad başlıkları nette çok dağılmış toplamak lazımdı.

Çevrimdışı quentine83

eski açık görünmeyen kısımda neler oluyor bilen gören var mı? ,öldük meraktan...
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

Beni duyan var mı? Eski açığın oradaki üçgen kısım nedir? Allah aşkına cevap verin.

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta hafriyat suruyormu suan kameraya bakamiyorumda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

kepce orda ama suan kamyon haraketı yok baslarsa yazarım sana hocam
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı quentine83

yeni açıkta hareket eden hiç birşey yok ...yada ben göremiyorum.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı cagdas44

Beni duyan var mı? Eski açığın oradaki üçgen kısım nedir? Allah aşkına cevap verin.

Eski değilde yeni açıkta üçgen bir yer var orasıda çeşitli stadyum malzemeleri için depo olarak kullanılacakmış.

Ayrıca çiçekler kamera önündeki kolonları ne ara betonladı da kalıpları söktü  :o

Çevrimdışı quentine83

efe eski açıkta betonlanan son yerden itibaren düz tribün var mı yoksa artık direk oval mi devam edecek ..?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Ozan E.

Birkac gun once kombinelerin cikacagi soylendi. Ses seda yok :( umarim olimpiyat icin cikarirlar da gercekci davranirlar. Ocakta acilmasi mumkun degil. Tam anlamiyla ve sorunsuz bi bicimde acilmasi onceligimiz. Emek veren butun emekcilere tesekkurler.

Çevrimdışı serti67

bende dıorum eskı acıgın  kolonları arasında nedıye bunu orduler dıee meger kazılan kuyuya drenaj ıxcın hazırlanmıss sımdı kule vınc aldı drenaj ıcın acılan kuyuya koydu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SerkanKoruklu

Arkadaşlar herkese merhaba.. Kısmet bugüneymiş :) Dh'den beri düzenli olarak takipteydim ve buraya ilk mesajımızı yazmak nasip oldu.
Gerek bjk_mabet olsun,gerek Necmi abi olsun ( Efe Elaldı,İrtibat3,mustafa_(87),muavenet,mranilt,Erol Akçınar,mrtky,Sallierim,salla pati,Raif_junior,mustafaabjk,1903ToLgA1903,Sup3rNatural,ekrem86)herkesin çok emeği oldu bu güne kadar.Resim,video ve bilgi paylaşımı yapan herkese sonsuz teşekkürler. Hepinizin eline sağlık. Bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle..
Gece geç yazmıştım tekrar edeyim dedim. Herkese tekrar teşekkürler..
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.!

Çevrimdışı CanEmre

Stadın açılış tarihi olarak 14 Şubat'a karar verildi filan gibi haberlere rastladım bugün.
Duyumu olan var mı? Aslı astarı var mıdır?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

evet vincin numaralı tarafındaki testere dönüşün ilk testeresi

Çevrimdışı serti67

bugun mustafa resım cekerse eskı acıkta baya bı ısı yapılmıs olucak gorucezz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

bırı mabetı uyandırısın nası yorulduysa uyumadan calısıp yataga yapıstı sanrım sesı cıkmıyorr :P
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı CanEmre

bırı mabetı uyandırısın nası yorulduysa uyumadan calısıp yataga yapıstı sanrım sesı cıkmıyorr :P

bir gözü buradadır onun muhakkak  ::)
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

efe eski açıkta betonlanan son yerden itibaren düz tribün var mı yoksa artık direk oval mi devam edecek ..?
Ordan sonra donmeye baslayacak sanirim duz tribun bitti bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

Şu Eski Açık biraz daha yükselse de bari kameranın açısı değişse  ::)

Çevrimdışı serti67

efe hocam yenı acık arkada harfıyat basladı  bır kamyon doldu gıdıyo ıkıncısı doluyoo  bakamıyosun bılgı verıyım dedım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı berk_bjk

Temmuz Ağustos Eylül Ekim
Bu 4 ayda numaralı biter bence aynı zamanda tüm tribünler de bitmiş olur. (Numaralı 1 Temmuzda başlar ise)
Kalan 3 ay yani (Kasım Aralık Ocak) çatı için yeterli değil midir?

Çevrimdışı serti67

bir gözü buradadır onun muhakkak  ::)
bı gozu acık uyur dıosun tılkı uykusu ozamn sallamıyım fazla ben uyuyyo dıee havaya estırıyodum :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

efe hocam yenı acık arkada harfıyat basladı  bır kamyon doldu gıdıyo ıkıncısı doluyoo  bakamıyosun bılgı verıyım dedım
Sagol isteyim 4gb internetim bitmek uzere yarin yenilenecek disaridan seyredemiyorum iyi oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

sabah 6.30 da sitede dolaşıyordu  ;D

Çevrimdışı saricasi

Ordan sonra donmeye baslayacak sanirim duz tribun bitti bence
evet ordan doğru dönüyor,köşe tribün yani.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Efe

Hemen samet ve mustafaya iletelim yeni acik eski acik bolumlerinden foto bekliyoruz zahmet olmazsa ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: